- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.721
ne ilacı kullanıyorsun canım magnezyum kullanıyorsan bırak onlar kasilmayı engelliyor..haftaya da başka bir doktora git40 haftada beni cagrmasi garip oldu zaten o zaman dogum zaten gunum dolcak mecburi gelcem ilaclarini ic devam et dedi gonderdi bastan savma yaptgi icin dedm
38. Haftamda oldum canımCati muayenesi olan varmi kızlar kacinci haftada muayene oldunuz.cok fazla odemim var 12 kilo aldim ama.tansiyonum iyi şükür tüp bebekle hamile kaldim dr sezeryana yönlendiriyo normal istersen muayeneni yaparız ona gore normal olabilirmi bakariz dedi
9 kg alsam bende sorun etmem am ben 22 kg aldimBen de cok almadım. 1 elbise 2 pantolonla gayet de idare ediyorum. Hatta pantolonun birini annem aldı. Üst hic sıkıntı olmuyor zaten de alt giyim zor. En çok da hamile iç giyime ihtiyacım oldu. Normal çamaşırlarımı kullanamadim. Bakalım sonrasında nasıl olacak. Hiç düşünmüyorum kiloyu. Veririz allah ın izniyle. Homini gırtlak yemezsek? Hatta hamile halimi seviyorum bile. 9 kg aldim ben toplamda. Sen?
takip et bakalım düzenli mi. gün içinde sık olmasından ziyade düzenli olması önemli..Yaa benim sancım mı var şimdiaynı dediğin gibi karnım sık sık taş gibi oluyor nefesim kesiliyor ama hani belden gelen bir ağrı falan beklediğim için ciddiye almıyorum bugün tüm gün böyleydi gitse miydim doktora acaba
Sağlıkla kavuş yavruna inşallah canım bi sıkıntı Yok değilmi neden yarın genelde Pazartesi salı verirler gün
Allah kolay doğumlar nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına al canım.
Canim bence senin sutun yetiyor mama bosuna veriyorsun emme refleksinden seni birakmiyo emzik dene istersen.
Kanala girip girmediğini sormayı unuttum ya
Allah kolaylık versin. sağ salim al kucağına inşallahYarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin. Heyecan dorukta şu an
ise iyi yanından bak ya 20 kilo fazlayla hamile kalaydın sonra vermen gereken kilo daha da fazla olacaktı9 kg alsam bende sorun etmem am ben 22 kg aldimdiyetle 20 kg vermistim daha vercektim hamile oldugumu ogrendim o verdigim kilolari geri aldim
Evet anliyorum cnm seni doktor kontrolun varsa bi sor istersen. benim kizim babasinin gogsunde uyumayi da severdi cunku bebekler babalarinin kalp atis sesinde rahatlarlarmis istersen esinde gogsune alip pispislayip uyutmayi denesin.Aglamasa aglıyor uyumuyor. Anne yüregi dayanamıyorum aç diye veriyorum
Saglikla kucagina al cnm. Gece gecmez sana haftaya carsambada benim olcak.39 u doldurmayı istemiştim doktor verdi bu tarihi.
Amin hepimiz insallah
Aynen bide o kilo verme sürecinde gormeyenler incelmissin sadece karnin cikmis djyo :):)Allah kolaylık versin. sağ salim al kucağına inşallah
ise iyi yanından bak ya 20 kilo fazlayla hamile kalaydın sonra vermen gereken kilo daha da fazla olacaktı
Cok tesekkur ederim cnmAmeliyattan once damar yolu aciliyor gerekli testler icin kan vs aliyorlar. kiyafetlerini cikarip onluk giyiyorsun. Yatarken serum takiyorlar. Sonra sonda takiliyor oyle aciyan korkulacak bisey degil ilk basta ilacli oldugu icin hafif yanma hissi oldu gecti.
Tekerlekli sandalyeyle kolumda serum kucagimda sonda torbasi ameliyathaneye goturduler. Istasyonda bikac dk bekledim sonra odaya aldilar. Cok tatli bi amca benle ilgilendi yatisimi ayarlarimi kollarimi ayaklarimi bagladilar. Ebe tansiyonuma bakti. Anestezi icin gozluklu genc bi cocuk vardi sorular sordular adimi nereli oldugumu vs. En son Yeliz hanim geldi korkmami zaten uyuyacagimi soyledi.Gerisini bilmiyorum baska alemlere dalmisim :))
Lavman olmadi canim. Odaya gectikten bikac saat sonra hemsireler musil ilaci verdiler toz bisey suyla ictim. kayisi meyve suyu ve su ictim. Yuruyus yaptim. Gaz ve tuvalete cikinca kati yememe izin verdiler.
Ne tarafında var ve ayıp olmazsa ne kadar aldın bir de instagramda da var satan yerler ama güvenemedim gerçekmi diyeEminönünden aldım canım ben
Cok tesekkur ederim cnm
Evet anliyorum cnm seni doktor kontrolun varsa bi sor istersen. benim kizim babasinin gogsunde uyumayi da severdi cunku bebekler babalarinin kalp atis sesinde rahatlarlarmis istersen esinde gogsune alip pispislayip uyutmayi denesin.
Benim hic olmadi iki kez yaptm baya koyamadm :)Oluyo benim zorla :)
Sen demistin ya ondn sonra daha icmedim cnm:) zaten icmek istemyrdm belime giryr alttan giriyr takip edyrm agrilari:)ne ilacı kullanıyorsun canım magnezyum kullanıyorsan bırak onlar kasilmayı engelliyor..haftaya da başka bir doktora git
İnşallah gelir bir an önce bebişlerimiz. Hızla büyüyorlar artık. Bende normal doğum istiyorum. Bir haftaya gelse bizim kız çok iyi olur. Hayırla gelsinler39+1 oldum bugün kontrolüm vardı. 40+4 e kadar gelmezse suni sancı vericem dedi. 3600 gr oldu zaten doğum esnasıda belli olur normal doğum olurmu diye dedi ama şuan doğurabilirsin ama o zamana kadar aldığı kiloyla senin durumuna bakıcaz dedi. Biraz canım sıkıldı. Gelse artık ne yapacam bilemedim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?