- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.681
Benim eşimi anlatiyor gibisinKesinlikle ya insanın yoldaşı adam gibi adam olunca her şey daha kolay oluyor.. Çok şükür Allah a benim de eşim anlayışlı dün temizliği birlikte yaptık tüm evi o süpürdü, her yerin tozunu aldı Allah razı olsun:) Gerçi bu daha 2.kez yapışı ama önemli olan şimdi yapmasıydı:))))
Ya boyutlubiturlu anlamadim siz hamilemisisnizBen demiştim deme cnm sana çok sevndm:)
Evet cnm sorunu anlamadm daha detaylı YazarsanYa boyutlubiturlu anlamadim siz hamilemisisniz
Ne güzel ne mutlu bizlere, dünyada cennet yaşıyoruz sayelerinde çok şükür:)Benim eşimi anlatiyor gibisingerçi ben daha hamile değilken bile temizlik yapardı,çayımı yapardı kahvemi :) şimdi daha da fazla allah razı olsun onlardan
Canm korkma hayırlısını dile bence yoktr birşeyin normaldir bendede oluyor o ağrılar bugn bende arabaya bindikten snra karnm ağrıdı normal dye takmıyorum cnm çok takmakta iyi değil inş sağlıklıdırlardr pozitif ol cnm üzülmeKızlar arabadan inerken zorladım mı ne oldu bilmiyorum iki kaşığımın hafif üst tarafı aniden bi acıdı yerimden devinemedim sonra geçti leke filan hiçbirşey yok şuan sol tarafım biraz bi acıyor .. umarım birşey olmamıştır aslında ben sağlıklı bir bebekse kolay kolay birşey olmayacağını düşünüyorum ama nasip tabi dikkat edin ani hareketler yapmayın inş sağlıkla sonuçlansın bebeklerimizi kucağımıza alalım
Öyle canım inş içimde bi korku yok bide kanama filan olmayınca birşey yoktur inş teşekkür ederim moral oldunCanm korkma hayırlısını dile bence yoktr birşeyin normaldir bendede oluyor o ağrılar bugn bende arabaya bindikten snra karnm ağrıdı normal dye takmıyorum cnm çok takmakta iyi değil inş sağlıklıdırlardr pozitif ol cnm üzülme
Benm düşün kahverngi lekelenmm oldu korkmadm şükür birşey olmadı kırmızı olursa kork ama gelmemiş rahatla cnmÖyle canım inş içimde bi korku yok bide kanama filan olmayınca birşey yoktur inş teşekkür ederim moral oldun
Kız sen uyumuyor musun hiç ? Nasılsın ?Benm düşün kahverngi lekelenmm oldu korkmadm şükür birşey olmadı kırmızı olursa kork ama gelmemiş rahatla cnm
Hayırlısı ile bebeğini görürsün cnm neden ağlıyorsun canını bu kadar sikmaKızlar bugün 4de bebeğimin kalp atışını duymaya gideceğiz.7+3deyiz.Çok korkuyorum ve heyecanlıyım.Bir yandan midem bulanıyor bir yandan ağlıyorum.Dualarınız da beni de unutmayın.
Kusura bakmayin aceleyle yazdim ondan postu okudum cokesaj olduğu için sayfalari çokça geçsin senin hamileyim yazdığını gormedim ama test mest negatif olanlari gordum sonra hamileleik takvimide var bende merak ettimEvet cnm sorunu anlamadm daha detaylı Yazarsan
Çok geçmiş olsun canım öncelikle.Günaydın hanımlar progestandan sonra benim lekelenme hemen geçti muhteşem bi ilaç ev işleri konusunda ben eşimden o kadar yardım gormedim normal zamanda malesef ama şimdi de söyleye söyleye yaptırıyorum yapmazsa ben de yapmıyorum şuan dünkü dağınıklık ve bulaşık falan duruyor mesela mecbur yapacak bu akşam misafir gelecek yani inşallah benim odun kocacık da yontulacak yavaş yavashepinize güzel günler olsun doktora gidenlerden hayırlı haberler inşallah
Aynen canım bu dediğinde haklısınÇok geçmiş olsun canım öncelikle.
Lekelenmen geçti ama bunu eşinin bilmesi gerekmiyor.Kasıkların da ağrıyabilir bu dönemde çok normal belin de ağrıyordur kesin. seve seve yapmıyorsa zorla yaptır alışır inşallah..
Ben evlenmeden bir bardak bile yıkamadım. Evlendim 1 hafta falan geçti tuvalet kirlendi döktüm çamaşır suyunu yıkadım foşur foşur aman allahım akşama acillik oldum
Meğer çamaşır suyu migreni tetikliyormuş. O gün bu gün banyo tuvalet eşimden soruluyor.nevresim değişimi de fix onda. Ben nadir arada bi coşarsam değiştiririm. Pazarları dip köşe süpürürüz beraber. Ama bi mutfağı hayatta ellemez. Bulaşığa hiç karışmaz bi de ona alışırsa çok iyi olacak
Demek istediğim aslında biz herşeye yetişmeye çalışırsak yardım etmiyorlar. Yetişemediğini görünce illaki yardım ederler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?