2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Epidural nasil ignesi uyusukluk ve dogum sonrasi etkileri olarak

Bol sütlü günleriniz olsun gözün aydın :)

Kızlar alttan agri oldu ve wc yeni gittim baski var ordan sanki uzanip yapck gbiym daha yeni grdgm halde wcye dogm belrtisimi bu acaba

Valla 10 12 bana da fazla geldi benim dr 4 kere yapıyorsa bebek iyi besleniyor denektir dedi geçen gün ben 3 bile çok diyordum :)
aynen valla ben ilk kez duydum 10 12 kez kaka olayini 10 12 kere bezi degisen bebegin pisik olmasi kacinilmaz olur valla Allah yardimcisi olsun bebisin ve annesinin insallah duzene girer pisik sorunu kalmaz.

Kızlar alttan agri oldu ve wc yeni gittim baski var ordan sanki uzanip yapck gbiym daha yeni grdgm halde wcye dogm belrtisimi bu acaba
Cnm o baski bende bayadir var ayakta kalamiyorum o yuzden. Bebegin kafasi cok baski yaptigi icinmis. Yinede sancilarini kontrol et sanci su gelmesi kan bunlar dogum belirtisi

Suni sancıyı gece kestiler meğer bebeğin kalp atışları zayıflamış banada endişelenmiyim diye dinlen dedi doktor. 8.30 da doktor kontrol edip ufaktan veririz yine dedi fakaaat bir buçuk saattir nst de düzenli sancım var :) çok şükür. İnşallah böyle devam eder

Bana da bi kere yapildi cok sukur bi daha gelmedi. Aa evet dikislerin oldugu yerin ustunde kum torbasi koymuslardi. Bence iyi oldu torbayi koymalari sanki agrimi azaltti.

Acikligin var mi cnm. Insallah sag salim kavusursun bebegine

Sezaryen olacak olanlar ve ilk doğumu olanlar doktorunuz sata göre hangi günü verdi?benim kontrolüm yarın bana da gün verir herhalde şu an 36+3

Günaydın kızlar taze anneler hayırlı olsun gözünüz aydın. Bol sütlü günleriniz olsun ins. Sağlıkla büyütün. Darısı bizlerin basına dr um bana da gün verdi hayırlısıyla ins rabbim nasip ederse 19 Aralık bana biraz erken gibi geldi ama itiraz etmedim bir bildiği vardır herhalde

hayırlı olsun canım sağ salim kurtuldunuz Allah analı babalı büyütsün
Sezaryen olacak olanlar ve ilk doğumu olanlar doktorunuz sata göre hangi günü verdi?benim kontrolüm yarın bana da gün verir herhalde şu an 36+3
benim 39+0da olacak sezaryenim..ben 39un doldurulması taraftariyim.bebek anne karnında ne kadar dursa o kadar kar günü dolana kadar..ciğer gelişimi için falan

Kizlar tansiyonunuz kac çıkıyor 13 7 lerde benim dr yükselirse duruma gore sezeryan olursun yoksa bebek iri degil bas geliş sıkıntı olmazsa normal dogurabilirsin dedi.cati muayenesi de olmadim gün de belli degil dogal olarak.sacma sapan bi dolu ruya goruyorum birinciyi dogurmadan ikinciye hamileydim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…