- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.801
Ben varım sürekli temizlik, yürüyüş yapıyorum adaçayını falan da içiyorum hala tık yok.Ne inatçı bebişmiş mahvoldum :) Aa şimdi fark ettim günlerimiz de aynıymış canımDoğuramayan kaç kişi kaldık acaba? Bir yandan da 1 ocak da doğsun 2019 lu olsun diye de istiyorum da özledik ya bebişi gelsin de istiyorum doğum korkusu yerini bir özleme bırakıyor nolcaksa olsun diyorum saglıklı olsun da baska bir sey istemem hurafeler fln yazılmış Allahım ya herseyin bilimsel bir acıklaması var cok ani hormon dalgalanmasından sonra lohusa depresyonunda insanlar cocuklarını öldürüyorlar Allah korusun o yüzden yalnız kalmasın lohusalar diye eskilerin uydurdukları şeyler bunlar.
Ayy cnm ins tutunmstr cani gonulden dilermki bebegn oraya yerlesmistr insallah hsyrlisiyla sim siki sana tutunur kiz olursa hic brskmyr benden demesi tam tersi hicte ckmyr icinden ornek benimkiayy canım evet haklısın da bu kadar büyütmeye gerek var mıydı bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım canımm
sizleri okuyorum ama canım sıkıldı benim de...
onun dışında BAT a 4 var canım merakla cumayı bekliyorum..:)
Amin canım hiç sorma dediğin gibi bişeyler uydurcam artık :) zaten doğumdan sonra gelirler onu da atlattık mı kimseyi arayıp sormam bidahaAllah kolaylık versin canım o zaman sana, iyi beslenmis dersin o yüzden tosun doğdu ya da kilosunu az soylersin 700-800 gr belli olmuyor zaten o kadarlik kilo farkı. Milletin herşeye yorum yapmasına da sinir oluyorum. Kime neyse herkes kendinde soz hakkı hissediyor. Garip insanlarımız
Yok olmadi bacım artk doguramicam sanyrm karnmda buyur artkSezerbusra21 canım çok nadir girebiliyorum artık ama ilk sana bakıyorum ama hala olmamış :) seninki pek rahat herhalde yerinde niyeti yok gibi bu dünyaya gelmeye :)
Doğum yapan anneler sizlerin nasıl gidiyor lohusalık dönemleri. Ben aşırı duygusal oldum. Zırt pırt ağlıyorum herşeye üzülüyorum evham yapıyorum çok. Böyle yapınca sütüm de kesilirse diye bide ona ağlıyorum duygular çok ağır. Onun harici sür yapan yiyecek içecekle boğuşuyorum. Sarılık için ışıkta kaldık tam geçmemişti onla uğraşıyorum yarın kontrol var. Annelik zormuş kısacası maddi ve manevi olarak
İNŞALLAH canım hayırlısıyla o ay bu aydır :)Ayy cnm ins tutunmstr cani gonulden dilermki bebegn oraya yerlesmistr insallah hsyrlisiyla sim siki sana tutunur kiz olursa hic brskmyr benden demesi tam tersi hicte ckmyr icinden ornek benimki
Oledir ins:)İNŞALLAH canım hayırlısıyla o ay bu aydır :)
Ya ben herkes gitsin diye dua ediyorum basbasa kalmak istiyorum bebegimle inan kv musallat olmasi daha kötü :):) bugün annemlerle beraber hepsini gidin gezinin diye yolladim tekim bebegimle bugün ve çok mutluyum sadece eger bisey olurda beceremezsem korkusu var. Ama anayız biz elhamdülillah her zorlugun üstesinden geliriz :)Bnde suan ayni durumdayim kimse yok yanimda suan kizim ve ben cok korkuorum kur-an actim sesli
Ben de her şeye ağlıyorum yaaaSezerbusra21 canım çok nadir girebiliyorum artık ama ilk sana bakıyorum ama hala olmamış :) seninki pek rahat herhalde yerinde niyeti yok gibi bu dünyaya gelmeye :)
Doğum yapan anneler sizlerin nasıl gidiyor lohusalık dönemleri. Ben aşırı duygusal oldum. Zırt pırt ağlıyorum herşeye üzülüyorum evham yapıyorum çok. Böyle yapınca sütüm de kesilirse diye bide ona ağlıyorum duygular çok ağır. Onun harici sür yapan yiyecek içecekle boğuşuyorum. Sarılık için ışıkta kaldık tam geçmemişti onla uğraşıyorum yarın kontrol var. Annelik zormuş kısacası maddi ve manevi olarak
Oo hayirli olsun gözün aydın :)Kizlar 11.30 gibi dogurdum. Sezeryan istemistim ama normale zorladi doktorum, dogdu cok sukur 2880 gram ve 51 cm minicik bir sey. Ayrintilari paylasacagim insallah
Valla canim bende bi rahatlik hissi var sadece bebegimi kimseye birakamiyoeum kendi anneme bile hep yanimda olsun istiyorum sanki kimse bakamicak gibi geliyor. Bide herkesin dedigi batiyor bana terslemek istiyorum herkesi lohusalik boyle bisey galiba ama gecici oldugunu bildigim icin herseye ya sabir diyorum :)Sezerbusra21 canım çok nadir girebiliyorum artık ama ilk sana bakıyorum ama hala olmamış :) seninki pek rahat herhalde yerinde niyeti yok gibi bu dünyaya gelmeye :)
açıldığı için etmiyor ki canım anneyi yanında istediği için emiyor.18 aylıktı kızım emmeyi bıraktı o zamana kadar uyanırdı günlük saat başı en fazla 2 saat uyurdu.mama ver uyanmaz dediler gece yatarken denedim yine aynı uyanıp emiyordu,ben de boş yere mama vermedim öyle olunca.inşallah bu çocuğum o kadar uyanmaz gece çok zor oluyor çünküNe zamana kadar devam etti canım, gecici midir bu durum sütüm yetmiyor mu diye düşünmeye başladım geceleri hep memede kalmak istiyor. Sütün son kısmı yağlı ve doyurucuymus o kısmı da iyi ememiyor gibi geliyor bana.
