2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm ben içsem senn kadr herlde kalkamam yermden iyi alışmış vucudun cnm sen dikkat et aman düşme biryerlerden bebek için
Artık akıllandım, çıkmıyorum sandalye tepelerine
Sen de dikkat et canım, gerekirse eşinin koluna girip yürü geceleri. Ayakları dolanıyor insanın, diz bağı çözülüveriyor.

Hala çok geliyor aslında, geceleri bazen şarkı söylüyormuşum sarhoş gibi inanmıyorum diye bir kere eşim kameraya çekmiş beni, konuşturmuş filan eğlence çıkıyor bize de işte, seviyorum yan etkisi çok da olsa progestanı

Yok cnm çıkmam Allah korusun akşam içince daha kötü oluyorum nedense akşamda var sıkıntı bacım:)
Haha ben daha o kadarını yapmadım ama harbi sarhoş gibiydim bende iyi makara olmş ama benmki şuan çok korkuyor birşey oldu diye hastaneye götrckti yada yürütcekti beni bu nasl ilaç anlamadm

Slm kızlar ben bu ay akıntıyla gelen kırmızı kan ve kahverengi şeklinde yaşıyorum adetimi neden bu ay böyle oldu acaba 1 defa kaza oldu ondan olabilirmi acaba hamilemiyim böyle olupta hamil e olan varmi aranizda

Insallah ikimiz icin de hayirlisi olsun canim. Saglikli olsun tabi en onemlisi o.
Kizlar haftasonu 3 gunluk tatile gidecegiz 5 saatlik bir yol. Sizce bir sakincasi olur mu
Canım yol saati uzunmus. Yol sıkıntılı degilse gidebilirsin. Esim de suan il dusinda beraber gidelim gezeriz dedi ilk haftalar diye gitmedim. Sende icinden nasil geliyorsa oyle yap.

Bişey olmuyor canım sadece kontrol hastanede misin şimdi
Ciktim Allahima sukur doktor da kizdi senin cocugun cok saglikli devamli gelip durma dedi cok ultrasona girersen cocukta otizm oluyo dedi progestani alttan fitil olrak kullan dedi kalbi de atiyo kesede cok saglikli oh be

Masallah canim ne guzel bi sürpriz olmuuss. Saglikla devam eder insallah

Ciktim Allahima sukur doktor da kizdi senin cocugun cok saglikli devamli gelip durma dedi cok ultrasona girersen cocukta otizm oluyo dedi progestani alttan fitil olrak kullan dedi kalbi de atiyo kesede cok saglikli oh be
Eeee demedin mi asistan gel dedi geldim diye. Kızsın boşver senin için rahat etsin yeter. otizim ne alaka çok gelme diye sallamış.

Canım hamile kalmadan önce içiyordum bende dr rahmi gebeliğe hazırlasın diye vermişti yan etkisi baş dönmesi malesef idare edicen artık bende de oluyordu çok

Canım ölçüm yapmamış yapsaydı hafta ve mö yazardı

selam merhaba kızlar bende aranıza geldim benim kasım doğum gözüküyor ama ben aralıkta olmasını isterdim bende aralık doğumluyum aranıza katılmak istedim

Hoşgeldim canım :)

Ancak bence bende geç gitmek istiyorum ama sanırom dayanamayıp cuma günü gideceğim

Sevindim canm duymana haklı dr çok takysn cnm şükür duymşsn kalp atşnı darısı bize inş cnm:) bende gittiğimde dr dicm fitil olarak verebiliyormusunuz dye böle etkilenyrm bende :)

Sevindim canm duymana haklı dr çok takysn cnm şükür duymşsn kalp atşnı darısı bize inş cnm:) bende gittiğimde dr dicm fitil olarak verebiliyormusunuz dye böle etkilenyrm bende :)
Canım fitil olarak ayrı bir ilaç yok aynı hapı istersen ağızdan istersen fitil olarak vajinadan kullanıyorsun. Telefonu yok mu arayıp sor olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…