2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya kizlar cevap verin progestan kullanip lekelenmeleri devam eden varmi ben hastaneye gidiyorum hemsireyi aradim doktora git dedi koyu renkli olsaydı eski kani atiyor derdim ama pembemsi olunca bi görün dedi
Endişelenme cnm ben kanama ile gittim e doktor bana bir kaç gün daha böyle kahve pembe hatta parca bile gelir dedi boyle elin kesildiğinde ki gibi kan gelirse sıkıntı olir desi

Cnm dr böle verdi diğer randevm 24 nisan daha var O zamana kadr içsem mi bilemedim birde korkuyorum Bırakırsam ya başlarsa tekrardanda korkuyorum bilemedm
Bu ilacın kullanımı farketmiyor cnm bende ilk fitil olarak kullandım daha kötü oldum birde sürekli ıslaklık şuan içiyorum doktorum bana ister fitil istersen iç dedi

Medicana ücretleri ne kadar acaba

Ben izmirdeyim sirinyerde tinaztepeye gidiyorum Gülçin hnm a. Sen nerde oturuyosun?
Canim ben karsiyaka da oturuyorum izmiri pek bilmiyorum konak ta hayat hastanesine gittim ne hastaneyi nede doktoru begenmedim can hastanesi varmis o nasil aceba sanirim senin gittigin bana uzak bilmiyorum ya ne yapicam

Ben günde 600 mg aliyorum sanıyorum artik alistim birde içmek daha iyi geldi bana

Bu ilacın kullanımı farketmiyor cnm bende ilk fitil olarak kullandım daha kötü oldum birde sürekli ıslaklık şuan içiyorum doktorum bana ister fitil istersen iç dedi
Öleyse o zaman ilaca devam edym cnm
Ben de aşırı uyku ve halsizlik yapıyor bazen sanki böyle için çekiliyor bayilacak gibi oluyorum ama ilk zaman lara göre daha iyiyim sanirim vücut alıştı
Sorma cnm dün var ya berbat haldeydm eşim çok korktu hastaneye götrcekti ben yok dedim nasl ilaçsa nasl etki ettyse başm döndü duramadım ayakta kucagna alıp götrdü beni yataga düşün o derece kötydm inş vucdm biran önce alışır bu duruma yoksa zor cnm

Alışır cnm ben 1 kutu bitirdim sanirim eskisi gibi etki yapmıyor ama dün aldığım demir ilacı on numara sabah o kadar dinç kalktım ki dedim ilaç hemen etki yapti

Canim ben karsiyaka da oturuyorum izmiri pek bilmiyorum konak ta hayat hastanesine gittim ne hastaneyi nede doktoru begenmedim can hastanesi varmis o nasil aceba sanirim senin gittigin bana uzak bilmiyorum ya ne yapicam
Ali öner Erdogdu diye bi doktor var o çok güzel. Özel Muayenesi var.. Ben oraya geçicem. Ilgili bi doktor düşünürsen. Ama özel sigortan yoksa Su hastanesinde Şebnem hanım var arkadaşım ona gidiyo çok memnun.

Alışır cnm ben 1 kutu bitirdim sanirim eskisi gibi etki yapmıyor ama dün aldığım demir ilacı on numara sabah o kadar dinç kalktım ki dedim ilaç hemen etki yapti
Bende ilk başta 1 tane 200 mg içiyordum vücut yabancı olduğu için çok etkiledi sonra doktor kanamadan sonra günde 3 tane iç dedi şimdi öyle alistimki saat sayıyorum içmek icin
Ne güzel cnm dinç olmşssn bende öle olmak cidden istyrm evde sarhoş giibiyim çıkmıyorumda bir yerede . Canm inş daha yaşamazsn öle kanama biter artk normal devam eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…