- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.841
gidince bir daha bir daha çağırmadım diyorum kalp atışı falan da oluşsun öyle muayene olayım diye düşündümAncak bence bende geç gitmek istiyorum ama sanırom dayanamayıp cuma günü gideceğim
Yok cnm hamilelik için tedavi görünce vermişti dr. İçtikten 1 saat sonra yoğun olur sonra yavaşlar baş dönmesi bi süre sonrada bağışıklık kazanılıyorCnm sen şimdi kullanıyormusun peki demekki normal artk katlancam napim
Yok cnm sölemiştim ya dr somurtkan o yüzdn numrsı bende yok cnmCanım fitil olarak ayrı bir ilaç yok aynı hapı istersen ağızdan istersen fitil olarak vajinadan kullanıyorsun. Telefonu yok mu arayıp sor olmazsa.
1. Sayfadaki listede iki kişi görünüyor. Etiketleyerek sor istersen arada kaynamasın sorunKizlar izmir de olanlariniz var mi aceba varsa hangi hastaneye gidiyorsunuz benim gittigim doktoru pek begenmedim de
Önemli olanda o canm ileriki haftalarda sık sık kilo ve cmlerini duyucaz inşallah :)Hafta yazıyor ama diğeri yok sanırım. Ben çok bakmıyorum ya bebek iyi mi iyi gerisini çok merak etmiyorum
Hastaneyi ara odasına bağlat o zaman canım. En fazla kızar bi daha gidene kadar unuturYok cnm sölemiştim ya dr somurtkan o yüzdn numrsı bende yok cnm
Sagol canim1. Sayfadaki listede iki kişi görünüyor. Etiketleyerek sor istersen arada kaynamasın sorun
Benimki arada kaynadı canım kimse cavap yazmadı1. Sayfadaki listede iki kişi görünüyor. Etiketleyerek sor istersen arada kaynamasın sorun
Anladm cnmYok cnm hamilelik için tedavi görünce vermişti dr. İçtikten 1 saat sonra yoğun olur sonra yavaşlar baş dönmesi bi süre sonrada bağışıklık kazanılıyor
Haha o kimki kızcak bana kafasını kırarm bana kızcakmşHastaneyi ara odasına bağlat o zaman canım. En fazla kızar bi daha gidene kadar unutur
İnşallah ağzın bal yesinHiç strese sokma stres iyi değil bak dua et bence cnm yarn iyi sonçlarn cıkcak inş
Slm kızlar ben bu ay akıntıyla gelen kırmızı kan ve kahverengi şeklinde yaşıyorum adetimi neden bu ay böyle oldu acaba 1 defa kaza oldu ondan olabilirmi acaba hamilemiyim böyle olupta hamil e olan varmi aranizda
Benimki arada kaynadı canım kimse cavap yazmadı
Bende 5 buçuk haftalık 9mm di kesen ama adet tarihini baz almayın bence benim adet tarihimle usg görüntüsü arasında 4 gün fark varKızlar merhabalar. Uzun zamandir konuyu takip ediyorum. Bugun bende yazmak istedim cunku az once doktordan geldim moralim bozuldu. Sata göre 5+6 haftalik hamileyim yarin 6 haftalik olcam. Ama keseyi 7.6 mm ölçtü doktor. Gec döllenme oldugunu dusunuyorum ben. Doktor sagliksiz olabilir dedi ve bhcg istedi. Ogleden sonra belli olacak. Sizlerin kese kac mm di ? Benim gibi geriden gelenler vardi diye hatırlıyorum
Simdi hastaneye geldim bhcg 3000 çıktı en az 5000 cikmasi gerekiyordu moralim cok bozulduCanım yol saati uzunmus. Yol sıkıntılı degilse gidebilirsin. Esim de suan il dusinda beraber gidelim gezeriz dedi ilk haftalar diye gitmedim. Sende icinden nasil geliyorsa oyle yap.
kaç çıktı hcgMerhaba hanimlar ben de bu gun kan testiylr kesin olafak ogrendim gebe oldugumu, 4+5 gunluk. Yalniz bende kasik ve bel agrisi disinda hic belirtim yok erken mi belirtiler icin. Yani kendimk hamile gibi hissetmemem normal mi.
Hiç korkma cnm ben varım hala ara ara geliyor kesilmedi öyle hemen kesilmiyor zatenYa bisey sorucam progestan kullanip lekeleri devam eden varmi az az geliyo benim boyle pudra rengimsi bisey var diye korkuyorum ya
Sagol canim bekliyorum bakalim ne diyecek doktorBende 5 buçuk haftalık 9mm di kesen ama adet tarihini baz almayın bence benim adet tarihimle usg görüntüsü arasında 4 gün fark var
Gözün aydın cnm minik kalp sesini de duydun artik rahatlamışsın dirKızlar kistim yine sancı yapmıştı, fünden beri sürüyordu. Aslında normalde yarın gidecektik doktora ama sancı devam edince bugün gitmeye karar verdik.
Her şey yolundaymış çok şükür, kalbimizi dinledik ilk defa
Hem de bugün eşimin doğum günü, çok güzel bir hediye oldh, elhamdulillah binlerce kere
Ben de aşırı uyku ve halsizlik yapıyor bazen sanki böyle için çekiliyor bayilacak gibi oluyorum ama ilk zaman lara göre daha iyiyim sanirim vücut alıştıKızlar bu protesgon ilacı sizdede böle yan etki yaptı mı günde iki kez içiyorum dün akşam içtim kemiklerim kurılmş sanki başm döndü kalkamadm çok kötüydüm eşim dr götrcekti ben yok dedim ılık suyla kendime geldim sizlerde böle etki yapıyor mu bu ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?