2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya kizlar cevap verin progestan kullanip lekelenmeleri devam eden varmi ben hastaneye gidiyorum hemsireyi aradim doktora git dedi koyu renkli olsaydı eski kani atiyor derdim ama pembemsi olunca bi görün dedi
Evet pembe olunca bi görünülmesi iyi olur. İnşallah kötü bişey çıkmaz canım. Hemen korkma. Haber et çıkınca güzel haberlerle gel inşallah

Benim de adet günüm bugündü ben daha önceden kan testiyle öğrendim
maşallah sen de erken öğrenmişsin ben kan tahlili vermek istemedim ya idrarda görmeden boşuna girmiş olurum diye çekindim çok şükür iki test yaptım ikisi de pozitif yarın da kan tahlili vereceğim..hastaneden de 2 mayısa randevu aldim geç mi acaba
Hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
teşekkür ederim
Hayırlı olsun cnm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
teşekkürler

Kızlar merhaba.
Sezerbusra21 canm bende de baş dönmesi yaptı. Bide sürekli uykum geliyor oğlumla birlikte 9 gibi uyuyorum:) Doktor günde 2 kere demişti hafta sonu o şekilde kullandım hafta içi iş olduğu için geceleri fitil olarak kullanıyorum çok şükür lekelenme durdu. Cuma doktora gittim beta 650 di görünmedi kese.doktor çok küçük dedi. Toplu iğne başı gibi birşey gösterdi. Dün beta 1800 dü. Perşembe kontrole gidicem 4000 lerde olucak kısmetse. O zaman görürüz inşAllah. Anka bende medicana hastanesine gidiyorum Neriman çelik e. Sizde Bursada mısınız?

Cnm sendede mi yaptı şuan bende yok kahverengi gitti ama bilmyrm bıraksam mı ilacı kararsz kaldım cnm 650 de anca vajinada gözkyr karnda 1000 leri geçlten snra gösteryr dün mesala benimde karnmda gözüktü demekki geçmiş görrsn cnm merk etme

Konyadayım canım ben

Uyu canım çalışmıyorsun sanırım. Peşinde çocuk da yok yat uyu. Sonra çok arıcan bu günleri korkutmak gibi olmasın da
Aynen şükür şuan tekm evdym zaten ondan istedm yanıma yoldaş olsun bebegm onla büyüyim eşim şimdiden ikinci çock dyr cnm sen bana bilgşerni tekrrdan yazarmsn senn bulamadm mesjnı:)

Ben ilk içtiğim zaman bilmeden gece tuvalete diye kalkmıştım, kalkmamla yere kapaklanmam bir olmuştu. Bir kere perde takacağım diye, bir kere de yukarı raftan tencere alacağım diye sandalyeden düşmüştüm.. Bebek için tedavi gördüğüm için iki yıldır aralıklarla içiyorum günde 600mg.. Alışılıyor da bir süre sonra, korkma.

Cnm ben içsem senn kadr herlde kalkamam yermden iyi alışmış vucudun cnm sen dikkat et aman düşme biryerlerden bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…