2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
40 haftada beni cagrmasi garip oldu zaten o zaman dogum zaten gunum dolcak mecburi gelcem ilaclarini ic devam et dedi gonderdi bastan savma yaptgi icin dedm
ne ilacı kullanıyorsun canım magnezyum kullanıyorsan bırak onlar kasilmayı engelliyor..haftaya da başka bir doktora git

Son düzenleme:
38. Haftamda oldum canım

9 kg alsam bende sorun etmem am ben 22 kg aldim diyetle 20 kg vermistim daha vercektim hamile oldugumu ogrendim o verdigim kilolari geri aldim

takip et bakalım düzenli mi. gün içinde sık olmasından ziyade düzenli olması önemli..

Yarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin. Heyecan dorukta şu an
Allah kolaylık versin. sağ salim al kucağına inşallah

9 kg alsam bende sorun etmem am ben 22 kg aldim diyetle 20 kg vermistim daha vercektim hamile oldugumu ogrendim o verdigim kilolari geri aldim
ise iyi yanından bak ya 20 kilo fazlayla hamile kalaydın sonra vermen gereken kilo daha da fazla olacaktı

Aglamasa aglıyor uyumuyor. Anne yüregi dayanamıyorum aç diye veriyorum
Evet anliyorum cnm seni doktor kontrolun varsa bi sor istersen. benim kizim babasinin gogsunde uyumayi da severdi cunku bebekler babalarinin kalp atis sesinde rahatlarlarmis istersen esinde gogsune alip pispislayip uyutmayi denesin.

Cok tesekkur ederim cnm

Cok tesekkur ederim cnm

Benim doktorum da idrar torbası işine mani olmazsa sonda takmayacağını söyledi. Bir arkadaşım da kac yil evvel sezeryan olmuş sonda istememiş takmamışlar, doktoruna sor istersen. Illa takilmasi gerekiyorsa anestezi aldıktan sonra takılmasını talep edebilirsin. Ilk doğumumda anesteziden sonra takmışlardı bana.

Evet anliyorum cnm seni doktor kontrolun varsa bi sor istersen. benim kizim babasinin gogsunde uyumayi da severdi cunku bebekler babalarinin kalp atis sesinde rahatlarlarmis istersen esinde gogsune alip pispislayip uyutmayi denesin.

Babası eve geldigi zaman bana hiç vermiyor ki kucağında yatırıyor ☺☺☺ altına kadar o dehiştiriyor

39+1 oldum bugün kontrolüm vardı. 40+4 e kadar gelmezse suni sancı vericem dedi. 3600 gr oldu zaten doğum esnasıda belli olur normal doğum olurmu diye dedi ama şuan doğurabilirsin ama o zamana kadar aldığı kiloyla senin durumuna bakıcaz dedi. Biraz canım sıkıldı. Gelse artık ne yapacam bilemedim gerçekten

İnşallah gelir bir an önce bebişlerimiz. Hızla büyüyorlar artık. Bende normal doğum istiyorum. Bir haftaya gelse bizim kız çok iyi olur. Hayırla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…