- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.721
Hayırlısıyla rabbim sağ Salim doğurmayı nasip etsin cnmSuni sancıya başladık kozlar nst yede bağlıyım aynı zamanda. Lavman yapıldı öncesinde. Durum böyle şuan ufak kanamam hala devam ediyor ne yazıkki
Valla 10 12 bana da fazla geldi benim dr 4 kere yapıyorsa bebek iyi besleniyor denektir dedi geçen gün ben 3 bile çok diyordum :)aynen cnm poposu hava almaliymis ve ıslak birakmamak gerekiyormus
masallah cnm 10 12 kere deyince bana cok fazla geldi hic bilmiyordum
Epidural nasil ignesi uyusukluk ve dogum sonrasi etkileri olarakGiremedim hiç şiddetlenen sancılardan sonra. Epidural yapıldı beş altı doz oldu belki de. Rahim de kasılma mı ne olmuş bebeğin kafasının bir tarafını tutmuş çok fazla zorladı beni. Elhamdulillah 12.40 oldu. Ben ve bebeğim iyiyiz sonuç olarak. Hiç kendimde değildim hala değilim dinlenemedim hiç uyumadım. Kendime geldikçe ve vakit oldukça girerim. Normal doğum yapacaklar kesinlikle gecelik alın doğum sonrası giymek için. WC de özellikle çok rahat oluyor.
Bol sütlü günleriniz olsun gözün aydın :)Giremedim hiç şiddetlenen sancılardan sonra. Epidural yapıldı beş altı doz oldu belki de. Rahim de kasılma mı ne olmuş bebeğin kafasının bir tarafını tutmuş çok fazla zorladı beni. Elhamdulillah 12.40 oldu. Ben ve bebeğim iyiyiz sonuç olarak. Hiç kendimde değildim hala değilim dinlenemedim hiç uyumadım. Kendime geldikçe ve vakit oldukça girerim. Normal doğum yapacaklar kesinlikle gecelik alın doğum sonrası giymek için. WC de özellikle çok rahat oluyor.
Hadi hayirlisi bi avazda kurtulun ikinizde insallah :)Suni sancıya başladık kozlar nst yede bağlıyım aynı zamanda. Lavman yapıldı öncesinde. Durum böyle şuan ufak kanamam hala devam ediyor ne yazıkki
aynen valla ben ilk kez duydum 10 12 kez kaka olayini 10 12 kere bezi degisen bebegin pisik olmasi kacinilmaz olur valla Allah yardimcisi olsun bebisin ve annesinin insallah duzene girer pisik sorunu kalmaz.Valla 10 12 bana da fazla geldi benim dr 4 kere yapıyorsa bebek iyi besleniyor denektir dedi geçen gün ben 3 bile çok diyordum :)
Allah yardimcin olsun cnm insallah kavus bebegine sag salimSuni sancıya başladık kozlar nst yede bağlıyım aynı zamanda. Lavman yapıldı öncesinde. Durum böyle şuan ufak kanamam hala devam ediyor ne yazıkki
Cnm o baski bende bayadir var ayakta kalamiyorum o yuzden. Bebegin kafasi cok baski yaptigi icinmis. Yinede sancilarini kontrol et sanci su gelmesi kan bunlar dogum belirtisiKızlar alttan agri oldu ve wc yeni gittim baski var ordan sanki uzanip yapck gbiym daha yeni grdgm halde wcye dogm belrtisimi bu acaba
Banada yapmışlardı kızımın dogumundan sonra canım çok yanmştı ameliyat acısı bile o kadar yoktu yarım saatte bir karnıma bastırdılar 5 defa falan bastırmışlardır hemşirenin kolunı sıkıp allah aşkına birdaha gelme nolur diye yalvarmştım o durum hastaneye göre degişiyor galiba çevremde sezeryan olanlara yapılmamş anlatınca da tuhaf geliyor bazılarınada kum torbası koyuyorlarmış karınlarına bakalım şimdi ne yapıcaklar
Acikligin var mi cnm. Insallah sag salim kavusursun bebegineSuni sancıyı gece kestiler meğer bebeğin kalp atışları zayıflamış banada endişelenmiyim diye dinlen dedi doktor. 8.30 da doktor kontrol edip ufaktan veririz yine dedi fakaaat bir buçuk saattir nst de düzenli sancım var :) çok şükür. İnşallah böyle devam eder
Birazdan gelecek doktor bakacak inş vardırAcikligin var mi cnm. Insallah sag salim kavusursun bebegine
Sezaryen olacak olanlar ve ilk doğumu olanlar doktorunuz sata göre hangi günü verdi?benim kontrolüm yarın bana da gün verir herhalde şu an 36+3
hayırlı olsun canım sağ salim kurtuldunuz Allah analı babalı büyütsünGiremedim hiç şiddetlenen sancılardan sonra. Epidural yapıldı beş altı doz oldu belki de. Rahim de kasılma mı ne olmuş bebeğin kafasının bir tarafını tutmuş çok fazla zorladı beni. Elhamdulillah 12.40 oldu. Ben ve bebeğim iyiyiz sonuç olarak. Hiç kendimde değildim hala değilim dinlenemedim hiç uyumadım. Kendime geldikçe ve vakit oldukça girerim. Normal doğum yapacaklar kesinlikle gecelik alın doğum sonrası giymek için. WC de özellikle çok rahat oluyor.
benim 39+0da olacak sezaryenim..ben 39un doldurulması taraftariyim.bebek anne karnında ne kadar dursa o kadar kar günü dolana kadar..ciğer gelişimi için falanSezaryen olacak olanlar ve ilk doğumu olanlar doktorunuz sata göre hangi günü verdi?benim kontrolüm yarın bana da gün verir herhalde şu an 36+3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?