- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.321
hayırlısı olsun canım artık takip et sancılarınıkızlar benimsezaryen günüm haftaya cumartesi ama sanki o zamana kalmayacak bu veled..dün akşam düzenli aralıkla yoklayan sancım oldu 2 ya da 3 saat sürdü sonra geçti..gece yine üç dört kez yokladı.sabah uyandığımda beri de her an adet olacak gibi kasik ağrısı var.bunlar doğum belirtisi mi acaba..ikinci doğum ama ilkinde hiç sancım olmamıştı bilemiyorum o yüzden
Evet canım o kadar miniktiki insan bakmaya korkuyordu. Annesi bile emzirecek nasıl tutacam diyordu. Çok şükür şimdi 3,5 aylık 4 kilo oldu birde güzel maşallah. Darısı tüm hamiş ve annelere allah yavrularımıza şifa versinKilosu cok azmis canim.Allahim sag salim kavustursun kuzulara
Canım bebeğe hiçbir şey verme. Yemeklere kimyon koy. Kimyonun çayını günde iki kere falan iç. ben öyle yapıyorum ve etkiliyor ama bebiş tamamen kurtulamıyor ne yazık kilina0156 Her yemeğe az miktar kimyon atmak yemeğin gazını alır diye duymuştum sadece. Bebeğe de verildiğini hiç duymamıştım canım çok teşekkür ederim. İhtiyaç halinde deneyeceğim.
Bugün kontrolümüz var sarılığı yüksek çıkarsa diye korkuyorum
Kontrolün ne zaman canım. Kimin nasıl belirti vereceği belli olmuyor. Daha doğrusu herkes farklı şeylerde hissedebiliyor. Kendini nasıl hissediyorsan ona göre hareket et. Doğuram mı acaba diyorsan git baksınlar hiç olmadı için rahat ederkızlar benimsezaryen günüm haftaya cumartesi ama sanki o zamana kalmayacak bu veled..dün akşam düzenli aralıkla yoklayan sancım oldu 2 ya da 3 saat sürdü sonra geçti..gece yine üç dört kez yokladı.sabah uyandığımda beri de her an adet olacak gibi kasik ağrısı var.bunlar doğum belirtisi mi acaba..ikinci doğum ama ilkinde hiç sancım olmamıştı bilemiyorum o yüzden
lina0156 Her yemeğe az miktar kimyon atmak yemeğin gazını alır diye duymuştum sadece. Bebeğe de verildiğini hiç duymamıştım canım çok teşekkür ederim. İhtiyaç halinde deneyeceğim.
kontrolüm pazartesi günü ..bekleyeyim canım şiddetlenir herhalde ağrı doğacak olursaKontrolün ne zaman canım. Kimin nasıl belirti vereceği belli olmuyor. Daha doğrusu herkes farklı şeylerde hissedebiliyor. Kendini nasıl hissediyorsan ona göre hareket et. Doğuram mı acaba diyorsan git baksınlar hiç olmadı için rahat eder
Kimyonu bilmiyordum rezene içiyordum günde iki üç bardak. Hem süt yapıyor hem gazı alıyor. Dün verdim ilk defa bebeğime çok rahatladı yavrum. Bir de sizde nasıl bilmiyorum ama daha emerken sancısı başlıyor bizimkinin hemen ya. Gaz çıkaramayınca da memede kıvranıp duruyor güzel ememiyor.Canım bebeğe hiçbir şey verme. Yemeklere kimyon koy. Kimyonun çayını günde iki kere falan iç. ben öyle yapıyorum ve etkiliyor ama bebiş tamamen kurtulamıyor ne yazık ki
İnşallah yoktur sarılığı canım bende aynı endişedeyim benimde bugün kontrolüm var
Sezeryan sebebi neydi canım. Normal doğum için riskli durumun varsa hemen git derim. Doğum sancısının en yakın tarifi adet ağrısına benzemesi. Normal yapmanda sakınca yoksa sıkıntı yok bekle ama risk varsa bekleme canımkızlar benimsezaryen günüm haftaya cumartesi ama sanki o zamana kalmayacak bu veled..dün akşam düzenli aralıkla yoklayan sancım oldu 2 ya da 3 saat sürdü sonra geçti..gece yine üç dört kez yokladı.sabah uyandığımda beri de her an adet olacak gibi kasik ağrısı var.bunlar doğum belirtisi mi acaba..ikinci doğum ama ilkinde hiç sancım olmamıştı bilemiyorum o yüzden
canım daha emerken kıvranmaya başlıyorsa hava yutuyor olabilir .memeyi tam kapsadığından emin ol.yoksa aradaki boşluktan hava yutup daha çok gazi oluyorKimyonu bilmiyordum rezene içiyordum günde iki üç bardak. Hem süt yapıyor hem gazı alıyor. Dün verdim ilk defa bebeğime çok rahatladı yavrum. Bir de sizde nasıl bilmiyorum ama daha emerken sancısı başlıyor bizimkinin hemen ya. Gaz çıkaramayınca da memede kıvranıp duruyor güzel ememiyor.
