2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
:))Boşverin evi,yatın uyuyup dinlenin,sonra çok kızarsınız kendinize üzüldüğünüz için.Dağıtan toplasın,siz gittkten sonra toparlarlar evi merak etmeyin,Allah yardımcınız olsun,en kolayıyla kavuşun kuzunuza inşallah

Ah canım eger normal dogumu bekleseydüm daha bende dogurmamıştım.☺☺☺☺ hem erken gelişi hem sezeryan oluşu erkenden kavuştuk. Büyüyoruz bile uykusuz gecelerimiz başladı bazen hiç uyutmuyor uyuyor muyum uyumuyor muyum hiç bilemiyorum ☺☺☺☺

Canım malesef öyle insanlar değiller ben hastanedeykende kalırlar ve geldiğimde darmadağın bulurum evi tanıyorum onları.düşünce yok hiçbirinde.olsaydı sabaha doğum yapacam gece kalmaya gelirlermiydi ablalarına giderlerdi.onlar yüzünden eşimlede aram bozuluyor.doğuma bu moralle girmek beni çok üzüyor.inşallah bebeğimi kucagıma aldıgımda herşey bitecek

Ben emzirmedigim icin yara yapamadim daha dikislerindeki aci memelerindeki aci oldugunda 1 sene onceyi hatirla nasil istiyorduk az daha sabir simdi cok zorlaniyoruz ilk anneler olarak malesef ki ama gececk bugunlerde gececek ve rahata erecegiz meleklerimizle az daha sabir ❤

Canım moralini bozma hepsi geldi geçti diyip bebeğine ve onunla geçireceğin güzel günlere odaklan. Hayırlısı ve sağlıklı bir doğum olaun inşallah.

Eki Görüntüle 2212957 ben de bugun oglumu kucagima aldim :)
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

alıntıdır büyük ihtimal benim de çoğaldı alıntı bugünlerde..suyunda sedat ve çok sulu olur bir bak anlarsın zaten duruma göre doktora gidersin

canı geçmiş olsun ..bebeğe rezene verilebiliyor zaten abartmamak şartıyla senin yaptığım gibi çay kaşığıyla bir iki yudum..bazı doktorlar kimyon da verebilirsiniz diyor aklında bulunsun dönüşümlü olarak verebilirsin.onu da yine suyla karıştırıp çay kaşığıyla bir iki yudum veriyorsun.ben kızıma verirdim bebekken

kasım annelerinde bende bir çay kaşığı rezene çayı önermiştim bir anneye başka biri beni azarladı bi dövmediği kalmıştı. çok ama çok üzülmüştüm iki gün kendime gelemedim sanki zehir ver dedim gibi oldum. o yüzden kimseyi bebek için böyle gibi tavsiye de bulunmak istemiyorum artık.

aman canım boş ver hiç onları düşünme..evi de bırak nasıl olursa olsun..bebeğine kavuşunca hepsi biter inşallah..sağlıkla kavuşun

Kızlar saat 8 gibi sezeryana giriyorum. Korkuyorum heyecanlıyım ve çok stresliyim. Hepinizden dua bekliyorum.
Allah yardımcın olsun sağ salim kurtulursun inşallah
Bi sen bi ben kaldık ya resmen.. hani kızlar erken gelirdi :)
yok canım kızlar erken gelmiyor bence benim kız maşallah 41 haftalık gelmişti.hatta kendisi gelmiyordu da doktor zorla tutup getirdi

niye azarlarlar anlamam sonuçta doktorlar da tavsiye ediyor rezene ve kimyonu.ayrıca verdikleri gaz giderici damla çok mu masum..hem sen vermek istemiyorsan verme değil mi neden başkalarını bu şekilde kırıyorsun..

Günaydın kızlar.Dün bizimde prensesimiz geldi spinal sezeryanla. Ancak yazabiliyorum buraya.Biraz emzirme sorunu yaşıyoruz.Onun dışında çok şükür ikimizde iyiyiz.Çok korkuyordum ama korkulacak birşey yokmuş.Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağ salim alın inşallah kucağınıza.Herkes için dua ediyorum.Bu arada depend almayan varsa mutlaka alın ben çok memnun kaldım büyük kolaylık sağlıyor.
Bunlarda resimlerimiz:)

aynen canım öyle ama napalım var işte öyle insanlar.

maşaAllah canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah. bol sütlü gününüz olsun odanız da çok güzel olmuş

hayırlı olsun bebeğin.odanız da çok güzel olmuş maşallah.sağlıkla büyütün

kızlar benimsezaryen günüm haftaya cumartesi ama sanki o zamana kalmayacak bu veled..dün akşam düzenli aralıkla yoklayan sancım oldu 2 ya da 3 saat sürdü sonra geçti..gece yine üç dört kez yokladı.sabah uyandığımda beri de her an adet olacak gibi kasik ağrısı var.bunlar doğum belirtisi mi acaba..ikinci doğum ama ilkinde hiç sancım olmamıştı bilemiyorum o yüzden

hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün.odanız çok güzel bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…