2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar mama veya sütü sağıp biberonla vermek zorunda kalanlar MEDELA biberon anne memesine en yakını imiş. çektikçe geliyor süt veya mama.

anladım canım sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar ayıptır söylemesi WC ye gittim . İdrarımı yaparken bitti diyerek kalktım ve biraz daha aktı . Suyum gelmiş yasa sızmış olabilir mi. Okuldayım çok endişelendim . Tuvalette alaturca olduğu için kalkmakta zorlanıyordum o sırada farkedemedim ne kadar aktığını . Suyum gelmiş olabilir mi acaba çok endişelendim

Ay eyvah ya. Bilmiyodum dünden beri 7-8 kere sürmüşümdür. İnmiş nerdeyse zaten bi daha sürmem. İnşallah bişey olmaz ya

Iğneyi hiç hissetmedim nerdeyse canim ilaçtan sonra bi sıcaklik aliyor her tarafı ben cok korkuyodum nabzım falan hızlandi hatta ama sonra rahatladım

canım büyük ihtimal idrarın kalan kısmı zorlamayla akmıştır..ama için rahat etmeyecekse doktora git bir baksınlar
Kizlar 11.15 de dogumum oldu. Sukur bebegimde sıkinti yok hemen emzirdim darisi dogurmayanlara varsa sorunuz yazarim
hayırlı olsun canım ..geçmiş olsun sana da

Kızlar sonuç belli oldu aniden suyumun gelmesiyle beraber kanamamda oldu açılmam hic yokmuş ve sonuç sabah sezeryana alincam dua edin sagliklica kurtulalim bebegimle :)
Şimdiden hayırlı olsun canım
Kizlar 11.15 de dogumum oldu. Sukur bebegimde sıkinti yok hemen emzirdim darisi dogurmayanlara varsa sorunuz yazarim
Hayırlı uğurlu olsun canım, darısı bizlerin başına

Bu arada yuzunu gorduk biz de, kafa cok asagidaydi biraz yukari cikmis, boylece gorebildik. Dogurmaya niyetin yok dedi, rahim agzinda falan hic bir kisalma yokmus ama bunlar birden bire gelisen olaylar her an da olabilir dedi.

Hiç o hamileliği arayacaksın diyenleri dinleme bile bence yavrunun yanında olması kadar güzel birşey yok emzirirken ki o duygu muhteşem birşey yara ağrısını hiç hissetmeyeceksin bile çünkü ilk işin bebeğin olacak inş benim gibi skıntı yaşamazsın da direkt meme emer yavrun bak sakın hemşireleri tembihle kesinlikle mama vermesinler sen den habersiz asla önceden uyar yanında kalacak olanıda uyar hatta beni örnek ver alışırsa çok zorluk çekiyorsun vermesinler asla hemen sütün gelsin bütün doktorlar bebeğin midesi küçük 3 gün bile gelen ilk süt yeterli diye ve ilk bir hafta seni birileri kaldırsın yataktan ben kendim kalktım ilk günden beridir o nedenle karnım çok sert hatta dr belki fıtık olmuştur 15 gün sonrada ağrı devam ederse genel cerrahiye görün dedi benim suçum ne diye çekiniyorsam rahatsız olmasın diye kimseyi uyandırmadım kendim kalktım canım nasıl ağrıyordu kalkarken sen yapma aklında bulunsun tahin pekmez çok iyi geliyor süt için birde humana çayı oda artmasına iyi geliyor onları da kullanabilirsin ay hadi hayırlısıyla doğur inş insan son hafta artık yeter diyo haklısın benim tam 38 haftada suyum geldi bu minik çok aceleciydi yoksa ayın 30 Doğum için gün almıştım hatta o 3 gün bile nasıl geçecek diyordum bebeğim beni çok bekletmedi şükür sıkıntı olmadı inş senin de öyle geçer
Kv beni bunaltıyor artık düşün Doğum yaptım aramadı bile hatta ailesinden kimse aramadı ben söyleyince eşime onlarda iyi olsun öyle arayalım demiştik dediler hiç böyle birşey duydun mu insan merak eder heyecan yapar pis niyetli insanlar aramış kv eee ben rahatsızım iş güç yapamıyorum ohhh ne güzel kardeşin iş yapıyor valla ben yapamam diyo gel ölme sonra hadi görüşürüz diyip kapattı sinir oldum eşime dedim rahatsızsa gelmesin ben kendime bakamıyorum onlara nasıl bakacam dedim aradı yok ondan demedim hanı havalardan böyleyim dedi kadın beni uyarıyor resmen sana bakamam iş yapamam ne diye geliyorsun ozaman bilmyorım cnm canımı sıkmıyayım diyorum ama İnan bunlar insanı hasta eder üstüne eşimin hala onları savunması da ayrı bir dert ne bileyim allahım bana muhtaç etmesin diye dua ediyorum

Artik deneyeceğim başka yöntemler. Süt ilk gün cok az geldi bebeğim hic durmadı o gece. 2. Gün den sonra gelmeye başladı. Öyle cok sıkıntı yaşamadım. Bebegim memeyi tutmakta zorlanıyor biraz hala.

Cnm ben ikisini de almadım gidip büyük beden normal atlet ve yarım spor atletlerden aldım çokta rahat ettim çünkü sütyen sıkarsa süt gelmesini angellermiş şimdilik hiç ihtiyacım olmadı dışarı çıkabilseydin bakardın daha iyi olurdu

Eşine düşüyo iş. Anne kız bebeğiyle uğraşıyor hastaysan bakamıcaksan gelme Hatice ayaklansın öyle gelirsin şu an evde hizmet edecek birine ihtiyacımız var dicek. Sen söylesen kızar mı

Ay eyvah ya. Bilmiyodum dünden beri 7-8 kere sürmüşümdür. İnmiş nerdeyse zaten bi daha sürmem. İnşallah bişey olmaz ya
Inşallah geçer çabucak ikimizin de. Benim sabah doğumum olduğu için hiç iyi olmadi o yuzden tedirginiz. Ve ilaç kullanmam da yasak şuan. Hele öpüp koklayıp yaklaşamamak daga da kötü. Uzaktan bakıp kahrolurum

Cnmm hiç stres yapma bizim 9 gün oldu Doğum yapalı ayni durumu yaşadım hiç panik olmadım inatla uyandırdım elimi ıslatıp yüzene dokundum altını açtım koltuk altını gıdıkladım burnunu hafif sıktım uyandırdım sarılık oldu benimde kanda aldılar yavrum nasıl ağladı onun için çok direndim vazgeçme ve sakin ol ağlama ben mama vermiştim öyle uyanıyordu çünkü sütüm 4 gün gelmedi zaten gelse de çok etmediği için gelmiyordu mamayla geçiştirdik tabi dr sormalısın o ne derse onu yap sabırlı ol geçecek bu arada sarılığı kaç çıktı ve kaç günlük bebeğin ?

canım büyük ihtimal idrarın kalan kısmı zorlamayla akmıştır..ama için rahat etmeyecekse doktora git bir baksınlar
hayırlı olsun canım ..geçmiş olsun sana da
Artık herşeyden işgillenir oldum , teşekkür ederim canım . Bekleyeyim bakayım devamı gelicek mi gelirse olmadı gider görünürüm :)

Kizlar yanımıza mama almalı miyiz? Ya 3mmezse ya sütüm gelmezse diye kaygiliyim. Hiç de anlamıyorum mama olaylarını henüz. Ne iyidir hangisi uygundur? Hastane mi verecek ilk başta gerekirse? Siz hangi markalardan memnunsunuz neyi kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…