- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.761
Ben 4+4 tum sen kacsinbilemedim bende keşke baksaydı vajinal . Senin kaç günlüktü baktığında cnm içime su serptin.
Allah allah devamlida olmazki ya ilgincmis.canim dogurana kadar her muayenede vajinal bakiyorlamis ilk fogumu sezeryan alanlari bile bende seviniyordum sezeyan nasil olsa bakmazlar diye
gaye tiyi artmış önemli olana artış zatenKızlar bugun adetimin 2. Günü. 2 gün once 39.18 çıkmıştı. Şimdi 101.3 çıkmış değerim nornalmi
6+0 cnmBen 4+4 tum sen kacsin
Gec dollenme falandir heralde cnm6+0 cnm
Normal degilmi cnm kac olmaliymisKızlar merhabalar. Uzun zamandir konuyu takip ediyorum. Bugun bende yazmak istedim cunku az once doktordan geldim moralim bozuldu. Sata göre 5+6 haftalik hamileyim yarin 6 haftalik olcam. Ama keseyi 7.6 mm ölçtü doktor. Gec döllenme oldugunu dusunuyorum ben. Doktor sagliksiz olabilir dedi ve bhcg istedi. Ogleden sonra belli olacak. Sizlerin kese kac mm di ? Benim gibi geriden gelenler vardi diye hatırlıyorum
Amin Allah razi olsunDarısı sizin de başınıza inşallah canım
Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin
Haftasina göre küçük oldugunu soyledi sagliksiz olabilir dedi. En son cuma bakmisti cok buyume olmamis dedi. Bir de kesenin yaninda miyom varmis o da buyumeyi engelleyebilir dedi. Ogleden sonra belli olacak saatler geçmiyor simdiNormal degilmi cnm kac olmaliymis
Kız bu hamilelik hormonları bana etki etmeye başladı galiba uyuyrm uyanyrmKız sen uyumuyor musun hiç ? Nasılsın ?
Ben keseyi gördüm biliyorsun, persembe gunu bir kan tahlili daha yap deri doktor. Ama benim cuma günü beta hcg 279 iken bugün kese nasıl gözüktü?
Günaydın canmmmGünaydın kızlarrr güzel huzurlu bir gün diliyorum herkese
Hamileyim cnm şükür sendemi hamilesinKusura bakmayin aceleyle yazdim ondan postu okudum cokesaj olduğu için sayfalari çokça geçsin senin hamileyim yazdığını gormedim ama test mest negatif olanlari gordum sonra hamileleik takvimide var bende merak ettim
Hayir ben 4.5 yilimi geçtim yok daha tup beebege geçtim transfer için hazirlaniyorumHamileyim cnm şükür sendemi hamilesin
İnş tutar o müjdeli haberide sende alırsınHayir ben 4.5 yilimi geçtim yok daha tup beebege geçtim transfer için hazirlaniyorum
Ben varim canim cuma gittigimde 6+4 haf olmam gerekirken 5+4 dedi gec dollenme sansi bende imkansiz nerdeyse adetten once ogrendim hamileligimi ama kesen iyi dedi 9.1 mm cikmis boyut pazartesi gitmistim cumadan 4 gun once baska doktorda 5+2 dedi bende anlamadm ama kotu birsey demedi.Kızlar merhabalar. Uzun zamandir konuyu takip ediyorum. Bugun bende yazmak istedim cunku az once doktordan geldim moralim bozuldu. Sata göre 5+6 haftalik hamileyim yarin 6 haftalik olcam. Ama keseyi 7.6 mm ölçtü doktor. Gec döllenme oldugunu dusunuyorum ben. Doktor sagliksiz olabilir dedi ve bhcg istedi. Ogleden sonra belli olacak. Sizlerin kese kac mm di ? Benim gibi geriden gelenler vardi diye hatırlıyorum
InsAllah dua edin lutfenİnş tutar o müjdeli haberide sende alırsın
Benim beklenen adet 4 gun gectiginde bhcg 160 cikti. 4 gun sonra yaptirdigimda 870 çıkmıştı. Bugun 5000 6000 gibi bir deger çıkması lazim. Sat a gore yarin 6 haftalik olmam lazim ama bana gec dollenme gibi geliyor. Sagliksiz olabilir deyince canım sıkıldı iste beklemekten baska care yokBen varim canim cuma gittigimde 6+4 haf olmam gerekirken 5+4 dedi gec dollenme sansi bende imkansiz nerdeyse adetten once ogrendim hamileligimi ama kesen iyi dedi 9.1 mm cikmis boyut pazartesi gitmistim cumadan 4 gun once baska doktorda 5+2 dedi bende anlamadm ama kotu birsey demedi.
Insallah tutar canim hakkinda hayirlsi olsunInsAllah dua edin lutfen
Canim kist olusumu bende de oldu gebelikle beraber baska arkadaslarinda var ama dr bana engeller falan demedi olumsuz bisey soylemedi. Kac cm kistin. Bide baska dra gitsenHaftasina göre küçük oldugunu soyledi sagliksiz olabilir dedi. En son cuma bakmisti cok buyume olmamis dedi. Bir de kesenin yaninda miyom varmis o da buyumeyi engelleyebilir dedi. Ogleden sonra belli olacak saatler geçmiyor simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?