- 29 Mart 2018
- 812
- 295
- 18
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.741
Tabi normal cnm 2 kattan fazla olmus artisi
Cnm sen içini rahat tut ben bebeğin düştü diye gittim doktora ama bebeğim ben burdayım dediİnşallah olmaz canım bizim zorlu bir süreçti ALLAH korusun o yüzden çok tedirgin oldum doktorumla görüşeceğim bulunduğum yerde de gideceğim doktora
Hayırlısı olsun cnm bir hafta daha bekle daha net görürsün hematom ne oluyorKızlar şimdi doktordan geldim karından baktı sanki bişiler görüyorum dedi ama vajinal baksak daha iyi olur dedi bende vajinal istemiyorum dedim çok olumlu konuşmadı sanki tam bişey diyemiyorum dedi hematom falan görüyorum dedi kızlar çok üzüldüm tekrar bhcg testi istedim
Kızlar bugun adetimin 2. Günü. 2 gün once 39.18 çıkmıştı. Şimdi 101.3 çıkmış değerim nornalmi
Cok guzel canim insallah boyle artmaya devam eder. 2 gunde ortalama 2 kati artmasi gerekiyor. 39×2=78 olmasi gerekirken masallah senin daha fazla. Bence 4gun sonra bidaha tkrrla sonrada kese gormeye gidersin.
Kızlar şimdi doktordan geldim karından baktı sanki bişiler görüyorum dedi ama vajinal baksak daha iyi olur dedi bende vajinal istemiyorum dedim çok olumlu konuşmadı sanki tam bişey diyemiyorum dedi hematom falan görüyorum dedi kızlar çok üzüldüm tekrar bhcg testi istedim
Fazla artisi zararli değil demi ondan korktum ben
Valla sorma moralimi bozdu vajinal baksak daha ne t dedi ama uygun değildim . Net konuşmadı moralimi bozdu gönderdi. Cuma günü kendi doktoruma randevum var inşallah şu bhcg güzel gelirNe beceriksiz dr oyle yaa ne demek biseyler goruyorumm rahimin icinde keseden baska ne olabilir. Mesela bnm yumurta kisti kalmis ama diger kisimdaydi. Acabaa baska bir dr mi gorunsen canim.
Yok canimm asiri fazla artmamis normal seyrinde birden ani bi yukselis degil seninki. Takibe devam
O ne demek ya sanki bişeyler görüyorum , acele etme sen kendi doktoruna git kanaman yok bişeyin yoksa başka hiç bi sorun olmaz hiç takma kafana içini rahat tutValla sorma moralimi bozdu vajinal baksak daha ne t dedi ama uygun değildim . Net konuşmadı moralimi bozdu gönderdi. Cuma günü kendi doktoruma randevum var inşallah şu bhcg güzel gelir
yaa doktor sizi dinledi ve bakmadimi almanyada hep vajinadan el muayenesi ve uldrason yapiyormus surekli bende istemiyirum ama bize sormuyormus istermisin istemezmisin bakalim 25inde ilk defa gidicemKızlar şimdi doktordan geldim karından baktı sanki bişiler görüyorum dedi ama vajinal baksak daha iyi olur dedi bende vajinal istemiyorum dedim çok olumlu konuşmadı sanki tam bişey diyemiyorum dedi hematom falan görüyorum dedi kızlar çok üzüldüm tekrar bhcg testi istedim
Canim benimki seninkine benzer oldu ilk karindan bakti belli belirsiz net degil dedi ama cok kucuk oldugu icindir deyip canim sikilmamisti zaten vajinal muayene yapalim dedi bende hazirliksizdim ama hic onemli degil dedi . Bakincada kucucuk kese gormustu sende keske hemen vajinal baktirsaydin icin rahatlardi boyle endiseli beklemek zor olurValla sorma moralimi bozdu vajinal baksak daha ne t dedi ama uygun değildim . Net konuşmadı moralimi bozdu gönderdi. Cuma günü kendi doktoruma randevum var inşallah şu bhcg güzel gelir
O ne demek ya sanki bişeyler görüyorum , acele etme sen kendi doktoruna git kanaman yok bişeyin yoksa başka hiç bi sorun olmaz hiç takma kafana içini rahat tut
evet vajinal bakmadı karından baktı bilemiyorum olumlu yada olumsuz bişey demedi ama merak ediyorum ben de geçen hafta salı öğrendim 1 hafta oldu.yaa doktor sizi dinledi ve bakmadimi almanyada hep vajinadan el muayenesi ve uldrason yapiyormus surekli bende istemiyirum ama bize sormuyormus istermisin istemezmisin bakalim 25inde ilk defa gidicem
Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallahCnm sen içini rahat tut ben bebeğin düştü diye gittim doktora ama bebeğim ben burdayım dedi
Aslinda ilk 3 ay digrusu vajinal muayeneymis canim bi yerde okudum ve dusuge yol acmazmisyaa doktor sizi dinledi ve bakmadimi almanyada hep vajinadan el muayenesi ve uldrason yapiyormus surekli bende istemiyirum ama bize sormuyormus istermisin istemezmisin bakalim 25inde ilk defa gidicem
bilemedim bende keşke baksaydı vajinal . Senin kaç günlüktü baktığında cnm içime su serptin.Canim benimki seninkine benzer oldu ilk karindan bakti belli belirsiz net degil dedi ama cok kucuk oldugu icindir deyip canim sikilmamisti zaten vajinal muayene yapalim dedi bende hazirliksizdim ama hic onemli degil dedi . Bakincada kucucuk kese gormustu sende keske hemen vajinal baktirsaydin icin rahatlardi boyle endiseli beklemek zor olur
canim dogurana kadar her muayenede vajinal bakiyorlamis ilk fogumu sezeryan alanlari bile bende seviniyordum sezeyan nasil olsa bakmazlar diyeAslinda ilk 3 ay digrusu vajinal muayeneymis canim bi yerde okudum ve dusuge yol acmazmis
icini rahat tut daha bir hafta olmus ogreneli ondan gorunmemistir brn iki hafta oldu ögreneli ogrenir ogrenmez dru aradik rsndevu icin iki hafta sonraya verdi geldiginde kalp atisi kesryi dsha iyi goruruz diye sen uzme kendinievet vajinal bakmadı karından baktı bilemiyorum olumlu yada olumsuz bişey demedi ama merak ediyorum ben de geçen hafta salı öğrendim 1 hafta oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?