2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tesekkur ederim erkek doktora gidemem biraz kiskanc bir esim var ama su hastanesine bakayim yardimin icin tekrar tesekkurler

Kizlar aranizda polikistik overla hamile kalan var mi?
Evet canım ben varım 1.düşük 2 tüp bebekle bir kızım var şimdi süpriz hiç beklemediğim halde hamileyim 3.gebeliğim ama 10 gün geride keseyi gördük 5 hafta5 günlükdü haftaya bakalım kese büyüyüp bebişi ve kalp atışını görecekmiyiz bilmiyorum korkuyorum

Tesekkur ederim erkek doktora gidemem biraz kiskanc bir esim var ama su hastanesine bakayim yardimin icin tekrar tesekkurler
Su hastanesine bi gidin o zaman. Yalnız gece sanciniz başlar doğum yapmanız gerekirse nöbetçi doktor erkek ise doğumu size o yaptırıcak :)

Canım bende senin gibiyim ama dr olumsuz konulmadı hatta tebrik etti sata göre 10 gün geride bende polistik over var geç döllenme olabilir benimde 7 haftalık olmam gerekirken dün 5 hafta 5 günlüktü keseyi karından gördü betahcg yaptırdım 4 kez düzenli artış oldu sonrada keseyi gördüm ama ben anladım bebişi geriden geleceğin adet tarihim 10 geçmişti 120 çıkmıştı betahcg ama sonra hep 2 kat artış oldu bakalım haftaya tekrar çağırdı kese boyutuna bakacak inş bebişide kalp atışınıda duyarım ama hiç korkmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…