2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
merhaba hanımlar ben de aralık-2007 annesi olacağım sanırım 1.5 yıllık bir bekleyişin ardından bu akşam test yaptım ikinci çizgi pembe olarak çıktı sabah tekrar test yapacağım inşallah pozitif olur..kısmet olursa 2. çocuğum olacak..aralık ayını sonun dan yakaliyorum ben 2018in son günlerinde olacak kısmet olursa.maşallah sizler hamilelikte ilerlemişsiniz

Kızlar arabadan inerken zorladım mı ne oldu bilmiyorum iki kaşığımın hafif üst tarafı aniden bi acıdı yerimden devinemedim sonra geçti leke filan hiçbirşey yok şuan sol tarafım biraz bi acıyor .. umarım birşey olmamıştır aslında ben sağlıklı bir bebekse kolay kolay birşey olmayacağını düşünüyorum ama nasip tabi dikkat edin ani hareketler yapmayın inş sağlıkla sonuçlansın bebeklerimizi kucağımıza alalım

Benim eşimi anlatiyor gibisin gerçi ben daha hamile değilken bile temizlik yapardı,çayımı yapardı kahvemi :) şimdi daha da fazla allah razı olsun onlardan

Canm korkma hayırlısını dile bence yoktr birşeyin normaldir bendede oluyor o ağrılar bugn bende arabaya bindikten snra karnm ağrıdı normal dye takmıyorum cnm çok takmakta iyi değil inş sağlıklıdırlardr pozitif ol cnm üzülme

Öyle canım inş içimde bi korku yok bide kanama filan olmayınca birşey yoktur inş teşekkür ederim moral oldun

Benm düşün kahverngi lekelenmm oldu korkmadm şükür birşey olmadı kırmızı olursa kork ama gelmemiş rahatla cnm
Kız sen uyumuyor musun hiç ? Nasılsın ?

Ben keseyi gördüm biliyorsun, persembe gunu bir kan tahlili daha yap deri doktor. Ama benim cuma günü beta hcg 279 iken bugün kese nasıl gözüktü?

Günaydın hanımlar progestandan sonra benim lekelenme hemen geçti muhteşem bi ilaç ev işleri konusunda ben eşimden o kadar yardım gormedim normal zamanda malesef ama şimdi de söyleye söyleye yaptırıyorum yapmazsa ben de yapmıyorum şuan dünkü dağınıklık ve bulaşık falan duruyor mesela mecbur yapacak bu akşam misafir gelecek yani inşallah benim odun kocacık da yontulacak yavaş yavashepinize güzel günler olsun doktora gidenlerden hayırlı haberler inşallah

Çok geçmiş olsun canım öncelikle.
Lekelenmen geçti ama bunu eşinin bilmesi gerekmiyor. Kasıkların da ağrıyabilir bu dönemde çok normal belin de ağrıyordur kesin. seve seve yapmıyorsa zorla yaptır alışır inşallah..

Ben evlenmeden bir bardak bile yıkamadım. Evlendim 1 hafta falan geçti tuvalet kirlendi döktüm çamaşır suyunu yıkadım foşur foşur aman allahım akşama acillik oldum

Meğer çamaşır suyu migreni tetikliyormuş. O gün bu gün banyo tuvalet eşimden soruluyor. nevresim değişimi de fix onda. Ben nadir arada bi coşarsam değiştiririm. Pazarları dip köşe süpürürüz beraber. Ama bi mutfağı hayatta ellemez. Bulaşığa hiç karışmaz bi de ona alışırsa çok iyi olacak

Demek istediğim aslında biz herşeye yetişmeye çalışırsak yardım etmiyorlar. Yetişemediğini görünce illaki yardım ederler..

Aynen canım bu dediğinde haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…