2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim kist olusumu bende de oldu gebelikle beraber baska arkadaslarinda var ama dr bana engeller falan demedi olumsuz bisey soylemedi. Kac cm kistin. Bide baska dra gitsen
Canim benim ilk gebeligimde de miyomum vardi. Gebeyken ogrenmistim sonra dogumla beraber gider demislerdi. Ama simdi yine olusmus sanirim. Kac cm oldugunu soylemedi ama gösterdi tam kesenin yanindaymis. Miyom yuzunden karindan goremedi alttan bakti iste haftasina gore kucuk dedi ama ümidimi yitirmedim ben yine de

Eger gec dollenme ise normaldir canim biraz degerlerin geriden geliyor ama önemi yok ne zmaan buyume durursa o zaman sagliksizdir benimkide 4 gunde 2 deger yukseldi baska doktorda bana olumsuz konustu bu doktorum ne zman bebek gorunmez kalp atisi duyulmaz o zaman uzulursun dedi bozma morelini dedi insallah yakalar gununu canm hayirlisi ne ise o olsun diorum bem sagliksiz ise zaten olmasin kismet boyleymis derim alistirdim ikisinede kendimi ben.

Merhaba hanimlar ben de bu gun kan testiylr kesin olafak ogrendim gebe oldugumu, 4+5 gunluk. Yalniz bende kasik ve bel agrisi disinda hic belirtim yok erken mi belirtiler icin. Yani kendimk hamile gibi hissetmemem normal mi.
Ben 7 haftalik hamileyim ben de hic birsey yok kasik agrisi disinda normal dua et olmasin boyle rahat gecio.

Merhaba hanimlar ben de bu gun kan testiylr kesin olafak ogrendim gebe oldugumu, 4+5 gunluk. Yalniz bende kasik ve bel agrisi disinda hic belirtim yok erken mi belirtiler icin. Yani kendimk hamile gibi hissetmemem normal mi.
Canm normal bazılarnda hiç belirti olmuyor korkma birşey yoktr cnm

Üzülme canım bu konuda yalnız değilsin :) Çünkü bende aynı senin gibiyim :)

Insallah ikimiz icin de hayirlisi olsun canim. Saglikli olsun tabi en onemlisi o.
Kizlar haftasonu 3 gunluk tatile gidecegiz 5 saatlik bir yol. Sizce bir sakincasi olur mu

Kızlar kistim yine sancı yapmıştı, fünden beri sürüyordu. Aslında normalde yarın gidecektik doktora ama sancı devam edince bugün gitmeye karar verdik.
Her şey yolundaymış çok şükür, kalbimizi dinledik ilk defa
Hem de bugün eşimin doğum günü, çok güzel bir hediye oldh, elhamdulillah binlerce kere

Kızlar bu protesgon ilacı sizdede böle yan etki yaptı mı günde iki kez içiyorum dün akşam içtim kemiklerim kurılmş sanki başm döndü kalkamadm çok kötüydüm eşim dr götrcekti ben yok dedim ılık suyla kendime geldim sizlerde böle etki yapıyor mu bu ilaç

Gözün aydın canım darısı burda kalp atışını duymak için bekleyenlerin başına :) Kaç haftalıksın.Bende yarın gidicem

Ya kizlar cevap verin progestan kullanip lekelenmeleri devam eden varmi ben hastaneye gidiyorum hemsireyi aradim doktora git dedi koyu renkli olsaydı eski kani atiyor derdim ama pembemsi olunca bi görün dedi

Bende kullanıyorum ama bende pek yan etki yapmadı canım.Kişiden kişiye değişiyor demekki

Evet ben bidefa hamile kalmistim kullandim sarhos gibi siziyordum hani yatmazsam duserdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…