2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
yaa ciddi misin canım dün dr.um her an olablır dıye ondan dedı sanırım aslında ılaca devam edebılrdım ama çokfazla yan etkısı oldu ama en şiddetlisi de her yerim kaşınıyor içince O yüzden bırakabilirsin dedi Yoksa bir hafta daha iç demişti dün almadım ilacı sürekli kasıldım aynıanda adet sancıları gibi sancılar girdi bugun de uyandıgımdan berı oldu bir kaç kez hayırlısı artık sizin de sırası ile başlar şimdi vallahi. Hamile kaldığımız zamanlarda seninle mesajlaşmıştık sanırım yorumlarda öyle hatırlıyorum Zaman ne çabuk geçti

Bi avazda doğurursun inşallah sağ Salim evladına kavuşursun rabbim yardımcın olsun canım

Reactions: 114
Evet banada tandk geldin ilk zamanlar minick konusunda konsmstk bendn sonra sende kalmssn hamile ne guzel :) sen yinede hazrlkli ol braktysan baslayablr dogumun bizm grubun cogu kasimda yapti araliga grdik resmen dogumlarn cogu bitti 9 kisi kaldik dogurmayanlar olarak:)

evet o konudaydı yaa senden sonra geldım ben de ardından neguzel maşallah canım herkesın bebişi iyi dimi Allahım sağlık sıhhat versin inşallah sizler de alın bir an önce sağlıkla Ben de hazırlıklı Olayım o zaman dedıgın gb aniden gelırse bırde :) işler de bıttı ztn bır ılı detay kaldı onları da halledeyım dr.um da gezmek tozmak yasak ama hala dıye bundan soyledı bellı oldu

Gözün aydın canım maşallah tebrikler

Kizlar siz bu haftalari nasil hesapliyorsunuz. Ben su an 36+5im iki doktor da bana 36. Haftadasin diyor. Alttaki takvimde ise 37. hafta diyor
Evet benim doktorum da aynen öyle hesaplıyor. Bende zaten suan 38+3üm yani 38.haftadayım diyorum. Alttaki takvim ve banu çiftçinin uygulamasındaki haftayı baz almıyorum.

Iyi sukur bebisler hepsi ins 37 kadar beklerde bebegin dshs iyi olur 2 hafta beklese iyi :) senn demekki riskin var erken dogum dedgne gore dr dijjat et cnm 2 haftada dayanmaya bak 37 tamamla:)

Iyi sukur bebisler hepsi ins 37 kadar beklerde bebegin dshs iyi olur 2 hafta beklese iyi :) senn demekki riskin var erken dogum dedgne gore dr dijjat et cnm 2 haftada dayanmaya bak 37 tamamla:)
ben 5dkda bır kasılma ıle gttm 2haftaonce acile canım sancı cıkmadı aslında ama kasılmalar cok canımı yakıyordu artarsa tetıklermıs ılac baslattı. rısklı donem gectı dedı dr artık küvöze de gırmez dedı dedıgın gb 1hafta dha ıcsen ıyı olur dedı ama yanetklerden ıstemedm bir iki haftack daha dayansak ınsallah bız de kımbılır belkı gecer bıle nasıp nezmansa ozaman alalım kucagımıza

Ilaci braktn ya belki benden once olur dogumun:) benimde kiz ama benim kizn gelecgi yok galiba senn dogm baslar cnm baksana ilacla durdrtymssn:)

Bende ilacı birakali 2 hafta oldu kasilmalar oluyo ama daha gelen giden yok :)

tansiyonun normali iyi kişiden kişiye değişiyor tabin ama seninki su an normal..herkesin aynı çıkmaz ..benim tansiyonun hep 9a 6 çıkıyor başkası olsa düşük der rahatsız olur ama benim normalin bu..o yüzden senin de normaldir..standardı zaten 12-8 bir ya da iki birim aşağı yukarı olabilir sorun değil bu
Kizlar siz bu haftalari nasil hesapliyorsunuz. Ben su an 36+5im iki doktor da bana 36. Haftadasin diyor. Alttaki takvimde ise 37. hafta diyor
canım bitirdiğim haftayı söylüyor doktor benim doktorum da öyle dün 37 bitti mesela 37 haftalık diyor..burdaki takvim ise içine girdigin haftayı söylüyor..doğru olan doktorun dediği
gözünüz aydın hayırlı olsun

Ne durumdasın canim merak ettim seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…