Benimde cuma günü 11 de sezeryanım var 3400 de benimki bakalım.selam hanımlar ben de bugün son kontrolden geldim oğlum 3400gr olmuş maşallah her şey yolunda. cumartesi günü 11de sezaryenim var .
Masallah kilosu iyi cnm o zamana kadr alir eger dr bana derse bende cumrtesi gidicm dogm icin bakalm carsmba konscm hayrlisiyls kucagins alrsn cnm insselam hanımlar ben de bugün son kontrolden geldim oğlum 3400gr olmuş maşallah her şey yolunda. cumartesi günü 11de sezaryenim var .
Sennde cnm simdiden hayrli olsn bir avazda kurtlrsn insBenimde cuma günü 11 de sezeryanım var 3400 de benimki bakalım.
Okurken bende duygusallastm sanki ben dogurmus gbi bak sezaryn dyrdun rabbim normali nasip etti en sagliklisi normal ikinizinde iyi olmasina sevindim cnmKizlar gece yazmistim cok sik sancilarim oldu. Sanciya agri da eslik etti ve hafiften bel ve makat agrisi. Gittikce siddeti artti,dusa falan da girdim ama fayda etmedi. 5e kadar evde idare ettim ama bir sey olur diye korktum hastaneye gittik. 4 cm acilma var dediler yatis verdiler. Sabah 8 gibi hala 4.5 cm acilma vardi. Ben doktordan sezeryan istedim, doktor epidural takalim duruma gore istersen yine sezeryan yapariz dedi. Epidural agriyi sifirlamadi ama o civarda kaldi daha artmadi. Yine sezeryan olsun dedim ama acilman guzel her sey iyi gidiyo normal yap sen diye zorladi.
10.30da 9 cm acilma vardi doguma aldilar ve 11.30 da minik kusu gogsume yatirdilar. O an tabi butun sancilar, aglamalar son buldu. Hafiften aglarken yanagima dogru koydular ve sustu kucuk adam. Hem sancilarin bitmesine hem ogluma kavusmama agladim da agladim neye agladigimi bilmeden.
Herkes bir avazda dogursun insallah kizlar. Bitince gercekten rahatliyosunuz
Evet canim sancilar artinca sezeryan olsun dedim ama simdi iyi ki de normal olmus. Rahatca kalkabildim, emzirebildim. Ama cok minik ya nasil tutacagimi bilemiyorum henuz, altini da acmadim daha :)Okurken bende duygusallastm sanki ben dogurmus gbi bak sezaryn dyrdun rabbim normali nasip etti en sagliklisi normal ikinizinde iyi olmasina sevindim cnm
Bende emzirmeyi meek ediyorum ne guzel emzirmede sikinti yasamamssn cnm :) oo daha cok accan altni merk etme simdi tadni ckart olmadiEvet canim sancilar artinca sezeryan olsun dedim ama simdi iyi ki de normal olmus. Rahatca kalkabildim, emzirebildim. Ama cok minik ya nasil tutacagimi bilemiyorum henuz, altini da acmadim daha :)
hayırlı olsun canım güzel bir doğum olmuş. Allah analı babalı büyütsünKizlar 11.30 gibi dogurdum. Sezeryan istemistim ama normale zorladi doktorum, dogdu cok sukur 2880 gram ve 51 cm minicik bir sey. Ayrintilari paylasacagim insallah
hayırlı olsun bebeğin canımKızlar doğurdum ALLAH'a şükür iyiyim ben bebekte iyi normal doğum yaptım darısı bekleyenlere...
canım o su değildir akıntıdır.su kıvamsız oluyor. bir de doğum yaklaşınca akıntının miktarı artarmış o yüzdendir.demekki doğumun iyice yaklaştıKilzar akinti esliginde su geldi az kilodum islandi degstrdm ama dr daha dun bakti azalma olsaydi derdi herlde gtmicem bakalm nasl olck
maşallah canım tam olarak kaç haftaliksinizBenimde cuma günü 11 de sezeryanım var 3400 de benimki bakalım.
çok şükür canım.benim ilki sezaryendi o yüzden bu da sezaryen olacak ama ben 39 haftayı bitirsin istedim yoksa doktor bu hafta ici yapacaktıMasallah kilosu iyi cnm o zamana kadr alir eger dr bana derse bende cumrtesi gidicm dogm icin bakalm carsmba konscm hayrlisiyls kucagins alrsn cnm ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?