2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kusura bakmayin aceleyle yazdim ondan postu okudum cokesaj olduğu için sayfalari çokça geçsin senin hamileyim yazdığını gormedim ama test mest negatif olanlari gordum sonra hamileleik takvimide var bende merak ettim
Darısı sizin de başınıza inşallah canım
Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin

Ayy hadi bakalım hayırlısı çok heyecanlıııı inşallah hamilesindir
Ne zaman kan vereceksin. Sonucu söylerken beni de etiketler misin geçmişi çok takip edemiyorum ben
Ayy hadi bakalım hayırlısı çok heyecanlıııı inşallah hamilesindir
Ne zaman kan vereceksin. Sonucu söylerken beni de etiketler misin geçmişi çok takip edemiyorum ben
İnşallah canım hamileyim dır tamm canım haber veririm sana da aksilik olmazsa cuma günü gitmeyi düşünüyorum bakalım

butterfly54 bmbm benim boyu siz mi sormuştunuz kızlar. Bu kağıtta yazmıyor sanırım bulamadım ben. 42 mm var bi o mu acaba kese boyu... anam 4. Çocuk hala öğrenemedim şu ultrason kağıdını

Günaydın hanımlar 2 gündür ise gitmiyorum dinlenmek çok iyi oldu hafta sonunuda sayarsak 4 gündür evdeyim bu sabah çok dinç kalktım oğlumla babayı gonderdim odaları toparladım bir kahvaltım ve mutfağı toparlamak kaldı ondan sonra dinlenmeye devam ben eşime yaptiramiyorim yapamadığından değil ama kıyamıyorum ama akşam geldimi çocuk la o ilgileniyor o da bana yetiyor allaha şükür şimdilik böyle yuvrlaniyoruz tabi oğluma hamileyken ayakkabılarımı falan bildirirdi karnım büyüdüğünde o yapmasa da temizlik kadın çağır dedi normalde ay da 1 alıyordum şimdi 2 hafta da al dedi bende öyle yapacağım biraz daha iyi olana kadat

Benim eşim bulaşık tuvalet banyoya el sürmüş değil henüz gerçi ben kendim hallediyorum çok kötü değilim ama ileride ne olacağım bilmiyorum. Am temizlik için kadın tutacağım kesin bi süre sonra

Ay sen çok tatlısın yaa ne güzel yazmışsın:))

Savaşa göndermiyoruz canım kıyamayacak ne var :))

Aynen çok tatlısın valla ben de yetişemiyorum işte napayım evet belim ve kasiklarim harbiden çok ağrıyor napiyim ya bulaşık işini ben de bırakmazdım ama kendi yediği tabağı bile kaldırmıyor masada bırakıyor sen misin öyle yapan bak ben de yapmıyorum dağ gibi bulaşık ama içim rahat akşama kadar yıkanacak herkulum sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…