ikinci doğumum bu benim ..ilki mecburi sezaryen olmuştu .bu da o yüzden sezaryen olacak..bir de ağrının gidip gelmesi gerekmiyor mu ve karnının sert olması.benim karnım çok sert değil ve adet sökecek gibi hissediyorum kasıklarda o kadar.bilemedim şimdi.evde temizlik var kadın çağırmıştım bakalım şiddetlenirse giderim artıkSezeryan sebebi neydi canım. Normal doğum için riskli durumun varsa hemen git derim. Doğum sancısının en yakın tarifi adet ağrısına benzemesi. Normal yapmanda sakınca yoksa sıkıntı yok bekle ama risk varsa bekleme canım
Tamam canım sağolasınAktardan rezene otu aldım. Bir su bardağına bir iki çay kaşığı kadar atıp demliyorum. Bazen de bitki çayı demleme çaydanlığı var. Onda yapıyorum yine demleme usulü
Tamam canım sağolasınİsmiyle yaşasın canım çok güzelmiş. Önce şırınga ile sonra bebek kaşığı ile verdik canım.
Benimde oluyor sonra geçiyor yaşancı ağrılardan hatta benim ağrılar artık popişe kadar yayıldı kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılar falan giriyor ama düzenli değil tabi atıyorum yarım saat sürüyor ara ara sonra tamamen geçiyorikinci doğumum bu benim ..ilki mecburi sezaryen olmuştu .bu da o yüzden sezaryen olacak..bir de ağrının gidip gelmesi gerekmiyor mu ve karnının sert olması.benim karnım çok sert değil ve adet sökecek gibi hissediyorum kasıklarda o kadar.bilemedim şimdi.evde temizlik var kadın çağırmıştım bakalım şiddetlenirse giderim artık
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsünEki Görüntüle 2212957 ben de bugun oglumu kucagima aldim :)
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün kızın, darısı bekleyen bizlerin başınaGünaydın kızlar.Dün bizimde prensesimiz geldi spinal sezeryanla. Ancak yazabiliyorum buraya.Biraz emzirme sorunu yaşıyoruz.Onun dışında çok şükür ikimizde iyiyiz.Çok korkuyordum ama korkulacak birşey yokmuş.Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağ salim alın inşallah kucağınıza.Herkes için dua ediyorum.Bu arada depend almayan varsa mutlaka alın ben çok memnun kaldım büyük kolaylık sağlıyor.
Bunlarda resimlerimiz:)Eki Görüntüle 2212995 Eki Görüntüle 2212994
Aynen canım çok şükür bugünlerimize. Sen nasilsin bebiş nasılBen emzirmedigim icin yara yapamadim daha dikislerindeki aci memelerindeki aci oldugunda 1 sene onceyi hatirla nasil istiyorduk az daha sabir simdi cok zorlaniyoruz ilk anneler olarak malesef ki ama gececk bugunlerde gececek ve rahata erecegiz meleklerimizle az daha sabir ❤
Canım ben ilkin de sabah kalkar kalkmaz bir çay kaşığı kimyonu direk suyla içerdim bizim bebiş çok gazlıydılina0156 Her yemeğe az miktar kimyon atmak yemeğin gazını alır diye duymuştum sadece. Bebeğe de verildiğini hiç duymamıştım canım çok teşekkür ederim. İhtiyaç halinde deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?