2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

114 canm son durum ne :))
Suni sancı hala ama abarttıkları kadar değilmiş çok korkuyordum cidden millete kulak asmamak lazım. Epidural takıldı normal doğumu o şekilde istedim. Rahatım şuan yemek yiyorum :) açılmam var ama bebeğim hala kanala girmemiş inşallah çok direnmez ebe girer merak etme dedi.

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum canim. Kafeterya in çik olmasin isteyen içsin. Peki nescafe hazır küçük paketlerden mi aldin yoksa başka bir çeşit mi almalı?

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah

Bende korkuyrdm ilj defa suni sanci kotu demeyen biri:) ne guzel vallahi 3 4 saate kucgnda bebegn ne guzel ya kizlar kiskanyrm vallahi sanki hoc dogrmcm gbi hissedyrm:) canm zaten o kanal durumu yokm ubenimde bebek 2 haftadr asagida girmedi gicklgna yapyr cocklarmiz:))
Doguma girip rahat olan tek insansn galiba cnm ins hayrlisiyla dogmn olur eger olmazsa sezryn mi yapcksn cnm

Ay çok heyecanlandim dualarım seninle ve hepimizle. inşallah da ağrısız sizisiz atlatirsin hicbirsey anlamadan canim. Cok haklısın kulak asmamak lazim soylenenlere ama mumkun olmuyor pek işte. Bosver sen o mis kokulu yavruna kavusacagin ana odaklan. Sağlıcakla alırsın kucağına inşallah.

Beni de cok korkuttuklari için normal dogum dogum diye diretemedim ve 2 gün sonra sezerywnim var canim. Korkutanlar davul olsun emi hiç rahat değilim. Hatta sabah bir uyandım dudağımda uçuk çıkmış. Ilaç sürüyorum inşallah geçer 2 güne.
Iner beb3k canim merak etme. Benim 3 gün icin de birden girmiş kanala ve inmiş aşağı. Bir anda oluyormuş. O bebek 1 şekilde gelecek rahat ol

Dün vajinamda kaslma oldu acaba kanala mi giriyor dusunmedim degil. Evet korkutuyorlar insani yani anlamyrm yaptklarinda ellerine ne geciyor . Sennde birsey kalmams cnm ayniyiz hemen hemen

Dualarimiz senle en kisa surede saglikla kavusursunuz birbirinize insallah :)Epidural nasıl peki

Reactions: 114
Kızlar merhaba bende eski üyeyim yazmıyordum ama takip ediyorum sizleri. Benimde bir oğluşum olacak. Erken Doğum riskinden dolayı ilaç kullanıyorum yatıyorum sürekli. Eskişehir de özelde Doğum yapan varmı hangisi en iyisi.doktorum özel olduğu için istediğin hastanede Doğum yapabiliriz dedi ama ben karar veremedim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…