2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sen yılbaşı akşamı bekliyoruz aralık anneleri basligini actın kapanış senden gelcek :)
Kapanışı kim yapacaksa bence sansli.
Neden mi haberlerde falan izliyoruz ya, yeni yılın ilk bebeği yada yılbaşı bebeğine genelde belediye başkanı falan altın takıyor ,hediye veriyor. Belli mi olur?

Kizlar bende simdi doktordan geldim. 39+4 uz suan. Normal dogum olacak diye bekliyorduk. Ama bebegin suyu bitmis rahim hic donmemis be acilmamda yok bebegimde zaten 2 aydir kordon dolanmasi vardi onu hallederiz dedi dr ama rahim hic donmedi bu sekilde olmaz dedi suyuda bitti artik. Yarin sabaj sezeryanla alicaklar. Dualarinizi eksik etmeyin.

Canım allah yardimcin olsun. Merak etme doktoruna güven ve gonlunu ferah tut. 39+4 olmuşsun gayet iyi vaktinde. R8ske atmak istememekte de hakli doktorun.
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Dualarımız seninle. Senden 1 gün sonra da benim sezeryanim var. Sende bizleri kat duana emi? Guzel habererini bekliyoruz. Sağlıcakla al kucağına insllh

Ya tabiki sancı zor ama çok abartıyolarmış. Olması gerekenden fazla değil yani. Bebeğimin başı gelmiş doktor alttan muayene etti fakat açılmam ilerlememiş maalesef.

İnşallah canım çok sağolun

Dualarimiz senle en kisa surede saglikla kavusursunuz birbirinize insallah :)Epidural nasıl peki
Test amaçlı bi doz verdiler acayip rahatladım şuan geçti etkidi sancılarımı hissediyorum ama dayanılmaz olursa ufak dozlar verecekler. Tamamen hissizleştirme taraftarı değil doktorum. Epidural takılırkende çok rahattım kolaydı yani

Kapanışı kim yapacaksa bence sansli.
Neden mi haberlerde falan izliyoruz ya, yeni yılın ilk bebeği yada yılbaşı bebeğine genelde belediye başkanı falan altın takıyor ,hediye veriyor. Belli mi olur?
Evet dogruda bizim aralik bebekleri kasimda basladilar o zamana kalan olmaz bence :)

Yaa epidurali bende istiyorum ama korkuyorumda içimi rahatlattin gerçi daha drumla konusmadim bu istegimi :) takilirkenki kismi korkutuyo beni rahat demene sevindim :)

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum canim. Kafeterya in çik olmasin isteyen içsin. Peki nescafe hazır küçük paketlerden mi aldin yoksa başka bir çeşit mi almalı?
Kucuk paket dusundum ama evde cok nescafem vardi sonra gerek gormedim. Nescafe goldu kucuk bi kaba koydum seninde evde varsa herhangi bi nescafe markasi koyarsin cnm her turlu is gorur.

Ederim etmezmiyim hic. Aklima geldikce ediorum hepinize. InsAllah hepimiz sag saglim alalim kucaklarimiza :)

Ayy ins sennde dogm belli olur cnm bende yarn gtcm karar verdm:)
Artik sık sık cagiriyo bakalim yakin demekki ama dr pek normal yanlisi konusmuyo aslinda akrabam gelmisti onun ikizlerine bile sezeryan yerine normal önerdi ama bana neden sezeryan yanlisi konusuyo anlamadim. Bi sorunda yok diyo yapamicagimi dusunuyo heralde :) bakalim bugun en azindan dogum şeklini netlestirmek istiyorum en azindan kafam rahatlasin :)

Aynen kafan rahatlamıs olur cnm seninde netlesir ins sende sezarynida dusunyrsn galiba bende olmazsa normal dusunyrm beklemm yani

Kızlar saglık ocagında oglumun kalp atışları çok düzensiz çıktı baya tuttular beni saglık ocagında düzelme olmadı hastaneye sevk ettiler nst baglanıcam bize dua edermisiniz korkuyorum daha vaktimiz var biizm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…