- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.741
Ohh gelcek o zaman :)Benim hic olmadi iki kez yaptm baya koyamadm :)
Sen demistin ya ondn sonra daha icmedim cnm:) zaten icmek istemyrdm belime giryr alttan giriyr takip edyrm agrilari:)
Oylemiymis cnm benimde rahimde baski ve batma var birazda kasigimda doluluk hissi sanci gibi ama belim cok nadir agriyor. Ben tabi sezeryandan once agrim gelsin istemedigimden insallah belime de gelmez ağrılarBele vuruyorsa ağrı muhtemelen doğum yaklaşmış demek oluyor. Bende hala kasıklarda kemik ağrısı var sadece
Ben kilolu hamile kaldım ve ilk zamanlar bulantıdan yiyemedim hiç. Sonr.Sonradında da refluden yiyemedim. Verirsin canim merak etme. Kilo dediğin nedir? Bak başarıp vermişsin yine başarırsın9 kg alsam bende sorun etmem am ben 22 kg aldimdiyetle 20 kg vermistim daha vercektim hamile oldugumu ogrendim o verdigim kilolari geri aldim
Ben yapabiliyorum biz 40 ı görcez herhalde
Bazen keske midem bulansaydı dedigim anlar oldu. Çok zor biliyorum ama devmlı aç gezdim bende habire yiyip yiyip açtim. Bide düşük tehlikem vardi hep yattim zaten ben 15 kiloyu ilk 4 ayda aldim sonra az az aldimBen kilolu hamile kaldım ve ilk zamanlar bulantıdan yiyemedim hiç. Sonr.Sonradında da refluden yiyemedim. Verirsin canim merak etme. Kilo dediğin nedir? Bak başarıp vermişsin yine başarırsın
Bende gorcem daha karnin yukarda diyolar zaten dusmemis :)Ben yapabiliyorum biz 40 ı görcez herhalde
Bana da öyle diyolar :) o kadar çok geziyorım ki çarşı pazar altını üstüne getiriyorum yine de düşmüyo:) şu an hastayım gribim gelmesin o yüZden hasta etmiyim doğar doğmaz minnağımıBende gorcem daha karnin yukarda diyolar zaten dusmemis :)
Ayni sekilde emiyor 10dk gecmiyor yine araniyor.Erken olsada emzik basladim ben dun baska turlu olmicak.Aglamasa aglıyor uyumuyor. Anne yüregi dayanamıyorum aç diye veriyorum
Oyy kuzucuklar zaten havalarda soğudu bende hasta olmaktan korkuyorum bulasmasin miniklereBana da öyle diyolar :) o kadar çok geziyorım ki çarşı pazar altını üstüne getiriyorum yine de düşmüyo:) şu an hastayım gribim gelmesin o yüZden hasta etmiyim doğar doğmaz minnağımı
Birde hafif hafif sanclar giryr belimede bugn girmeye basladi siddetlenirse gidicm dr:)Ohh gelcek o zaman :)
Hadi inşallah bekliyodun 4 gözle yarına kadar iyice şiddetlenir muhtemelen :)Birde hafif hafif sanclar giryr belimede bugn girmeye basladi siddetlenirse gidicm dr:)
Canım tam olarak kaç haftalık oldunBirde hafif hafif sanclar giryr belimede bugn girmeye basladi siddetlenirse gidicm dr:)
Ayy ins agzndan bal damliyor cnm:)Hadi inşallah bekliyodun 4 gözle yarına kadar iyice şiddetlenir muhtemelen :)
38 cnm :)Canım tam olarak kaç haftalık oldun
Tesekkur ederim cnm yarin kontrolum var bi sorayim drumaBenim doktorum da idrar torbası işine mani olmazsa sonda takmayacağını söyledi. Bir arkadaşım da kac yil evvel sezeryan olmuş sonda istememiş takmamışlar, doktoruna sor istersen. Illa takilmasi gerekiyorsa anestezi aldıktan sonra takılmasını talep edebilirsin. Ilk doğumumda anesteziden sonra takmışlardı bana.
Ayağımı kaldırarak değil ama sürterek yapabiliyorumBen yapabiliyorum biz 40 ı görcez herhalde
hadi inşallah çok beklemez hayırlısıyla gelirBenim hic olmadi iki kez yaptm baya koyamadm :)
Sen demistin ya ondn sonra daha icmedim cnm:) zaten icmek istemyrdm belime giryr alttan giriyr takip edyrm agrilari:)
Hayrlisiyla cnm ins:)hadi inşallah çok beklemez hayırlısıyla gelir
Ayagni kaldramyrdan yapamyosan sennde yakndr cnmAyağımı kaldırarak değil ama sürterek yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?