2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlısı olsun cnm bir hafta daha bekle daha net görürsün hematom ne oluyor

Kızlar bugun adetimin 2. Günü. 2 gün once 39.18 çıkmıştı. Şimdi 101.3 çıkmış değerim nornalmi

Cok guzel canim insallah boyle artmaya devam eder. 2 gunde ortalama 2 kati artmasi gerekiyor. 39×2=78 olmasi gerekirken masallah senin daha fazla. Bence 4gun sonra bidaha tkrrla sonrada kese gormeye gidersin.

Cok guzel canim insallah boyle artmaya devam eder. 2 gunde ortalama 2 kati artmasi gerekiyor. 39×2=78 olmasi gerekirken masallah senin daha fazla. Bence 4gun sonra bidaha tkrrla sonrada kese gormeye gidersin.

Fazla artisi zararli değil demi ondan korktum ben

Ne beceriksiz dr oyle yaa ne demek biseyler goruyorumm rahimin icinde keseden baska ne olabilir. Mesela bnm yumurta kisti kalmis ama diger kisimdaydi. Acabaa baska bir dr mi gorunsen canim.

Ne beceriksiz dr oyle yaa ne demek biseyler goruyorumm rahimin icinde keseden baska ne olabilir. Mesela bnm yumurta kisti kalmis ama diger kisimdaydi. Acabaa baska bir dr mi gorunsen canim.
Valla sorma moralimi bozdu vajinal baksak daha ne t dedi ama uygun değildim . Net konuşmadı moralimi bozdu gönderdi. Cuma günü kendi doktoruma randevum var inşallah şu bhcg güzel gelir

Valla sorma moralimi bozdu vajinal baksak daha ne t dedi ama uygun değildim . Net konuşmadı moralimi bozdu gönderdi. Cuma günü kendi doktoruma randevum var inşallah şu bhcg güzel gelir
O ne demek ya sanki bişeyler görüyorum , acele etme sen kendi doktoruna git kanaman yok bişeyin yoksa başka hiç bi sorun olmaz hiç takma kafana içini rahat tut

yaa doktor sizi dinledi ve bakmadimi almanyada hep vajinadan el muayenesi ve uldrason yapiyormus surekli bende istemiyirum ama bize sormuyormus istermisin istemezmisin bakalim 25inde ilk defa gidicem

Canim benimki seninkine benzer oldu ilk karindan bakti belli belirsiz net degil dedi ama cok kucuk oldugu icindir deyip canim sikilmamisti zaten vajinal muayene yapalim dedi bende hazirliksizdim ama hic onemli degil dedi . Bakincada kucucuk kese gormustu sende keske hemen vajinal baktirsaydin icin rahatlardi boyle endiseli beklemek zor olur

O ne demek ya sanki bişeyler görüyorum , acele etme sen kendi doktoruna git kanaman yok bişeyin yoksa başka hiç bi sorun olmaz hiç takma kafana içini rahat tut
yaa doktor sizi dinledi ve bakmadimi almanyada hep vajinadan el muayenesi ve uldrason yapiyormus surekli bende istemiyirum ama bize sormuyormus istermisin istemezmisin bakalim 25inde ilk defa gidicem
evet vajinal bakmadı karından baktı bilemiyorum olumlu yada olumsuz bişey demedi ama merak ediyorum ben de geçen hafta salı öğrendim 1 hafta oldu.

Aslinda ilk 3 ay digrusu vajinal muayeneymis canim bi yerde okudum ve dusuge yol acmazmis

evet ilk haftakarda ustten gorunmeye biliyor veya kalp atisi duyulmuyormus ozaman trkiyede drlar istisna olarak vajina dan bakiyor ama burda surekliymis

bilemedim bende keşke baksaydı vajinal . Senin kaç günlüktü baktığında cnm içime su serptin.

evet vajinal bakmadı karından baktı bilemiyorum olumlu yada olumsuz bişey demedi ama merak ediyorum ben de geçen hafta salı öğrendim 1 hafta oldu.
icini rahat tut daha bir hafta olmus ogreneli ondan gorunmemistir brn iki hafta oldu ögreneli ogrenir ogrenmez dru aradik rsndevu icin iki hafta sonraya verdi geldiginde kalp atisi kesryi dsha iyi goruruz diye sen uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…