2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
hayırlısı olsun canım artık takip et sancılarını

lina0156 Her yemeğe az miktar kimyon atmak yemeğin gazını alır diye duymuştum sadece. Bebeğe de verildiğini hiç duymamıştım canım çok teşekkür ederim. İhtiyaç halinde deneyeceğim.
Bugün kontrolümüz var sarılığı yüksek çıkarsa diye korkuyorum

Kilosu cok azmis canim.Allahim sag salim kavustursun kuzulara
Evet canım o kadar miniktiki insan bakmaya korkuyordu. Annesi bile emzirecek nasıl tutacam diyordu. Çok şükür şimdi 3,5 aylık 4 kilo oldu birde güzel maşallah. Darısı tüm hamiş ve annelere allah yavrularımıza şifa versin

Canım bebeğe hiçbir şey verme. Yemeklere kimyon koy. Kimyonun çayını günde iki kere falan iç. ben öyle yapıyorum ve etkiliyor ama bebiş tamamen kurtulamıyor ne yazık ki
İnşallah yoktur sarılığı canım bende aynı endişedeyim benimde bugün kontrolüm var

Kontrolün ne zaman canım. Kimin nasıl belirti vereceği belli olmuyor. Daha doğrusu herkes farklı şeylerde hissedebiliyor. Kendini nasıl hissediyorsan ona göre hareket et. Doğuram mı acaba diyorsan git baksınlar hiç olmadı için rahat eder

inşallah çıkmaz canım sarılığı

kontrolüm pazartesi günü ..bekleyeyim canım şiddetlenir herhalde ağrı doğacak olursa

Kimyonu bilmiyordum rezene içiyordum günde iki üç bardak. Hem süt yapıyor hem gazı alıyor. Dün verdim ilk defa bebeğime çok rahatladı yavrum. Bir de sizde nasıl bilmiyorum ama daha emerken sancısı başlıyor bizimkinin hemen ya. Gaz çıkaramayınca da memede kıvranıp duruyor güzel ememiyor.

Sezeryan sebebi neydi canım. Normal doğum için riskli durumun varsa hemen git derim. Doğum sancısının en yakın tarifi adet ağrısına benzemesi. Normal yapmanda sakınca yoksa sıkıntı yok bekle ama risk varsa bekleme canım

canım daha emerken kıvranmaya başlıyorsa hava yutuyor olabilir .memeyi tam kapsadığından emin ol.yoksa aradaki boşluktan hava yutup daha çok gazi oluyor

ikinci doğumum bu benim ..ilki mecburi sezaryen olmuştu .bu da o yüzden sezaryen olacak..bir de ağrının gidip gelmesi gerekmiyor mu ve karnının sert olması.benim karnım çok sert değil ve adet sökecek gibi hissediyorum kasıklarda o kadar.bilemedim şimdi.evde temizlik var kadın çağırmıştım bakalım şiddetlenirse giderim artık

Benimde oluyor sonra geçiyor yaşancı ağrılardan hatta benim ağrılar artık popişe kadar yayıldı kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılar falan giriyor ama düzenli değil tabi atıyorum yarım saat sürüyor ara ara sonra tamamen geçiyor

Eki Görüntüle 2212957 ben de bugun oglumu kucagima aldim :)
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün kızın, darısı bekleyen bizlerin başına

Kızlar mühendisinoglu hesabı var ya instagramda kolonya ve dezenfektan karışımı önermişti onu yapan yada yapacak olan var mı?

Aynen canım çok şükür bugünlerimize. Sen nasilsin bebiş nasıl

Canım ben ilkin de sabah kalkar kalkmaz bir çay kaşığı kimyonu direk suyla içerdim bizim bebiş çok gazlıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…