2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah razi olsun cnm icimi cok rahatlatiyorsun.yoksa herkes hamileligi aricaksin diyor ne aricam ya bitse de kurtulsam diye gun sayiyorum.
zaten yarin doktoruma 8ninde tam 38 haftalik oluyoruz bebek icinde bi sakincasi yoksa 8 inde olabilirmiyim ameliyat dicem.10 u demisti bana.ama artkk gubler hic gecmiyor.stres korku heyecan daha kotu yapiyor.
cnm senin kv yuzundem sutun gec gelmistir senjnle hic bi alakasi yoktur uzulme hic.kafanj da takma.bak kardesin dogru diyo.zaten zombi gibi geziyorum diyosun.bi de onlara hizmet mi etceksin.siz ne yiyosaniz ondan yap yiyin cnm az bulan gitsin evinde yesin.simdi zaten gogus yarasi ayri bi dert bebisin uyumamasi ayri bi dert.bi de gece gece mama hazirlamak da ne zor olur.bi de kv nleri mi doyurcan.ne bulurlarsa onu yicekler yapacak bisey yok halin ortada cnm.
insallah bir an once mamaya gerek kalmaz sutun bol bol gelir.kilosu yerine gelir bebisin.kv nlerde tez zmnda gider insallah.
ama bu birazda senin elinde cnm

Dogumda 10 kilodan fazla gitti sanırım çünkü 5 g ü n sonrA Saglık ocagında tartıldım 75 kilo gelmiştim

Canım Allah kurtarsın.Sağ Salim bebeğini kucağına al inşalllah

Spinal sezeryan olan arkadaşlar sondayı ne zaman takıyorlar acaba uyuştuktan sonramı öncemi acıtan bişeymi ki
Canım ben de Nahit beyde spinal sezeryan oldum, rahat ol Dr bey çok ilgiliydi ve sondayı uyuşunca taktı bayan bi ameliyat teknikeri hiç acı hissetmedim. Belden uyuşturma sırasında Dr bey beni tuttu ve her aşamayı anlattı. Hemen bişeyler yedirdi gaz çıkmasını falan bekletmedi dolayısı ile halsizlik pek yaşamadım. Sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize.

Yaa epidurali bende istiyorum ama korkuyorumda içimi rahatlattin gerçi daha drumla konusmadim bu istegimi :) takilirkenki kismi korkutuyo beni rahat demene sevindim :)
Kesinlikle korkulacak bişey yok. Bir kaç dakika asla kıpırdamaman lazım o kadar anestezi uzmanı yönlendiriyor zaten aşama aşama ne yapacağını. Acı nerdeyse hissetmedim diyebilirim bi yerde elektriklenme oluyor o biraz tuhaf bir saniye falan :)

Merhaba kızlar tüm mesajları okuyamadım cevaplayabildiğim kadar cevaplamaya çalıştım kaçırdıysam kusura bakmayın. Dün mecburi sezaryen oldum çünkü o kadar suni sancıya rağmen açıklığım 2 cm bile olmadı ama sancı çektiğimden dolayı sütten avantajım oldu çok şükür. Azda olsa geliyor sütüm. Sezaryen de sorunsuz geçti ama sonrası kabustu maalesef benim bünyemle ilgili sakın korkmayın doğumla ilgisi yok ufak bir panik atak geçirdim bir müddet nefes alamadım falan çünkü aşırı heycan yapmıştım. Birde tüm gün çok yorgun uykusuz ve açtım. Muhakkak enerjinizi yüksek tutmaya çalışın öyle bir tavsiyem var size. gerisinden korkmayın doktorunuza güvenin herşey iyi oluyor. Bebişimle iyiyiz şimdi uyuyor :) maşallah diyeyim çok küçük nasıl tutacağımı bile şaşırıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…