- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.821
Sağol canım inşallahSennde cnm simdiden hayrli olsn bir avazda kurtlrsn ins
Ayy hadi ins cnm bugn idrar baski oluyr asagidan igne batriliyor sanki ins dogum habercisidranım o su değildir akıntıdır.su kıvamsız oluyor. bir de doğum yaklaşınca akıntının miktarı artarmış o yüzdendir.demekki doğumun iyice yaklaştı
Iyi dusunmussn cnm tamamlamasini zaten belli sezaryn olcgni ondn kafan iyice rahattrok şükür canım.benim ilki sezaryendi o yüzden bu da sezaryen olacak ama ben 39 haftayı bitirsin istedim yoksa doktor bu hafta ici yapacaktı
Büyütülecek seyler vardır büyütülmeyecek seyler vardır, bu cok farklı bir konu ayrıca burada ki birbirimize olduğumuz desteğin tamamen dışında bir konu, çoğu lohusaya korku yaşattı bence desteklenecek bir şey degil , bir cok kişi buraya yazarken 2 defa düşünüp 1 defa yazıyordur . Herkes biraz daha dikkatli olmalı.Kızlar sakinn olun biraz yaaa
unutmayın Ruya naz da hamile eminim ki kötü niyetlerle yazmadı bunu böyle büyüteceğinizi bilemedi
burda hepiniz iyi kötü şeyler paylaştınız son günlerinizde böyle topa tutmaya gerek var mıydı bir düşünün
üzüntüden bir şeyler yaşarsa siz üzülmeyecek misiniz?
anlıyorum lohusasınız anlıyorum son günlerinizdesiniz ama biraz sakin lütfen...
Gozun aydin cnm darisi basima insallah. Ne güzel normal dogum olmus.Kizlar gece yazmistim cok sik sancilarim oldu. Sanciya agri da eslik etti ve hafiften bel ve makat agrisi. Gittikce siddeti artti,dusa falan da girdim ama fayda etmedi. 5e kadar evde idare ettim ama bir sey olur diye korktum hastaneye gittik. 4 cm acilma var dediler yatis verdiler. Sabah 8 gibi hala 4.5 cm acilma vardi. Ben doktordan sezeryan istedim, doktor epidural takalim duruma gore istersen yine sezeryan yapariz dedi. Epidural agriyi sifirlamadi ama o civarda kaldi daha artmadi. Yine sezeryan olsun dedim ama acilman guzel her sey iyi gidiyo normal yap sen diye zorladi.
10.30da 9 cm acilma vardi doguma aldilar ve 11.30 da minik kusu gogsume yatirdilar. O an tabi butun sancilar, aglamalar son buldu. Hafiften aglarken yanagima dogru koydular ve sustu kucuk adam. Hem sancilarin bitmesine hem ogluma kavusmama agladim da agladim neye agladigimi bilmeden.
Herkes bir avazda dogursun insallah kizlar. Bitince gercekten rahatliyosunuz
maşallah canım bizim bebişler 40i doldursa 4 kiloyu geçecek demekki.Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsinlina0156 şu an tam 37+5 im. Cuma 38 +2 de olacağım inşallah.
yakın ne zaman geleceğini biliyorsun yani en geç ne zaman geleceğini.ama normal olsun isterdim. ilkinde malesef dogumum ilerlemedi açılma olmayınca mecbur sezaryene döndük.bunu da normal istedim ama yaşadığım yerde yaptıran doktor yok o yüzden yine sezaryenAyy hadi ins cnm bugn idrar baski oluyr asagidan igne batriliyor sanki ins dogum habercisidr
Iyi dusunmussn cnm tamamlamasini zaten belli sezaryn olcgni ondn kafan iyice rahattr
Sezerbusra21 canım çok nadir girebiliyorum artık ama ilk sana bakıyorum ama hala olmamış :) seninki pek rahat herhalde yerinde niyeti yok gibi bu dünyaya gelmeye :)
Doğum yapan anneler sizlerin nasıl gidiyor lohusalık dönemleri. Ben aşırı duygusal oldum. Zırt pırt ağlıyorum herşeye üzülüyorum evham yapıyorum çok. Böyle yapınca sütüm de kesilirse diye bide ona ağlıyorum duygular çok ağır. Onun harici sür yapan yiyecek içecekle boğuşuyorum. Sarılık için ışıkta kaldık tam geçmemişti onla uğraşıyorum yarın kontrol var. Annelik zormuş kısacası maddi ve manevi olarak
Ben de her şeye ağlıyorum yaaa
bel fıtığı sıkıntı olmuyor canım benim de var bel fıtığın ilkinde de spinal anestezi oldum bunda da öyle olacak inşallah. kolaylıkla atlatır ve bebeğine sağ salim kavuşursun inşallahAnestezi doktoru ile görüştüm bugün. Spinal olacak karar verdik. Kan tahlilleri falanda yapıldı. Yarın son doktor kontrolü var. Cuma sabah 9:30 sezeryan.
