2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen ver gazı aslanummm yiğıdımmmmm.

Ben tüm işleri yapıyorum kızlar hafif bel ağrım oluyor arada ama çok rahatsız olmadığım için günlük rutin işlerime devam ediyorum zaten okul var okuldan sonra yemek bulaşık ortalık topla yapıyorum bi tek ağır kaldırmıyorum ama oğlum bazen çok kucağıma gelmek istiyor kıramıyorum onu alıyorum kucağıma

günaydın hanımlar bu sabah da test yaptım ve pozitif çıktı çok şükür..bu sefer çabuk öğrendim kızıma hamileyken adetim 13 gün falan geçmişti de idrarda silik çizgi öyle çıkmıştı bunda adet günüm bugün normalde dün yaptığım testte çıktı..ilk çocuk gibi heyecanıyız eşimle

Benim de adet günüm bugündü ben daha önceden kan testiyle öğrendim

Hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun cnm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Olsun cnm iş yerinde yeteri kadar yoruluyor iş yerinde sorumluluğu çok fazla zaten genelde gev te geliyor
Sen rahatsan sorun yok tabii canım. Benim eşimin de işi yorucu ama benim işim daha yorucu. Sabaha kadar çocuk salladım mesela 6 da kalktım en büyüğü okula gönderdim daha uyumadım. Birazdan bebek kalkar. Yemek çamaşır bulaşık bana bakıyor zaten.5 kişiyiz her gün makine çalışıyor ütüsü yerleştirmesi bana bakıyor. Oğlanın ödevleri bende. Kızın bebeğin peşinde akşama kadar yine ben dolanıyorum. Eee banyo tuvalet de yıkamayayım yaa yazık bana da

Senin yaptıklarını ben okurken yoruldum...::)) Allah güç kuvvet versin inşallah

Kızlar peçeteyle silince kahverengi baya koyu bir leke geldi yapışkan gibi sıvı değildi çok korktum hemen ceinone progesteron jelimi kullandım ağrkm falan yok inşallah bişey olmaz

Tabi canım seni kendimle kıyaslamam ben de 1 tane çocuk var

Kızlar peçeteyle silince kahverengi baya koyu bir leke geldi yapışkan gibi sıvı değildi çok korktum hemen ceinone progesteron jelimi kullandım ağrkm falan yok inşallah bişey olmaz
Sakin ol cnm burda bende dahil olmak üzere bir kaç kişi de oldu allahın izniyle birşey olmaz

Sakin ol cnm burda bende dahil olmak üzere bir kaç kişi de oldu allahın izniyle birşey olmaz
İnşallah olmaz canım bizim zorlu bir süreçti ALLAH korusun o yüzden çok tedirgin oldum doktorumla görüşeceğim bulunduğum yerde de gideceğim doktora

Kızlar şimdi doktordan geldim karından baktı sanki bişiler görüyorum dedi ama vajinal baksak daha iyi olur dedi bende vajinal istemiyorum dedim çok olumlu konuşmadı sanki tam bişey diyemiyorum dedi hematom falan görüyorum dedi kızlar çok üzüldüm tekrar bhcg testi istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…