- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.281
Insallah canim saol=) sagsalim hepimiz kucagimiza alalim insallah sen de hayirlisiyla :)Sende mi doguruysn cnm herkes bendn once dogurdu ya :))ins hayrlisiyla yavrunu kucagna alrsn cnm ins:)
Amin canim saolasin insallahhRabbim kolay doğum nasip etsin inşaAllah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Benim eşimde karşıydı hatta çok ısrar ediyordu normal yapmam için ben de sezeryan olmak istiyordum ama hep hayırlısı hangisi ise o olsun derdim birden bi gece suyum geldi ve zorunlu sezeryan oldum en azından sesi çıkmıyor şuan sen istedin filan demiyor hakkında hayırlısı olsun inş eşini ikna edebilirsinKizlar sezeryan dogum istiyorum ama eşim karsi çıkıyor sezeryan dogumun iyi olmadığını fln söyleyip duruyor napcagimi şaşırdıim
Analı babalı büyüsün inşallah sezeryanla mi normal doğum mu oldu
Ins cnm bakalm 9 gun kaldi artk bizim de brsy kalmadi:) beklyrz yarn hayrlisiyla dogumdan ckarsn paylsrsn dogm anini:)Insallah canim saol=) sagsalim hepimiz kucagimiza alalim insallah sen de hayirlisiyla :)
Amin canim saolasin insallahh
Bir de ben varım hala doğurmayanSende mi doguruysn cnm herkes bendn once dogurdu ya :))ins hayrlisiyla yavrunu kucagna alrsn cnm ins:)
Ins cnm ayniyiz senle 40 tamamlcz galiba baksana kimseckler yokBir de ben varım hala doğurmayansağlıkla gelsinler inşallah
Suyun gelmesiyle başlamasın canım zor oluyor inan ki. Doğumla birlikte su gelince daha rahat oluyormuş. Arkadaşın son zamanlarında patlatmışlardı. Benim baştan olunca epidural e rağmen çok sancı çektim. Bebiş li hayat çok çok çok keyifli o kadar masumlar ki bakmaya bile doyamıyorsun :) bizimki altını değiştirirken basıyor çığlığı. İşlem bitince sessizleşince öyle bir bakışı var ki dersin o çığlıkları atan o değildir:) zorlukları fazla tabi ama Rabbim veriyor sabrını. Benim çok şükür eşim ve annem yanımda. Ben odadan dahi çıkmıyorum tüm işler onlarda bebekle de hep beraber ilgileniyoruzSorma bacım bi ben kaldm saka bir yanada kizim nazli ckti ins gelir cnm bende beklyorum ins gelir benimde suyum dun 1cm acklgm vardi ins aclr cnm senn nasl geciyor alstn mi bebekle:)
Ya ne guzel vallahi cok sevindim tabki guzeldr zorlgu vardr ama ona bakmak baskadr . Bakalm venim kiz nasl olck sutun gelyr mu sarlk yok deme herlde hemen kalkyr bebegn cok uyumyr galiba ilk zamanlar ne guzel herkes zor uyandryr :)Suyun gelmesiyle başlamasın canım zor oluyor inan ki. Doğumla birlikte su gelince daha rahat oluyormuş. Arkadaşın son zamanlarında patlatmışlardı. Benim baştan olunca epidural e rağmen çok sancı çektim. Bebiş li hayat çok çok çok keyifli o kadar masumlar ki bakmaya bile doyamıyorsun :) bizimki altını değiştirirken basıyor çığlığı. İşlem bitince sessizleşince öyle bir bakışı var ki dersin o çığlıkları atan o değildir:) zorlukları fazla tabi ama Rabbim veriyor sabrını. Benim çok şükür eşim ve annem yanımda. Ben odadan dahi çıkmıyorum tüm işler onlarda bebekle de hep beraber ilgileniyoruz
Rezeneyi nasıl yapıyorsun@depresif polyanna annem be eltilerim tüm baskılarına rağmen yıkamamakta direttim ve sonuç 4. günümüz az önce düştü :) yarın kontrolümüz var eve gelince bıcı bıcı İnşaAllah :)
Sarılık konusu bende de aynı oldu. Hastaneden çıkarken hafif sarılık var demişlerdi iki gündür de fazla sarı geliyor sanki yüzü bacakları vs. Emmemizde ve kakamızda sorunumuz yok şükür. 3. 4. gün çoğalır sonra tekrar düşmeye başlar yazıyor internet te normalmiş yani. Yarın göreceğiz
Sezerbusra21 kız sen hala doğurmadın mı :). Buraya da yazmıştım ben de koyu kalın bir tarafı lekeli yeşilimsi akıntı geldi üç farklı zamanda. Doktora söyledim nişan değildir o ama yine de git dedi. Kontrolde de hiç bişey çıkmadı 1 cm bile açılma yoktu. Eve geldik iki üç saat sonra suyum geldi. Su gelirken anlattığım akıntıdan da vardı parça parça. Nişanmış yani doktor ve ebeler inanmasa da. İnşallah yakındır canım doğumun ve çok kolay geçer.
