- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.841
Ben daha çatı muayenesi olmadım yarın olucam canım yarın doğum şeklini konuşuruz. Bir sıkıntı çıkmazsa normal istiyorum.Haftaya cumaya kadar gelmezse sezeryana karar verdik bizde kilo alımı durmuş ztn sizin ki nasıl son haftalarda kilo alımı yavaslıyor mu bilmiyorum
Bizde 3 hafta önce taşındık aynı sebepten :) zar zor ev bulduk. Hiç de memnun değilim aceleye de geldi biraz. Eylül gibi de çıkarım bu evden aksilik olmazsa. Minicik mutfagı var. Çok tipsiz bir ev. Sırf anneme yakın olsun diye tutmustum ama hata etmişim. Bulursun inşallah sende cnm.Moralim çok bozuldu ev sahibimizn oglu nişanlanmış nisanda dügün varmış şubat mart gibi evi boşaltmamızı istediler dogumum 24 aralık nasıl ev bulucaz bu kış vakti nasıl taşıncaz hiç bilmiyorum eşyalarım da çok büyük ev zor bulunuyo zaten strese girdim
İnşallah bulabilirim biz eşyalarıma göre ev bakıyoruz resmen bu evi bile zor bulmuştuk annemede yakındım şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorumBizde 3 hafta önce taşındık aynı sebepten :) zar zor ev bulduk. Hiç de memnun değilim aceleye de geldi biraz. Eylül gibi de çıkarım bu evden aksilik olmazsa. Minicik mutfagı var. Çok tipsiz bir ev. Sırf anneme yakın olsun diye tutmustum ama hata etmişim. Bulursun inşallah sende cnm.
Keske bu kadr gec demeselrms akillarinda varsa onceden deseleemis sizde bilirdiniz ama kiracilar ciksa kiş ayi laf yaparlar ama ev sahipleriİnşallah bulabilirim biz eşyalarıma göre ev bakıyoruz resmen bu evi bile zor bulmuştuk annemede yakındım şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorum
3165 cıktı 37+4 de cnm bugun catıyı gecen hafta yapmıştı uygun sen bilirsin nasıl istiosan dedi bakcak haftaya da kilo almamışsa alırım artık dediBen daha çatı muayenesi olmadım yarın olucam canım yarın doğum şeklini konuşuruz. Bir sıkıntı çıkmazsa normal istiyorum.
Kilo alımı geçen hafta 150 gramdı ondan önce de her hafta 250 gram alıyordu. Yavaşladı biraz ama doktor iyi gelişmiş dedi 36+6 da 3150 ölçüldü bakalım yarın 37+6 da kaç olucaz. Senin kaç çıktı canım
Al dene canım işallah rahat olur doğumun belkide sen ben gibi dert ediyorsun minikte senle inatlasiyor:)) Çarşamba falan gelebilir ama minigin bence bu haftaCanm ahudu cayini alcm bakalm ins faydasi olur . Esim de dyr 16 ya kadr beklr maasni alck erkendn cekmem diyor bende tmm dedim herlde pazartesiye kaldi benimki bebek gelmrzse:)
Icine mi dogdu kiz ben artk ssnmyrm gelcgni gunum vecer ole dogum baslar bence birde haraketli hanfebdiAl dene canım işallah rahat olur doğumun belkide sen ben gibi dert ediyorsun minikte senle inatlasiyor:)) Çarşamba falan gelebilir ama minigin bence bu hafta
İnşallah kilo alır da kendi isteyince gelir bebeğin canım.3165 cıktı 37+4 de cnm bugun catıyı gecen hafta yapmıştı uygun sen bilirsin nasıl istiosan dedi bakcak haftaya da kilo almamışsa alırım artık dedi
Bizde aslında eşyalara göre baktik ama mutfak eşyalarım baya varmiş. Sığmayacağını düşünemedim.İnşallah bulabilirim biz eşyalarıma göre ev bakıyoruz resmen bu evi bile zor bulmuştuk annemede yakındım şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorum
Evet canım doktorda öyle dedi bende kabul ettim ilk doğduğu anı görmek güzel olur. Insallah sağlıkla alırız kucagimiza.bel fıtığı sıkıntı olmuyor canım benim de var bel fıtığın ilkinde de spinal anestezi oldum bunda da öyle olacak inşallah. kolaylıkla atlatır ve bebeğine sağ salim kavuşursun inşallah
Evet canım cuma 9:30 benim. İnşallah hepimiz hayırlı güzel haberlerle döneriz burayaAmin canım inşallah. Cuma günü 3 kişiyiz doğum yapacak sanirim şimdilik. Sen ben birdeDildildil :)
Gerçi sen cumartesiydin demi.
