2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben varım sürekli temizlik, yürüyüş yapıyorum adaçayını falan da içiyorum hala tık yok.Ne inatçı bebişmiş mahvoldum :) Aa şimdi fark ettim günlerimiz de aynıymış canım

Ayy cnm ins tutunmstr cani gonulden dilermki bebegn oraya yerlesmistr insallah hsyrlisiyla sim siki sana tutunur kiz olursa hic brskmyr benden demesi tam tersi hicte ckmyr icinden ornek benimki

Amin canım hiç sorma dediğin gibi bişeyler uydurcam artık :) zaten doğumdan sonra gelirler onu da atlattık mı kimseyi arayıp sormam bidaha

Yok olmadi bacım artk doguramicam sanyrm karnmda buyur artk
Uzulm3 kuzum aglama ins sutun kesilmicek moralini bozma lohusalk stresindesindesin blyrm bebegni dusun kendini aglama cnm dere otu cok sut yapyrms ole duydum rabbim yardcnz olsn cnm buyuk ihtmsl yne grdgnde ben dogurmamis olck birazda olsa gül cnm:)

Bnde suan ayni durumdayim kimse yok yanimda suan kizim ve ben cok korkuorum kur-an actim sesli
Ya ben herkes gitsin diye dua ediyorum basbasa kalmak istiyorum bebegimle inan kv musallat olmasi daha kötü :):) bugün annemlerle beraber hepsini gidin gezinin diye yolladim tekim bebegimle bugün ve çok mutluyum sadece eger bisey olurda beceremezsem korkusu var. Ama anayız biz elhamdülillah her zorlugun üstesinden geliriz :)

Ben de her şeye ağlıyorum yaaa

Valla canim bende bi rahatlik hissi var sadece bebegimi kimseye birakamiyoeum kendi anneme bile hep yanimda olsun istiyorum sanki kimse bakamicak gibi geliyor. Bide herkesin dedigi batiyor bana terslemek istiyorum herkesi lohusalik boyle bisey galiba ama gecici oldugunu bildigim icin herseye ya sabir diyorum :)

açıldığı için etmiyor ki canım anneyi yanında istediği için emiyor.18 aylıktı kızım emmeyi bıraktı o zamana kadar uyanırdı günlük saat başı en fazla 2 saat uyurdu.mama ver uyanmaz dediler gece yatarken denedim yine aynı uyanıp emiyordu,ben de boş yere mama vermedim öyle olunca.inşallah bu çocuğum o kadar uyanmaz gece çok zor oluyor çünkü

selam hanımlar ben de bugün son kontrolden geldim oğlum 3400gr olmuş maşallah her şey yolunda. cumartesi günü 11de sezaryenim var .
Masallah kilosu iyi cnm o zamana kadr alir eger dr bana derse bende cumrtesi gidicm dogm icin bakalm carsmba konscm hayrlisiyls kucagins alrsn cnm ins

Kizlar gece yazmistim cok sik sancilarim oldu. Sanciya agri da eslik etti ve hafiften bel ve makat agrisi. Gittikce siddeti artti,dusa falan da girdim ama fayda etmedi. 5e kadar evde idare ettim ama bir sey olur diye korktum hastaneye gittik. 4 cm acilma var dediler yatis verdiler. Sabah 8 gibi hala 4.5 cm acilma vardi. Ben doktordan sezeryan istedim, doktor epidural takalim duruma gore istersen yine sezeryan yapariz dedi. Epidural agriyi sifirlamadi ama o civarda kaldi daha artmadi. Yine sezeryan olsun dedim ama acilman guzel her sey iyi gidiyo normal yap sen diye zorladi.
10.30da 9 cm acilma vardi doguma aldilar ve 11.30 da minik kusu gogsume yatirdilar. O an tabi butun sancilar, aglamalar son buldu. Hafiften aglarken yanagima dogru koydular ve sustu kucuk adam. Hem sancilarin bitmesine hem ogluma kavusmama agladim da agladim neye agladigimi bilmeden.
Herkes bir avazda dogursun insallah kizlar. Bitince gercekten rahatliyosunuz

Okurken bende duygusallastm sanki ben dogurmus gbi bak sezaryn dyrdun rabbim normali nasip etti en sagliklisi normal ikinizinde iyi olmasina sevindim cnm

Okurken bende duygusallastm sanki ben dogurmus gbi bak sezaryn dyrdun rabbim normali nasip etti en sagliklisi normal ikinizinde iyi olmasina sevindim cnm
Evet canim sancilar artinca sezeryan olsun dedim ama simdi iyi ki de normal olmus. Rahatca kalkabildim, emzirebildim. Ama cok minik ya nasil tutacagimi bilemiyorum henuz, altini da acmadim daha :)

Evet canim sancilar artinca sezeryan olsun dedim ama simdi iyi ki de normal olmus. Rahatca kalkabildim, emzirebildim. Ama cok minik ya nasil tutacagimi bilemiyorum henuz, altini da acmadim daha :)
Bende emzirmeyi meek ediyorum ne guzel emzirmede sikinti yasamamssn cnm :) oo daha cok accan altni merk etme simdi tadni ckart olmadi

Kizlar 11.30 gibi dogurdum. Sezeryan istemistim ama normale zorladi doktorum, dogdu cok sukur 2880 gram ve 51 cm minicik bir sey. Ayrintilari paylasacagim insallah
hayırlı olsun canım güzel bir doğum olmuş. Allah analı babalı büyütsün

Kızlar doğurdum ALLAH'a şükür iyiyim ben bebekte iyi normal doğum yaptım darısı bekleyenlere...
hayırlı olsun bebeğin canım
Kilzar akinti esliginde su geldi az kilodum islandi degstrdm ama dr daha dun bakti azalma olsaydi derdi herlde gtmicem bakalm nasl olck
canım o su değildir akıntıdır.su kıvamsız oluyor. bir de doğum yaklaşınca akıntının miktarı artarmış o yüzdendir.demekki doğumun iyice yaklaştı

Benimde cuma günü 11 de sezeryanım var 3400 de benimki bakalım.
maşallah canım tam olarak kaç haftaliksiniz
Masallah kilosu iyi cnm o zamana kadr alir eger dr bana derse bende cumrtesi gidicm dogm icin bakalm carsmba konscm hayrlisiyls kucagins alrsn cnm ins
çok şükür canım.benim ilki sezaryendi o yüzden bu da sezaryen olacak ama ben 39 haftayı bitirsin istedim yoksa doktor bu hafta ici yapacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…