- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.701
Darısı sizin de başınıza inşallah canımKusura bakmayin aceleyle yazdim ondan postu okudum cokesaj olduğu için sayfalari çokça geçsin senin hamileyim yazdığını gormedim ama test mest negatif olanlari gordum sonra hamileleik takvimide var bende merak ettim
Amin canım inşallahDarısı sizin de başınıza inşallah canım
Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin
Sen ne zaman test yapacaksın canım. Kaç gün geçti.Amin canım inşallah
Bi hafta geçti canım test yaptım negatif cıktı beklemedeyim dahaSen ne zaman test yapacaksın canım. Kaç gün geçti.
Hımmm hayırlısı bakalım gecikir miydi normalde kan versen hemen çıkar aslında.Bi hafta geçti canım test yaptım negatif cıktı beklemedeyim daha
Hayır canım bu kadar çok gecikme olmazdı yaniHımmm hayırlısı bakalım gecikir miydi normalde kan versen hemen çıkar aslında.
Ayy hadi bakalım hayırlısı çok heyecanlııııHayır canım bu kadar çok gecikme olmazdı yani
Ayy hadi bakalım hayırlısı çok heyecanlııııinşallah hamilesindir
Ne zaman kan vereceksin. Sonucu söylerken beni de etiketler misin geçmişi çok takip edemiyorum ben
İnşallah canım hamileyim dır tamm canım haber veririm sana da aksilik olmazsa cuma günü gitmeyi düşünüyorum bakalımAyy hadi bakalım hayırlısı çok heyecanlııııinşallah hamilesindir
Ne zaman kan vereceksin. Sonucu söylerken beni de etiketler misin geçmişi çok takip edemiyorum ben
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.İnşallah canım hamileyim dır tamm canım haber veririm sana da aksilik olmazsa cuma günü gitmeyi düşünüyorum bakalım
Maşallah canım hamile misin allah analı babalı büyütsün allah kucağına almayı da nasip etsinbutterfly54 bmbm benim boyu siz mi sormuştunuz kızlar. Bu kağıtta yazmıyor sanırım bulamadım ben. 42 mm var bi o mu acaba kese boyu... anam 4. Çocuk hala öğrenemedim şu ultrason kağıdını
İnşallah canım çok sağol inşallah bende hamileyim dırHadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.
Evet teşekkür ederim darısı bütün isteyenlere inşallahMaşallah canım hamile misin allah analı babalı büyütsün allah kucağına almayı da nasip etsin
İnşallah canım inşallahEvet teşekkür ederim darısı bütün isteyenlere inşallah
Günaydın kızlarrr güzel huzurlu bir gün diliyorum herkese
Benim eşim bulaşık tuvalet banyoya el sürmüş değil henüz gerçi ben kendim hallediyorum çok kötü değilim ama ileride ne olacağım bilmiyorum. Am temizlik için kadın tutacağım kesin bi süre sonraGünaydın hanımlar progestandan sonra benim lekelenme hemen geçti muhteşem bi ilaç ev işleri konusunda ben eşimden o kadar yardım gormedim normal zamanda malesef ama şimdi de söyleye söyleye yaptırıyorum yapmazsa ben de yapmıyorum şuan dünkü dağınıklık ve bulaşık falan duruyor mesela mecbur yapacak bu akşam misafir gelecek yani inşallah benim odun kocacık da yontulacak yavaş yavashepinize güzel günler olsun doktora gidenlerden hayırlı haberler inşallah
Ay sen çok tatlısın yaa ne güzel yazmışsın:))Çok geçmiş olsun canım öncelikle.
Lekelenmen geçti ama bunu eşinin bilmesi gerekmiyor.Kasıkların da ağrıyabilir bu dönemde çok normal belin de ağrıyordur kesin. seve seve yapmıyorsa zorla yaptır alışır inşallah..
Ben evlenmeden bir bardak bile yıkamadım. Evlendim 1 hafta falan geçti tuvalet kirlendi döktüm çamaşır suyunu yıkadım foşur foşur aman allahım akşama acillik oldum
Meğer çamaşır suyu migreni tetikliyormuş. O gün bu gün banyo tuvalet eşimden soruluyor.nevresim değişimi de fix onda. Ben nadir arada bi coşarsam değiştiririm. Pazarları dip köşe süpürürüz beraber. Ama bi mutfağı hayatta ellemez. Bulaşığa hiç karışmaz bi de ona alışırsa çok iyi olacak
Demek istediğim aslında biz herşeye yetişmeye çalışırsak yardım etmiyorlar. Yetişemediğini görünce illaki yardım ederler..
Günaydın hanımlar 2 gündür ise gitmiyorum dinlenmek çok iyi oldu hafta sonunuda sayarsak 4 gündür evdeyim bu sabah çok dinç kalktım oğlumla babayı gonderdim odaları toparladım bir kahvaltım ve mutfağı toparlamak kaldı ondan sonra dinlenmeye devam ben eşime yaptiramiyorim yapamadığından değil ama kıyamıyorum ama akşam geldimi çocuk la o ilgileniyor o da bana yetiyor allaha şükür şimdilik böyle yuvrlaniyoruz tabi oğluma hamileyken ayakkabılarımı falan bildirirdi karnım büyüdüğünde o yapmasa da temizlik kadın çağır dedi normalde ay da 1 alıyordum şimdi 2 hafta da al dedi bende öyle yapacağım biraz daha iyi olana kadat
Aynen çok tatlısın valla ben de yetişemiyorum işte napayım evet belim ve kasiklarim harbiden çok ağrıyor napiyim ya bulaşık işini ben de bırakmazdım ama kendi yediği tabağı bile kaldırmıyor masada bırakıyor sen misin öyle yapan bak ben de yapmıyorum dağ gibi bulaşık ama içim rahat akşama kadar yıkanacak herkulum sağolsunÇok geçmiş olsun canım öncelikle.
Lekelenmen geçti ama bunu eşinin bilmesi gerekmiyor.Kasıkların da ağrıyabilir bu dönemde çok normal belin de ağrıyordur kesin. seve seve yapmıyorsa zorla yaptır alışır inşallah..
Ben evlenmeden bir bardak bile yıkamadım. Evlendim 1 hafta falan geçti tuvalet kirlendi döktüm çamaşır suyunu yıkadım foşur foşur aman allahım akşama acillik oldum
Meğer çamaşır suyu migreni tetikliyormuş. O gün bu gün banyo tuvalet eşimden soruluyor.nevresim değişimi de fix onda. Ben nadir arada bi coşarsam değiştiririm. Pazarları dip köşe süpürürüz beraber. Ama bi mutfağı hayatta ellemez. Bulaşığa hiç karışmaz bi de ona alışırsa çok iyi olacak
Demek istediğim aslında biz herşeye yetişmeye çalışırsak yardım etmiyorlar. Yetişemediğini görünce illaki yardım ederler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?