Aynen canım çok takma battaniyeye sar çocuğu soğuk diye geldiklerinde altini falan baska odada değiştir yüzden zaten cok anlaşılmıyor. 29 gün once kuzen doğum yapmış 3300 gr ama o kadar minik ki düşün yani ben 2.5 kg falan sandimAmin canım hiç sorma dediğin gibi bişeyler uydurcam artık :) zaten doğumdan sonra gelirler onu da atlattık mı kimseyi arayıp sormam bidaha
Herkesin bebegi 2 haftalk oldu resmen ben daha dogurcam
ben de ayni durumdayim.2saatte 1 mumkun degil uyandirmaya calistir memeyi tutturmaya calistir emzir derken..bizim kontrol yarin.bebege iyi bakamadigimi düşünüyorum bakalim kontrolde ne diyceklerCanım bizde 10 günlük olduk ilk birkaç gün sarılık yüzünden uyandırcam diye uğraş emzircem diye uğraş perişan oldum uykusuzluk mahvetti beni kontrole götürdük doktor aynen şöyle dedi bebek açlıktan ölmez acıkınca ağlar dedi 5 saate kadar uyuyabilir uyandırma kendi istesin dedi 4 gündür öyle rahatladımki psikolojik olarak ta rahatladım aynen doktorun dediği gibi kendi acıkınca ağlıyor bazen 3-4 saat emmiyor bezen saat başı istiyor tamamen bebeğe bıraktım kendime geldim
Kızlar bizde bugun 15 günlük olduk çok şükür.
Kızımı 2 saatte bir uyandırıp emziriyodum ama bugun cok güvendiğim kendı cocukluk doktoruma götürdüm kontrol icin kesinlikle uyandırma dedi . Daha 2 ghnlukken uyandıramayıp besleyemeyince de kan şekeri düşmüştü bunu söyleidğimde o ilk haftaydı simdi öyle bi sıkıntı olmaz diyor . Ne yapsam bilemedim bebiş te uykuya cok meyilli dhaa yeni yeni kolayca uyandırabılıyodum . Siz ne yapıyosunuz kendi acıkınca mı emziriyosunuz?
Cnm herkes burda dogurunca piskolojik olarakta aklma gelyr bir kac gun grmcm karar verdim:)) cnm brde cevrem hep soryor iyice bunaldm ya:)) masallah kiz size 40 ne kalms cok tatli pasan cnm opuyrm onu:))Ah canım sabret aklını ondan çıkar düşünme bakaljm bi pat diye gelir belki sen çok düşümüyosun dogsun diye bebeğin seni duyuyor sabırsız annecim gelmiyorum diyor sana ☺☺☺ ben de karnımda dırsun hamileligin tadını çıkarayım dedim 35 haftalıkken geldi. Şimdi 1 aylık olduk bakalım ☺
Canim emzirmede gogus ucum kucuk diye tam alamiyormus yoksa emebiliyor ama zor tutuyor.Bende emzirmeyi meek ediyorum ne guzel emzirmede sikinti yasamamssn cnm :) oo daha cok accan altni merk etme simdi tadni ckart olmadi
Saol canim. Sutum yetiyo sukur ama 10 dk dan fazla emmiyo kizim ona uzuluyorum doyuyo mu acaba diyeEşim çalıştığı ve annem de diğer yeğenime bakmak zorunda olduğu için bütün gün evde yalnızım. Saçma sapan konuşmalar yapıp insanların asabını bozmayın lütfen.Mormeneksem canım sakin ol, anlatılanlara da inanma bolca dua et. Bazı sorular sormuşsun. Ben özeliklle ilk zamanlar mutlaka 2 saatte bir uyandırıp emzirdim. Sütümün yetmediğini hissettiğimde de mama verdim. Şimdi 24 günlük olduk 2,5 saate çıkardım emzirme aralarını. Hala da ara ara mama veriyorum. Hem emiyor hem mama yiyor bebeğim. Zamanla sütüm artarsa bırakacağım mamayı.
Dua edip sakin kalmaya calisacagiz artik canmBnde suan ayni durumdayim kimse yok yanimda suan kizim ve ben cok korkuorum kur-an actim sesli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?