2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Can
canım belki yalancı sancıdır onlar gerçek sancı çok farklı ve direk anlıyorsun çok düzenli geliyor ve hiç bitmiyor artarak devam ediyor benim öyle olmuştu

Yok artk ben cldrdim burda ya esinede bravo dusunceszler nolck neyse cnm yaveunu alysn ins kucagna muhayap olmazsn ama suc esinde

Kızlar benim de 3cm açılma var, bekliyorum ama sancı ağrı sızı yok neredeyse. Bugün ilk defa karnımın ortası top gibi olup kasılmaya başladı.. daha önce sizlerden okuyordum ama hiç yaşamamıştım.. şimdi o kasılma gibi şeyleri yaşıyorum.. ama gerçek kasılma mı bilmiyorum tabi. 2 gündür de adet sancısı gibi ağrılarım var ama onu da acaba üşüttüm mü diye düşünüyorum. Eşim de sen hiçbirşey hissetmiyorsun evde mi doğuracaksın yoksa diye beni korkutuyor :)

Uykusuzlul baslams arrk yandn annesi kiz bende uyuyrm gec yatyrm gec kalkyrm son gunlermn tadni ckartyrm :)) brsy sorcm ilk zamanlar bebegi kac saatte 1 emzirdin ben dyrm 1 saatte bir emzirym alarm kurcm ole yapym dyrm yandm ama yapck brsy yok:)

Bir de buralarda zırt pırt doktora da gidemiyorsun ben mesela çarşamba kontrole gittim, açılmayı söyledi, bir sonraki kontrolde haftaya cuma, öne çekeyim mi dedim yok diyor.. o zamana kadar belki doğmuş olabilir diyor.. sen ağrın çok olursa 1 saat bekle geçmezse hastaneye gel diyor.. rahatlıklardan rahatlık beğeniyorum

Uykusuzlul baslams arrk yandn annesi kiz bende uyuyrm gec yatyrm gec kalkyrm son gunlermn tadni ckartyrm :)) brsy sorcm ilk zamanlar bebegi kac saatte 1 emzirdin ben dyrm 1 saatte bir emzirym alarm kurcm ole yapym dyrm yandm ama yapck brsy yok:)

Valla canım bende şöyle bir durum oldu sütüm gelmedi yetmedi ona emzirdüm ama uykudan uyandırmak ilk günler için büyük mesele uyanmadıgı için hep mama verdim 2 saatte bir. Sonra saat falan kurmayı bıraktım çünkü uyurken gögsümü almıyordu. Bende uyanıp aglamasını bekledim oda zaten 2 buçuk saatte acıkıp uyanıyor. Ben emzirirken eşimde mama yapıyor emzirdikten sonra mama veriyorum uyuyoruz. 3 kere uyanıyor gece sabit şekilde

maşaAllah düzene girmişsiniz canım

benimki de yalancı herhalde ya sadece adet olacak gibi kasıklarda ağrı var hiç artmıyor
Can

canım belki yalancı sancıdır onlar gerçek sancı çok farklı ve direk anlıyorsun çok düzenli geliyor ve hiç bitmiyor artarak devam ediyor benim öyle olmuştu
yalancı galiba canım çünkü artmıyor aynı devam ediyor gerçek sancı olsa şimdiye şiddetlenmişti
ağrı eşiğin yüksek demekki canım ne güzel işte doğumun kolay olur
1 saat erken canım 2 saatte bir emzir. bebek emmek isterse o ayrı ama alarm kurup da saat başı emzirme .doktorlar 2 saatte bir emziğin diyor
bizim ülkemizde böyle zaten istediğin an git doktora muayene etsin. batılı ülkelerde hamileler bir sorun olmadıkça kontrole fazla gitmiyormuş. onlar her şeyin normal ilerlemesi taraftarı. hangimizinki doğru bilemiyorum tabi

1 hafta sonra çağırmış ama o süre biraz uzun geldi bana en azından gün aşırı çağırsaydı kontrol altında olurdu

Allah sağ salim kurtarsın inşallah canım.sağlıkla al kucağına
Yok benim beş gün sonra gel dedi, beş gün dayanabilir mitim acaba onu bilmiyorum

Ins ben mama vermem sutum yetr mama vermek istemyrm cnm dere otu felan yedin mi sutu cok attryormus cnm ben dogdugunda onu denemeyi dusunyrm

Ins ben mama vermem sutum yetr mama vermek istemyrm cnm dere otu felan yedin mi sutu cok attryormus cnm ben dogdugunda onu denemeyi dusunyrm

Denemedigim kalmadı canım eşim biraz önce ugradı eve incir hurma ceviz fındık kuru üzüm dereotu her kahvaltımda yemekte yiyorum. şimdi geliyor aerık ama mamaya alıştı bu süre içerisinde gündüz vermiyorum ama gece mecburen doymuyor. Süt sagma makinesi çok faydalı oluyor sagdıkça da çogaldı sütüm

Yok benim beş gün sonra gel dedi, beş gün dayanabilir mitim acaba onu bilmiyorum
bilmem ki canım kendini iyi takip et ama.bebeğin hareketlerini falan iyi takip et suyu biter haberin olmaz Allah korusun

Cnmcilk zamanlar diyrm sarilik olmasn dye herkes sık sık emzir diyor bana
işte ilk doğduğunda kızım çocuk doktoru ve yeni doğan hemşiresi saat kur 2 saatte bir emzir demişlerdi..tabi bunda çocuğun isteği de önemli yani bebek saat başı da emmek isteyebilir o zaman emzirirsin..mesela ben 2 saat ara ile saat kurmuştum ama buna hiç gerek kalmadı maşallah benim kız emmeyi çok seviyordu saat başı uyanıp emiyordu.dediğim gibi en önemlisi bebeğin her istediğinde anne sütü alabilmesi tabiki..sarılık olmasın diye de 2 saatte bir emmeli

Canim ben ilk gün arandikca verdim hiç saat hesabi yapmadik kimildadikca memeye dayadik kimi saatte bi kimi yarim saatte bi cunku ilk gun zaten süt ya olmuyo ya da çok az oluyo. Bebegin emme refleksi gelissin diye. 2. Gün hemen göğsüm doldu zaten ilk gün öyle yapinca bebekte alisti. Simdi gündüz aciktigi zaman kendi 2 saate yakin durup istiyor gecede uyanmazsa 3 saatte bi emziriyorum. Ama her bebek bir dfgil en iyi sen düzenlersin onu merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…