- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.821
Ya ben normal istiyorum ama dr sezeryan taraftarı bende bugun enine boyuna konuscaz insallah neden oyle dusundugunu sorcam.Aynen kafan rahatlamıs olur cnm seninde netlesir ins sende sezarynida dusunyrsn galiba bende olmazsa normal dusunyrm beklemm yani
Belki dardir ondan ole demistr yapamicgni dusunyrdr cnmYa ben normal istiyorum ama dr sezeryan taraftarı bende bugun enine boyuna konuscaz insallah neden oyle dusundugunu sorcam.
Bakalim dedimya konusmayi cok sevmiyo adam agzindan cimbizla laf aliyoruz :)Belki dardir ondan ole demistr yapamicgni dusunyrdr cnm
Sağol cnm çok şükür iyiyiz iyi olacağız insallah su lohusa psikolojisini atınca :) evet cnm sezeryan Doğum yaptım .kasim annelerinin yerine Aralık anneleri baya Doğum yaptı galiba :)))) şaka bi yana rabbim herkesi sağ salım bi nefes te kurtarsın bebeklerini kucağına almayı nasip eder insallah .ayyy hayırlı olsun gözün aydın olsun canım.. sezaryen mi oldunn... nasılsınız?
kasım annelerinde de doğurmayanlar var hala gerçi ama heyecan sırası sizlere geldiiii...
Sennde dogumun hayrli olsn cnm gozukmuyrdun ne zamandr kac gunlk oldu bebegn:)Sağol cnm çok şükür iyiyiz iyi olacağız insallah su lohusa psikolojisini atınca :) evet cnm sezeryan Doğum yaptım .kasim annelerinin yerine Aralık anneleri baya Doğum yaptı galiba :)))) şaka bi yana rabbim herkesi sağ salım bi nefes te kurtarsın bebeklerini kucağına almayı nasip eder insallah .
Haftan sıkıntılı sayilmaz canm. İnşallah herşey yolundadır. Endişelenme.Kızlar saglık ocagında oglumun kalp atışları çok düzensiz çıktı baya tuttular beni saglık ocagında düzelme olmadı hastaneye sevk ettiler nst baglanıcam bize dua edermisiniz korkuyorum daha vaktimiz var biizm
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyür inşallah :)Giremedim hiç şiddetlenen sancılardan sonra. Epidural yapıldı beş altı doz oldu belki de. Rahim de kasılma mı ne olmuş bebeğin kafasının bir tarafını tutmuş çok fazla zorladı beni. Elhamdulillah 12.40 oldu. Ben ve bebeğim iyiyiz sonuç olarak. Hiç kendimde değildim hala değilim dinlenemedim hiç uyumadım. Kendime geldikçe ve vakit oldukça girerim. Normal doğum yapacaklar kesinlikle gecelik alın doğum sonrası giymek için. WC de özellikle çok rahat oluyor.
Bi avazda doğurursun inşallah sağ Salim evladına kavuşursun rabbim yardımcın olsun canımSuni sancı hala ama abarttıkları kadar değilmiş çok korkuyordum cidden millete kulak asmamak lazım. Epidural takıldı normal doğumu o şekilde istedim. Rahatım şuan yemek yiyorum :) açılmam var ama bebeğim hala kanala girmemiş inşallah çok direnmez ebe girer merak etme dedi.
Ben olabilirim :) bekliyoruz meraklaEvet dogruda bizim aralik bebekleri kasimda basladilar o zamana kalan olmaz bence :)
Yok yok benbenim de 26 aralık en son ben doğururum herhalde
Ben alicam o altını insKapanışı kim yapacaksa bence sansli.
Neden mi haberlerde falan izliyoruz ya, yeni yılın ilk bebeği yada yılbaşı bebeğine genelde belediye başkanı falan altın takıyor ,hediye veriyor. Belli mi olur?
Teşekkür ederim canım ben cumaya aldırdım tarihimi. Cuma günü olacak inşallah.Canim günümüz aynı. Benim de perşembe sezeryanim var. Rabbim güç kuvvet versin inşallah
şimdi sana sağlık ocağına güvenme diyecektim ki sağlıklı oldugunuza dair mesaj atmışsın..sağlık ocaginda çok da doğru sonuç olmuyor bilip bilmeden yorum yapıyorlar..geçenlerde bana da bebeğin kalp atışları çok yavaş istersen doktora git dedi ben de hareketlerini takip ettim gayet iyiydi maşallah..doktoruma söyledim sonra randevumda ve nstde de öyle çıkıyor sonuçlarım genelde 125-130arası atıyor.doktorum da ritimli sonuçta önemli olan o dedi..sağlık ocağına kalsam bebeğin kalbi atmıyor nerdeyse tövbe estağfurullah.iyili de onlara inanıp stres yapmamışım dedimKızlar saglık ocagında oglumun kalp atışları çok düzensiz çıktı baya tuttular beni saglık ocagında düzelme olmadı hastaneye sevk ettiler nst baglanıcam bize dua edermisiniz korkuyorum daha vaktimiz var biizm
Evet dogru sen altini alabilirsin :) bide güzel olur ya 1 ocak yazmasi :)Ben olabilirim :) bekliyoruz merakla
Hiç belli olmaz canim. Hepsi hayirlisiyla,vaktinde gelsin tabi inşallah da aramızdan bi sanısı ya gitse altın iyi olur yani. Sonuçta aile gibi olduk burda. Bebislerimizin bi suruuu teyzesi varEvet dogruda bizim aralik bebekleri kasimda basladilar o zamana kalan olmaz bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?