2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayy ins benimkide ole olur cnm ya kendlignden kalkar ugrasmam cnm ya ne guzel senn kizin uyanyrmus benimkide sennkine cekti galiba gec gelck anladgm kadaryla

Bende ole yapiym ya bak konsyrdk benden sonraydin benden once dogurdun:)) suyun nasl geldi anladn bende beklyrm bir isaret ne sanci vsr ne nisan bakalm :)

Çok canım sıkıldı sarılık değerimiz 15.5 çıktı yatış yaptılar mavi ışık veriliyor şu an Çok şükür ki yanımda makinesi aynı odada ne kadar az çıkartırsanız o kadar çabuk iyileşir dediler

Cnm uzulme kasm annelerndede olmustu ertrsi gne dusmustu sennkide ole olur cnm. Moralini iyi tutmaya cals cnm

Bol sütlü sağlıklı günler dilerim canım odanız da çok güzel olmuş. Sormuştum kızlara hastane odanızı nasıl süslediniz diye ama kimseden ses çıkmamıştı:))

Biz bugün kontrol olduk sarilik degerimiz 16 cıktı. Doktor 1 haftalik bebekte korkulacak bir deger değil dedi. Bol bol emzirmemi kaka ile atacagini söyledi. Kızım iki gündür az kaka yapıyor. Rezene içmemi bebege de bir miktar verebileceğimi söyledi. Isitme testimiz ilk gün sağ kulak problemli çıkmıştı bugun tekrar yapıldı normal cıktı şükür. Meme ucu yaralarim için kendi doktorum 3 değişik krem verdi karıştırıp süreceğim mantar oluşmaması için sezeryan dikiş yerime de sürmemi söyledi.

geçmiş olsun canım inşaAllah çabuk çıkar

Bende bunalimdaim emziremiorm surekki sagip vermekten sikildim yoruldum artk hic keyfi. Yok esimle aram kotu igrenc bi lohusalik geciriorm.
Allah yardimcin olsun canım zor cidden eşin de umarım aranız düzelir sana gerektiği gibi davranır. Erkekler bu süreçte bizden daha hassas oluyor sanırım :/

geçmiş olsun canım inşaAllah en kısa zamanda geçer sarılığı. sana verdiği kremlerin isimlerini bizede paylaşır mısın canım? contractubex çok öneriliyor sezeryan dikişleri için onu almıştım ben :/

Allah korusun canım inşallah farkederim . Sürekli kendimi dinliyorum . Korkmuyorum desem yalan olur hayırlısı bakalım saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…