2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar merhabalar. Uzun zamandir konuyu takip ediyorum. Bugun bende yazmak istedim cunku az once doktordan geldim moralim bozuldu. Sata göre 5+6 haftalik hamileyim yarin 6 haftalik olcam. Ama keseyi 7.6 mm ölçtü doktor. Gec döllenme oldugunu dusunuyorum ben. Doktor sagliksiz olabilir dedi ve bhcg istedi. Ogleden sonra belli olacak. Sizlerin kese kac mm di ? Benim gibi geriden gelenler vardi diye hatırlıyorum

Ya bisey sorucam progestan kullanip lekeleri devam eden varmi az az geliyo benim boyle pudra rengimsi bisey var diye korkuyorum ya

Normal degilmi cnm kac olmaliymis

Kız sen uyumuyor musun hiç ? Nasılsın ?

Ben keseyi gördüm biliyorsun, persembe gunu bir kan tahlili daha yap deri doktor. Ama benim cuma günü beta hcg 279 iken bugün kese nasıl gözüktü?
Kız bu hamilelik hormonları bana etki etmeye başladı galiba uyuyrm uyanyrm
Sana ben mesj attm tebrkle ilgili hanfendi cevap vermediniz
Kuzum demekki değerin yükselmiş karndn mı baktın vajinadn mı

Kusura bakmayin aceleyle yazdim ondan postu okudum cokesaj olduğu için sayfalari çokça geçsin senin hamileyim yazdığını gormedim ama test mest negatif olanlari gordum sonra hamileleik takvimide var bende merak ettim
Hamileyim cnm şükür sendemi hamilesin

Ben varim canim cuma gittigimde 6+4 haf olmam gerekirken 5+4 dedi gec dollenme sansi bende imkansiz nerdeyse adetten once ogrendim hamileligimi ama kesen iyi dedi 9.1 mm cikmis boyut pazartesi gitmistim cumadan 4 gun once baska doktorda 5+2 dedi bende anlamadm ama kotu birsey demedi.

Benim beklenen adet 4 gun gectiginde bhcg 160 cikti. 4 gun sonra yaptirdigimda 870 çıkmıştı. Bugun 5000 6000 gibi bir deger çıkması lazim. Sat a gore yarin 6 haftalik olmam lazim ama bana gec dollenme gibi geliyor. Sagliksiz olabilir deyince canım sıkıldı iste beklemekten baska care yok

Haftasina göre küçük oldugunu soyledi sagliksiz olabilir dedi. En son cuma bakmisti cok buyume olmamis dedi. Bir de kesenin yaninda miyom varmis o da buyumeyi engelleyebilir dedi. Ogleden sonra belli olacak saatler geçmiyor simdi
Canim kist olusumu bende de oldu gebelikle beraber baska arkadaslarinda var ama dr bana engeller falan demedi olumsuz bisey soylemedi. Kac cm kistin. Bide baska dra gitsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…