Anestezi doktoru bel fıtığı konusunda hiç sorun yok dedi. Spinal etkilemez fıtığı dedi. Her doğum türünden sonra bel sırt agrisi yaşanabilir bunun yapilan iğneyle alakası yok dedi. Cok guler yüzlü biriydi icim ısındı valla bi rahatladım.
Olsun cnm sennde boleyms sezarynms bskalm benim nasl olck normaldn korkyrm ama bakalm ne olck belli deglyakın ne zaman geleceğini biliyorsun yani en geç ne zaman geleceğini.ama normal olsun isterdim. ilkinde malesef dogumum ilerlemedi açılma olmayınca mecbur sezaryene döndük.bunu da normal istedim ama yaşadığım yerde yaptıran doktor yok o yüzden yine sezaryen
Canım bizde 10 günlük olduk ilk birkaç gün sarılık yüzünden uyandırcam diye uğraş emzircem diye uğraş perişan oldum uykusuzluk mahvetti beni kontrole götürdük doktor aynen şöyle dedi bebek açlıktan ölmez acıkınca ağlar dedi 5 saate kadar uyuyabilir uyandırma kendi istesin dedi 4 gündür öyle rahatladımki psikolojik olarak ta rahatladım aynen doktorun dediği gibi kendi acıkınca ağlıyor bazen 3-4 saat emmiyor bezen saat başı istiyor tamamen bebeğe bıraktım kendime geldimKızlar bizde bugun 15 günlük olduk çok şükür.
Kızımı 2 saatte bir uyandırıp emziriyodum ama bugun cok güvendiğim kendı cocukluk doktoruma götürdüm kontrol icin kesinlikle uyandırma dedi . Daha 2 ghnlukken uyandıramayıp besleyemeyince de kan şekeri düşmüştü bunu söyleidğimde o ilk haftaydı simdi öyle bi sıkıntı olmaz diyor . Ne yapsam bilemedim bebiş te uykuya cok meyilli dhaa yeni yeni kolayca uyandırabılıyodum . Siz ne yapıyosunuz kendi acıkınca mı emziriyosunuz?
Ben bebğime hiçbir şey vermedim inşallah benim içtiklerim iyi gelir ona. Ve benimde emmesi biterken hafif hafif başlıyor kıvranmaya içim gidiyor minicik bedeni sancı çekinceKimyonu bilmiyordum rezene içiyordum günde iki üç bardak. Hem süt yapıyor hem gazı alıyor. Dün verdim ilk defa bebeğime çok rahatladı yavrum. Bir de sizde nasıl bilmiyorum ama daha emerken sancısı başlıyor bizimkinin hemen ya. Gaz çıkaramayınca da memede kıvranıp duruyor güzel ememiyor.
Amin canım inşallah. Cuma günü 3 kişiyiz doğum yapacak sanirim şimdilik. Sen ben birdemaşallah canım bizim bebişler 40i doldursa 4 kiloyu geçecek demekki.Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin
Çok sevindim gözün aydın canım benimKizlar 11.30 gibi dogurdum. Sezeryan istemistim ama normale zorladi doktorum, dogdu cok sukur 2880 gram ve 51 cm minicik bir sey. Ayrintilari paylasacagim insallah
Canım bizde 10 günlük olduk ilk birkaç gün sarılık yüzünden uyandırcam diye uğraş emzircem diye uğraş perişan oldum uykusuzluk mahvetti beni kontrole götürdük doktor aynen şöyle dedi bebek açlıktan ölmez acıkınca ağlar dedi 5 saate kadar uyuyabilir uyandırma kendi istesin dedi 4 gündür öyle rahatladımki psikolojik olarak ta rahatladım aynen doktorun dediği gibi kendi acıkınca ağlıyor bazen 3-4 saat emmiyor bezen saat başı istiyor tamamen bebeğe bıraktım kendime geldim
Haftaya cumaya kadar gelmezse sezeryana karar verdik bizde kilo alımı durmuş ztn sizin ki nasıl son haftalarda kilo alımı yavaslıyor mu bilmiyorumBen varım sürekli temizlik, yürüyüş yapıyorum adaçayını falan da içiyorum hala tık yok.Ne inatçı bebişmiş mahvoldum :) Aa şimdi fark ettim günlerimiz de aynıymış canım
Haftaya cumaya kadar gelmezse sezeryana karar verdik bizde kilo alımı durmuş ztn sizin ki nasıl son haftalarda kilo alımı yavaslıyor mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?