- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.381
Aynen cnm belki dogm baslamstr baksnlar hayrli haberlerni bekkyrmDoktora mesaj attım tarif ettim nişan değildir o dedi. Tam emin olamadı. Hastaneye git ebe muayene etsin doğumhaneye in dedi. Hazırlandık çıkacağız birazdan bakalım
benim asagida kafasi ama kanala indimi bilmyrm bu gidisle gec olur bizim sansmzaBende varımhala bizde de hareket yok. Kanala bile inmemişti dünkü kontrolde
canım soranlara bakma senin dagum zamanın daha yeni geldi..soranlara da daha günü var erken doğum mu yapayım zorla de geç.takma milleti ..ben soranlara hep öyle derim kimse de bir şey demiyor o yüzden.. daha bundan sonra bekle doğumu sen stres yapma.herkese kulağını kapat sadece bebisini dinleHic sorma arrk herkes dyr gelmsz bu cock sorlardanda skldm kizimnda gelmeye niyeti yok zaten:)
Direk soranlara diyrm 13 gun sonra susuyorlar aman artk takmyrm ama heyecn basti cnm az kaldi 13 gun nasl gelck blmyrm heyecn var :)canım soranlara bakma senin dagum zamanın daha yeni geldi..soranlara da daha günü var erken doğum mu yapayım zorla de geç.takma milleti ..ben soranlara hep öyle derim kimse de bir şey demiyor o yüzden.. daha bundan sonra bekle doğumu sen stres yapma.herkese kulağını kapat sadece bebisini dinle
inşallah çok beklemez canım..benim kız 41haftayı doldurmuştu ama hiç gelmeye niyeti yoktu sipanin sancım falan hiç yoktu.inşallah seninki öyle olmaz..Direk soranlara diyrm 13 gun sonra susuyorlar aman artk takmyrm ama heyecn basti cnm az kaldi 13 gun nasl gelck blmyrm heyecn var :)
Ins cnm normal istedgmden dyrm kendlgnden agrisi olsun sancm olsun dedm gunu doldgnda genellikle sezaryn oluyr ya o yuzdn bu saatten snra bebegmi beklyrminşallah çok beklemez canım..benim kız 41haftayı doldurmuştu ama hiç gelmeye niyeti yoktu sipanin sancım falan hiç yoktu.inşallah seninki öyle olmaz..
Aynen bende aynı fikirdeyim. Kızlar erkenci olur diyorlar hala daha deliriyorumbenim asagida kafasi ama kanala indimi bilmyrm bu gidisle gec olur bizim sansmza
Bende sorma ya birde ne zaman dogcagi belli degl iyice arada kaldim ins bu gece gelrde dogururz amin suyumz gelr insAynen bende aynı fikirdeyim. Kızlar erkenci olur diyorlar hala daha deliriyorum
Benimde açılma yok kanala da inmemiş beklemedeyiz bakalimBende varımhala bizde de hareket yok. Kanala bile inmemişti dünkü kontrolde
Csnim normal doğum istiyosan belirti olarak suyun gelmesini isteme o dogumu zorlastirir suyun dogum aninda gelmesi daha kolay dogum yaptirir.Bende sorma ya birde ne zaman dogcagi belli degl iyice arada kaldim ins bu gece gelrde dogururz amin suyumz gelr ins
Doktor bana ısrarla yürü diyor. Zaten yürüyorum inesi yok bu kızların bence asıl ona çözüm bulsunlarBenimde açılma yok kanala da inmemiş beklemedeyiz bakalim
Hayırlısıyla saglıkla gelsinler inşallahBende sorma ya birde ne zaman dogcagi belli degl iyice arada kaldim ins bu gece gelrde dogururz amin suyumz gelr ins
P3ki nasl anlcm ki cnmcole daha kolay olur dyorlar ama bilemedmCsnim normal doğum istiyosan belirti olarak suyun gelmesini isteme o dogumu zorlastirir suyun dogum aninda gelmesi daha kolay dogum yaptirir.
Bir akrabam bol hurma yedi bol bol çömel kalk hareketi ve merdiven cikmayla normal doğurdu cok da kolay olmuş dene istersen sende.Doktor bana ısrarla yürü diyor. Zaten yürüyorum inesi yok bu kızların bence asıl ona çözüm bulsunlar
Doktorla telefonda konuştum hastaneye gitmene gerek yok sancın düzenli gelirse ya da bebek hareket etmezse o zaman bana haber ber ve hemen hastaneye git dedi. Benimde ne düzenli sancım ne de çok şükür ki bebeişimde bir hareketsizlik yok. Hala bekliyorum offf bugünde doğuramadım içimde kaldı bebişim. Eğer bu hafta kendisi gelmezse suni sancı ile c.tesi doğuma giricem dua edin bana kendi gelsin bebişimCanim böyle birşey olursa hemen acild3n giriş yap dedi bba dün doktorum. Fatta sanci bende de yoktu nst ye girmek ist3medim. Ama girince benim hissetmedigim sancilarim cikti. Inşallah sende saglicakla alırsın kucağına. Guz4l haberlerini bekliyoruz
Geliyor ama kimi tuvalette farketmiyor kimi hastanede oluyor ama mutlaka geliyor. Ve bugün bütün gün bekledim gelmedi benim sıpa yaaaÇok heycanlı ya nişan dediğimiz şey muhakkak geliyor mu herkeste acaba ?
Bende nişan konusunda anlatmıyız falan diyordum koyu kıvamlı rengi koyu ve benim içi kanlı şerit şeklinde geldi canım görünce hemen anlıyorsun farklı bir şey çünkü. Doktor gelmene gerek yok dedi. Bende evde bekliyorum düzenli sancı gelmesini ama gelmiyor. Birde bende açılma var zaten ama kaldı öyleSenin nasıldı canım nişanın rengi kıvamı vs. Benim şu an hafif ağrım var ama sabahları genelde hep olur. Biraz vakit geçsin baktım artıyor giderim hastaneye. Doktorum suyun nişanın sancın gelirse gel ebeler kontrol etsin bana da haber ver demişti. Netten baktım da nişan için gidenlere açılması varsa suni sancı takıp doğumu hızlandırmışlar. Doktora haber verip vermeme konusunda kararsız kaldım şimdi
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun İnşaAllah. Arkadaşımın da kakasını yemişti bebek. Beş gün antibiyotik tedavisi yaptılar yoğunbakımda şimdi MaşaAllah ı var dört aylık oldu bile :) hiç stres yapma sen Allah muhafaza sütünü etkiler
Bana da yürü diyor plates topuyla calisiyimmi dedim gerek yok dedi. Bugün bir saatten fazla yürüdüm zar zor inşallah devamlı yürüyebilirimDoktor bana ısrarla yürü diyor. Zaten yürüyorum inesi yok bu kızların bence asıl ona çözüm bulsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?