- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.801
Evet pembe olunca bi görünülmesi iyi olur. İnşallah kötü bişey çıkmaz canım. Hemen korkma. Haber et çıkınca güzel haberlerle gel inşallahYa kizlar cevap verin progestan kullanip lekelenmeleri devam eden varmi ben hastaneye gidiyorum hemsireyi aradim doktora git dedi koyu renkli olsaydı eski kani atiyor derdim ama pembemsi olunca bi görün dedi
Bende anlmadm cnm ya dün çok kötü oldum başm döndü felan korktm Allahtan eşim geldide brni kendme getrdiBende kullanıyorum ama bende pek yan etki yapmadı canım.Kişiden kişiye değişiyor demekki
Aynen cnm sendemi öledin kemklern kırılyor sanki gözmü açamıyordum o dereceydim şükür eşim yardm etti birde korktm bu ilaçtanEvet ben bidefa hamile kalmistim kullandim sarhos gibi siziyordum hani yatmazsam duserdim
Fitil olarak kullan canım. Yatmadan koy daha az yan etkisi olur.Aynen cnm sendemi öledin kemklern kırılyor sanki gözmü açamıyordum o dereceydim şükür eşim yardm etti birde korktm bu ilaçtan
Yaa agliycammm suan hep boyle oluyo ofEvet pembe olunca bi görünülmesi iyi olur. İnşallah kötü bişey çıkmaz canım. Hemen korkma. Haber et çıkınca güzel haberlerle gel inşallah
maşallah sen de erken öğrenmişsin ben kan tahlili vermek istemedim ya idrarda görmeden boşuna girmiş olurum diye çekindim çok şükür iki test yaptım ikisi de pozitif yarın da kan tahlili vereceğim..hastaneden de 2 mayısa randevu aldim geç mi acabaBenim de adet günüm bugündü ben daha önceden kan testiyle öğrendim
teşekkür ederimHayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
teşekkürlerHayırlı olsun cnm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Cnm dr böle verdi diğer randevm 24 nisan daha var O zamana kadr içsem mi bilemedim birde korkuyorum Bırakırsam ya başlarsa tekrardanda korkuyorum bilemedmFitil olarak kullan canım. Yatmadan koy daha az yan etkisi olur.
İnş cnm sıkıntı yapma ben ilk öğrendgmde 146 iki gğn dnra 522 ydi iki katı güzel arttı sennde öle artar stres yapma cnm
Hiç strese sokma stres iyi değil bak dua et bence cnm yarn iyi sonçlarn cıkcak inşSağlık ocağına gittim sonuçlar yrn çıkacakmış uyku haram bana bu gece
Bırakma sakın canım.Cnm dr böle verdi diğer randevm 24 nisan daha var O zamana kadr içsem mi bilemedim birde korkuyorum Bırakırsam ya başlarsa tekrardanda korkuyorum bilemedm
Cnm sendede mi yaptı şuan bende yok kahverengi gitti ama bilmyrm bıraksam mı ilacı kararsz kaldım cnm 650 de anca vajinada gözkyr karnda 1000 leri geçlten snra gösteryr dün mesala benimde karnmda gözüktü demekki geçmiş görrsn cnm merk etmeSezerbusra21 canm bende de baş dönmesi yaptı. Bide sürekli uykum geliyor oğlumla birlikte 9 gibi uyuyorum:) Doktor günde 2 kere demişti hafta sonu o şekilde kullandım hafta içi iş olduğu için geceleri fitil olarak kullanıyorum çok şükür lekelenme durdu. Cuma doktora gittim beta 650 di görünmedi kese.doktor çok küçük dedi. Toplu iğne başı gibi birşey gösterdi. Dün beta 1800 dü. Perşembe kontrole gidicem 4000 lerde olucak kısmetse. O zaman görürüz inşAll
Üzülme lütfen cnm kötü düşünme Allahın izniyle hiç bişi olmayacak.Güzel haberlerini bekliyoruzYaa agliycammm suan hep boyle oluyo of
Deme bırakmıyım cnm ama bölr uyucm bütün. Gün galibaBırakma sakın canım.
Konyadayım canım benKızlar merhaba.
Sezerbusra21 canm bende de baş dönmesi yaptı. Bide sürekli uykum geliyor oğlumla birlikte 9 gibi uyuyorum:) Doktor günde 2 kere demişti hafta sonu o şekilde kullandım hafta içi iş olduğu için geceleri fitil olarak kullanıyorum çok şükür lekelenme durdu. Cuma doktora gittim beta 650 di görünmedi kese.doktor çok küçük dedi. Toplu iğne başı gibi birşey gösterdi. Dün beta 1800 dü. Perşembe kontrole gidicem 4000 lerde olucak kısmetse. O zaman görürüz inşAllah. Anka bende medicana hastanesine gidiyorum Neriman çelik e. Sizde Bursada mısınız?
Uyu canım çalışmıyorsun sanırım. Peşinde çocuk da yok yat uyu. Sonra çok arıcan bu günleri korkutmak gibi olmasın daDeme bırakmıyım cnm ama bölr uyucm bütün. Gün galiba
Aynen şükür şuan tekm evdym zaten ondan istedm yanıma yoldaş olsun bebegm onla büyüyim eşim şimdiden ikinci çock dyrUyu canım çalışmıyorsun sanırım. Peşinde çocuk da yok yat uyu. Sonra çok arıcan bu günleri korkutmak gibi olmasın da
Ben ilk içtiğim zaman bilmeden gece tuvalete diye kalkmıştım, kalkmamla yere kapaklanmam bir olmuştu. Bir kere perde takacağım diye, bir kere de yukarı raftan tencere alacağım diye sandalyeden düşmüştüm.. Bebek için tedavi gördüğüm için iki yıldır aralıklarla içiyorum günde 600mg.. Alışılıyor da bir süre sonra, korkma.Kızlar bu protesgon ilacı sizdede böle yan etki yaptı mı günde iki kez içiyorum dün akşam içtim kemiklerim kurılmş sanki başm döndü kalkamadm çok kötüydüm eşim dr götrcekti ben yok dedim ılık suyla kendime geldim sizlerde böle etki yapıyor mu bu ilaç
Amin canım inşallah darısı bekleyenlerin başınaGözün aydın canım darısı burda kalp atışını duymak için bekleyenlerin başına :) Kaç haftalıksın.Bende yarın gidicem
Cnm ben içsem senn kadr herlde kalkamam yermden iyi alışmış vucudun cnm sen dikkat et aman düşme biryerlerden bebek içinBen ilk içtiğim zaman bilmeden gece tuvalete diye kalkmıştım, kalkmamla yere kapaklanmam bir olmuştu. Bir kere perde takacağım diye, bir kere de yukarı raftan tencere alacağım diye sandalyeden düşmüştüm.. Bebek için tedavi gördüğüm için iki yıldır aralıklarla içiyorum günde 600mg.. Alışılıyor da bir süre sonra, korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?