@114 aynı süreçleri yaşıyoruz canım :) dediklerime harfiyen katılıyorum. Ben değene almamıştım hasta bezi vardı ama pişman oldum. Çünkü hasta bezleri çok büyük hem tutamıyorsun wc deyken hem de acaba taştı mı derdi oldu. Hastanede bebek bezi tak dediler onu yaptım ben de. İnanılmaz rahat oldu o da. Üç gün bez kullandım dün akşamdan beridir de orkid geceye geçtim. ReZene konusunda bir tavsiye de ben vereyim. Çoğu kişi belki de karşı çıkacak ama ben bir çay kaşığı kadar da bebeğimin ağzına veriyorum. Dün gece gaz sancısından bizi bir gram uyutmayan yavrumuz Bugün çok sakin Elhamdulillah.
@sezson beni de dikişlerim kısıtladı. Ağrı kesicinin etkisi geçti mi oturduğum yerde bile kımıldayamıyorum. Lohusalık aşırı terli geçiyor. Bir sinirlilik oluyor bir an da fazla neşeli oluyorum karışık durumdayım. Doktorun verdiği antibiyotik dokundu bana ishal yaptı. Benden bebeğime geçti. Dün gece çok sancılıydık. Oturdum ağladım dayanamadım yavrumu öyle görüncelohusalık herhalde diyorum şimdi de :) sabaha karşı aklıma geldi Ablam rezeneden bir iki çay kaşığı kadar beneğe veriyordu. Bir kaşık verdim nasıl rahatladı nasıl gaz çıkardı alttan üstten anlatamam. Şimdi de günde iki üç kaşık veriyorum bugün rahatız. Düşünün ki doktora gitmişsiniz ve şurup olarak rezene verilmiş.
Tesekkurler canim beni bilgilendin saol icim rahatladi biraz bebisini gule gule buyut35+1 dim
Sağol canım anali babali büyüsün sağlıkla doğurmak bizede nasip olur inşallahBenim eşimde karşıydı hatta çok ısrar ediyordu normal yapmam için ben de sezeryan olmak istiyordum ama hep hayırlısı hangisi ise o olsun derdim birden bi gece suyum geldi ve zorunlu sezeryan oldum en azından sesi çıkmıyor şuan sen istedin filan demiyor hakkında hayırlısı olsun inş eşini ikna edebilirsin
İsmiyle yaşasın canım çok güzelmiş. Önce şırınga ile sonra bebek kaşığı ile verdik canım.Canım sağolasın mamayı biberonlamı verdin yoksa kaşıklamı Altan olacak nasipse
Aminnn cnm darısı başınıza sağlıkla doğurun inşSağol canım anali babali büyüsün sağlıkla doğurmak bizede nasip olur inşallah
Hummey y amasallah pasamiza nazar degmesin buyuyor ya :)) alstn mi cnm pohusalk nasl gecyr:)
Cok sevindim cnm zaten baksana nasl bakyr rabbim kem gozlerden korusun minigni:) kiz oldumu o kadr ya masallah ya 1 aylk bile olmus:) ne guzel 40 ida ckar artk iyice rahatlarsn :) sen bir yasna getrcn ben halen doguramcmAmin canım darısı sana inşallah heyecanla dogsun istiyosun ☺ alıştık bitiyor bile canım pazar günü 1 aylık olacak bi 13 günümüz kaldı 40 ımıza. Dogsun bi herşeye alışıyosun zaten. Ben ilk günler tansiyon yüksekliginden pek anlayamadım anneligi yükseldikçe hastaneye koştuk. Ilk günler vücutta hasar var mı diye çok incelediler. Yeni yeni düzeldim bebegimde topladı kendini babası çok ilgilendi halada ilgilenir sagolsun ☺☺☺
Yuhh diyrm baska birsy demyrum seni cagrcklarna sana mi gelyrlar yarn dogmn var ne kadr dusunceszler cnm yarn dogmdan snra hep bebegnle ilglen kmseyle muhatap olma bosver ben ole yapcm odada olcm bebekle kmsyle muhatapta olmam:) bu arada yarn hayrlisiyla alrsn cocgnu kucagna ins cnmKızlar uyku tutmadı.sabah 9da allah kısmet ederse sezeryana giriyorum.bugün 2kaynım yatıya misafirliğe geldiler görümcemin evi yakın ama bize geldiler yemek falan yaptım.bende bu yüzden esimle tartıstım moralim çok bozuk bu şekilde doğuma girecegim için
Malesef Çok düşüncesizler ve eşimde onların gelmesini savunuyor.daha ilginci bugün annemde yolculuktan geldi yanımda kalacak doğumda ve onlar yinede bizde kaldılar.dün evi toparlamıştım doğuma gidecem diye suan heryer berbat durumda moralim çok bozukYuhh diyrm baska birsy demyrum seni cagrcklarna sana mi gelyrlar yarn dogmn var ne kadr dusunceszler cnm yarn dogmdan snra hep bebegnle ilglen kmseyle muhatap olma bosver ben ole yapcm odada olcm bebekle kmsyle muhatapta olmam:) bu arada yarn hayrlisiyla alrsn cocgnu kucagna ins cnm
Güzel dileklerin için sağol cnm.Yuhh diyrm baska birsy demyrum seni cagrcklarna sana mi gelyrlar yarn dogmn var ne kadr dusunceszler cnm yarn dogmdan snra hep bebegnle ilglen kmseyle muhatap olma bosver ben ole yapcm odada olcm bebekle kmsyle muhatapta olmam:) bu arada yarn hayrlisiyla alrsn cocgnu kucagna ins cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?