2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bele vuruyorsa ağrı muhtemelen doğum yaklaşmış demek oluyor. Bende hala kasıklarda kemik ağrısı var sadece

Bele vuruyorsa ağrı muhtemelen doğum yaklaşmış demek oluyor. Bende hala kasıklarda kemik ağrısı var sadece
Oylemiymis cnm benimde rahimde baski ve batma var birazda kasigimda doluluk hissi sanci gibi ama belim cok nadir agriyor. Ben tabi sezeryandan once agrim gelsin istemedigimden insallah belime de gelmez ağrılar

Reactions: 114
9 kg alsam bende sorun etmem am ben 22 kg aldim diyetle 20 kg vermistim daha vercektim hamile oldugumu ogrendim o verdigim kilolari geri aldim
Ben kilolu hamile kaldım ve ilk zamanlar bulantıdan yiyemedim hiç. Sonr.Sonradında da refluden yiyemedim. Verirsin canim merak etme. Kilo dediğin nedir? Bak başarıp vermişsin yine başarırsın

Ben kilolu hamile kaldım ve ilk zamanlar bulantıdan yiyemedim hiç. Sonr.Sonradında da refluden yiyemedim. Verirsin canim merak etme. Kilo dediğin nedir? Bak başarıp vermişsin yine başarırsın
Bazen keske midem bulansaydı dedigim anlar oldu. Çok zor biliyorum ama devmlı aç gezdim bende habire yiyip yiyip açtim. Bide düşük tehlikem vardi hep yattim zaten ben 15 kiloyu ilk 4 ayda aldim sonra az az aldim

Bana da öyle diyolar :) o kadar çok geziyorım ki çarşı pazar altını üstüne getiriyorum yine de düşmüyo:) şu an hastayım gribim gelmesin o yüZden hasta etmiyim doğar doğmaz minnağımı
Oyy kuzucuklar zaten havalarda soğudu bende hasta olmaktan korkuyorum bulasmasin miniklere

Tesekkur ederim cnm yarin kontrolum var bi sorayim druma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…