2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım rengi sarıysa ve uzun süre uyanmıyor uyandırdığında sersemse ve zor uyanıyorsa sarılık olabilir idrarının rengi de sarı oluyor genelde

Anladım canım , inşallah bebişim bi iki hafta daha dayanırda böyle de heran akacak gibi tedirgin olmak çok kötüymüş . WC’de israrla akar farketmem diye de korkuyorum artık . Hayırlısı bakalım :)
1 hafta sonra çağırmış ama o süre biraz uzun geldi bana en azından gün aşırı çağırsaydı kontrol altında olurdu

Bugün kuaföre gittim, saçlarımı boyattım, hazırlıklarımı yaptım, yarın sabahtan sezeryan olacağım kısmetse.doğumdan sonra detayları yazarım inşallah..
Allah sağ salim kurtarsın inşallah canım.sağlıkla al kucağına

Doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün inşallah doğumu bekleyenler de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah. Benim bi sorum olacak iç çamaşırım sürekli ıslanıyor sizde de oldu mu açana akıntı mı yoksa suyum mu geliyor anlayamıyorum

Cnm bwnce suyun geliyor dr gt istersen hadi hayrli olsn simdiden:)

Cnm bwnce suyun geliyor dr gt istersen hadi hayrli olsn simdiden:)

depresif polyanna annem be eltilerim tüm baskılarına rağmen yıkamamakta direttim ve sonuç 4. günümüz az önce düştü :) yarın kontrolümüz var eve gelince bıcı bıcı İnşaAllah :)
Sarılık konusu bende de aynı oldu. Hastaneden çıkarken hafif sarılık var demişlerdi iki gündür de fazla sarı geliyor sanki yüzü bacakları vs. Emmemizde ve kakamızda sorunumuz yok şükür. 3. 4. gün çoğalır sonra tekrar düşmeye başlar yazıyor internet te normalmiş yani. Yarın göreceğiz

Sezerbusra21 kız sen hala doğurmadın mı :). Buraya da yazmıştım ben de koyu kalın bir tarafı lekeli yeşilimsi akıntı geldi üç farklı zamanda. Doktora söyledim nişan değildir o ama yine de git dedi. Kontrolde de hiç bişey çıkmadı 1 cm bile açılma yoktu. Eve geldik iki üç saat sonra suyum geldi. Su gelirken anlattığım akıntıdan da vardı parça parça. Nişanmış yani doktor ve ebeler inanmasa da. İnşallah yakındır canım doğumun ve çok kolay geçer.

@114 aynı süreçleri yaşıyoruz canım :) dediklerime harfiyen katılıyorum. Ben değene almamıştım hasta bezi vardı ama pişman oldum. Çünkü hasta bezleri çok büyük hem tutamıyorsun wc deyken hem de acaba taştı mı derdi oldu. Hastanede bebek bezi tak dediler onu yaptım ben de. İnanılmaz rahat oldu o da. Üç gün bez kullandım dün akşamdan beridir de orkid geceye geçtim. ReZene konusunda bir tavsiye de ben vereyim. Çoğu kişi belki de karşı çıkacak ama ben bir çay kaşığı kadar da bebeğimin ağzına veriyorum. Dün gece gaz sancısından bizi bir gram uyutmayan yavrumuz Bugün çok sakin Elhamdulillah.

@sezson beni de dikişlerim kısıtladı. Ağrı kesicinin etkisi geçti mi oturduğum yerde bile kımıldayamıyorum. Lohusalık aşırı terli geçiyor. Bir sinirlilik oluyor bir an da fazla neşeli oluyorum karışık durumdayım. Doktorun verdiği antibiyotik dokundu bana ishal yaptı. Benden bebeğime geçti. Dün gece çok sancılıydık. Oturdum ağladım dayanamadım yavrumu öyle görünce lohusalık herhalde diyorum şimdi de :) sabaha karşı aklıma geldi Ablam rezeneden bir iki çay kaşığı kadar beneğe veriyordu. Bir kaşık verdim nasıl rahatladı nasıl gaz çıkardı alttan üstten anlatamam. Şimdi de günde iki üç kaşık veriyorum bugün rahatız. Düşünün ki doktora gitmişsiniz ve şurup olarak rezene verilmiş.

Cnm eşime surat assam bu sefer onların yanında ne oldu bu suratın ne diye beni daha çok rezil eder öyle bir huyu var diyorum ya ben her yolu denedim 3 yıl olacak benim de ama değişmedi eşim değişmez benim değişmemi bekler hepsi bu aslında iyi biridir özünde ama kv okadar baskın ki beni ezip geçebiliyor geçen de dediğim gibi erkekler mutlaka bir kadının sözüyle hareket eder bu ya eşi olur ya da karışı ben başaramadan kv baskın çıktı benim de eltim var kv bayıla bayıla anlatır onu ve derki övmüş gibi olmuyayım:) ben onca şey yaptım yine yaranamadım Sen de yaranamazsın haklısın kim daha geride olursa ondan iyisi yoktur bu hep böyledir dediğim gibi Benim gitmeme gibi bir lüksüm yok maalesef gitmek zorundayım her sene seni zorlamazsa hiç gitme bırak oğlu gitsin çok istiyorsa madem diğer elti iyi o gitsin

Eki Görüntüle 2212957 ben de bugun oglumu kucagima aldim :)
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun=)

Sorma bacım bi ben kaldm saka bir yanada kizim nazli ckti ins gelir cnm bende beklyorum ins gelir benimde suyum dun 1cm acklgm vardi ins aclr cnm senn nasl geciyor alstn mi bebekle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…