- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.881
Cnm zaten haftaya salı gidicen dr o zaman sölerm bırak derse bırakrmBen pişman olmuştum kullandigima hayirlisi dusuk tehliken yoksa icme
ultrasonda radyasyon yok, kim dedi bunu:)Ultrason cok radyasyon mu yapiyomus ne ondan
Hayirlisi yada şöyle fitil olarak yani vajinadan kullanabilirsinCnm zaten haftaya salı gidicen dr o zaman sölerm bırak derse bırakrm
Herkes farklı farkli konisuyo bilemicemultrasonda radyasyon yok, kim dedi bunu:)
Doktorultrasonda radyasyon yok, kim dedi bunu:)
Tesekkur ederim erkek doktora gidemem biraz kiskanc bir esim var ama su hastanesine bakayim yardimin icin tekrar tesekkurlerAli öner Erdogdu diye bi doktor var o çok güzel. Özel Muayenesi var.. Ben oraya geçicem. Ilgili bi doktor düşünürsen. Ama özel sigortan yoksa Su hastanesinde Şebnem hanım var arkadaşım ona gidiyo çok memnun.
Yokmus bi sorun rahatladim vallaEndişelenme cnm ben kanama ile gittim e doktor bana bir kaç gün daha böyle kahve pembe hatta parca bile gelir dedi boyle elin kesildiğinde ki gibi kan gelirse sıkıntı olir desi
Fitil daha etkili oluyo dedi bana doktor sor bakalim sende camım insallah bi sorun cikmaz seninde ♡Sevindim canm duymana haklı dr çok takysn cnm şükür duymşsn kalp atşnı darısı bize inş cnm:) bende gittiğimde dr dicm fitil olarak verebiliyormusunuz dye böle etkilenyrm bende :)
Dustuler bu 3. Gebeligim oluyo iste ondan tedirginimÜçüncü derken diğerleri hayatta mı düşük mü oldu
enteresan..Doktorkesin gelme diye dedi valla
O da iyi değilmiş kafam karştıHayirlisi yada şöyle fitil olarak yani vajinadan kullanabilirsin
senin kan pıhtılaşma testine bakıldı mı?Dustuler bu 3. Gebeligim oluyo iste ondan tedirginim
neden iyi değilmiş ki?O da iyi değilmiş kafam karştı
Yarın gidiyor musun doktora canım :) inşallah duyarsınSat'a göre 5+3 olcak yarın.İnşallah duyabilirim bende
Evet canım ben varım 1.düşük 2 tüp bebekle bir kızım var şimdi süpriz hiç beklemediğim halde hamileyim 3.gebeliğim ama 10 gün geride keseyi gördük 5 hafta5 günlükdü haftaya bakalım kese büyüyüp bebişi ve kalp atışını görecekmiyiz bilmiyorum korkuyorumKizlar aranizda polikistik overla hamile kalan var mi?
Su hastanesine bi gidin o zaman. Yalnız gece sanciniz başlar doğum yapmanız gerekirse nöbetçi doktor erkek ise doğumu size o yaptırıcak :)Tesekkur ederim erkek doktora gidemem biraz kiskanc bir esim var ama su hastanesine bakayim yardimin icin tekrar tesekkurler
Bakmadilar ilki kimyasal gebelik sayilmiyo diyesenin kan pıhtılaşma testine bakıldı mı?
Inş cnm ya inan benim de tek istediğim bu şu lekeleri gormemekNe güzel cnm dinç olmşssn bende öle olmak cidden istyrm evde sarhoş giibiyim çıkmıyorumda bir yerede . Canm inş daha yaşamazsn öle kanama biter artk normal devam eder inş
Canım bende senin gibiyim ama dr olumsuz konulmadı hatta tebrik etti sata göre 10 gün geride bende polistik over var geç döllenme olabilir benimde 7 haftalık olmam gerekirken dün 5 hafta 5 günlüktü keseyi karından gördü betahcg yaptırdım 4 kez düzenli artış oldu sonrada keseyi gördüm ama ben anladım bebişi geriden geleceğin adet tarihim 10 geçmişti 120 çıkmıştı betahcg ama sonra hep 2 kat artış oldu bakalım haftaya tekrar çağırdı kese boyutuna bakacak inş bebişide kalp atışınıda duyarım ama hiç korkmuyorumKızlar merhabalar. Uzun zamandir konuyu takip ediyorum. Bugun bende yazmak istedim cunku az once doktordan geldim moralim bozuldu. Sata göre 5+6 haftalik hamileyim yarin 6 haftalik olcam. Ama keseyi 7.6 mm ölçtü doktor. Gec döllenme oldugunu dusunuyorum ben. Doktor sagliksiz olabilir dedi ve bhcg istedi. Ogleden sonra belli olacak. Sizlerin kese kac mm di ? Benim gibi geriden gelenler vardi diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?