- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.861
2 haftadan sonra başlar diyor doktorlar ama nedense bizim 5. Gün başladı.bitun gece ikinma modunda yavrucuğum .ne zaman nasıl geçer bilmiyorumGaz sancıları 2. Haftadan sonra başlarmış. 16. Gündeyiz ve 4 gündür geceleri full uykusuz geçiyor bizim. Gündüz sorun yok mışıl mışıl uyuyor, gece hiç bi şekilde susmuyor uyumuyor. İnşallah düzene girer rezene vericek bakalım işe yarayacak mı? Hamişler bol uykulu günlerin tadını çıkarın zira bebişten bu yana uyku muyku yok. Sağlıklı olsunlar da her şeye değer.
Bende ilk hafta saat kurdum sonrasında bıraktım kendi uyandı acıkınca çıglıgı basıyor. Eger uyandırmaya çalışsam emmiyor zorlaya zorlaya. Ama kendi uyanınca yapışıyor gögsüme ☺☺
İçime doğdu desem gercektenIcine mi dogdu kiz ben artk ssnmyrm gelcgni gunum vecer ole dogum baslar bence birde haraketli hanfebdikeyfi yernde
Ayy tutarsa sana varya bol bol dua ederim bacım tek bir gun sana ederim kiz ins icine dogdugu gbidir:))İçime doğdu desem gercektengecen kuzenim doğum yaptı aksamina konuştuk s yarın dogurursun artık demisim onunda hic sancısı yoktu geziyordu gece sancısı tutmuş ertesi gün doğurdu bakalım sendede tutacak mi
Tamam canım dediğin gibi iyice sararım bebeği hem hasta olmasın dşye de çok yaklaştırmam. Günler geçmiyo artık gelse bi an önce.Aynen canım çok takma battaniyeye sar çocuğu soğuk diye geldiklerinde altini falan baska odada değiştir yüzden zaten cok anlaşılmıyor. 29 gün once kuzen doğum yapmış 3300 gr ama o kadar minik ki düşün yani ben 2.5 kg falan sandim
geçmiş olsun canım inşallah sen doğum yapana kadar eşin iyileşir.tam olarak nesi var canım belki yazmışsındır ama ben kaçırmışımdırEşim bugun de cikmadi hastaneden...yarin veya çarşamba gibi konuşuyor doktoru. Cok yiprandim korkuyorum mutsuzum...
evet canım benimki cumartesi günüAmin canım inşallah. Cuma günü 3 kişiyiz doğum yapacak sanirim şimdilik. Sen ben birde @Dildildil :)
Gerçi sen cumartesiydin demi.
Pankreatit geçiriyor cnm. 3 yil once de olmustu atak yaptı tekrar birden.geçmiş olsun canım inşallah sen doğum yapana kadar eşin iyileşir.tam olarak nesi var canım belki yazmışsındır ama ben kaçırmışımdır
Canım yine nişanlandırmışlar zaten dügünü erkenden yapıcaklarmş anca söyledi bize ama doguma yapacagımıda biliyor hayırlısı olsun artık naplım taşınıcax bizde artıkKeske bu kadr gec demeselrms akillarinda varsa onceden deseleemis sizde bilirdiniz ama kiracilar ciksa kiş ayi laf yaparlar ama ev sahipleri
İnş cnm sagol hangisi hayırlısı olcaksa onlar içinİnşallah kilo alır da kendi isteyince gelir bebeğin canım.
Kis ayi ins bulrsn cnm bebekte var tasnman zor olur ama yapck brsy yok arrkCanım yine nişanlandırmışlar zaten dügünü erkenden yapıcaklarmş anca söyledi bize ama doguma yapacagımıda biliyor hayırlısı olsun artık naplım taşınıcax bizde artık
Iyi olmaniza cok sevindim bende merk edyrdum seni :)kizlar 6 sinda spinal anesteziyle dogum yaptim kusura bakmayin hic ama hic vaktim yok.arayan soranlarla bile konusamaya mecalim yok kizlar.
emzirmeyle ugrasiyorum sutum gelsin diye yemedigim icmedigim sey yok.
Allah ima sukurler olsun bulanti reflü kalmadi.
spinal anestezinin etkisimi desek uykusuzluk mu desem bas agrik bitmedi gitti.kulaklarim ugulduyor
goguslerim hep yara.
kizlar gogus yarasi icin ayva cekirdegini sulandirip bekletip jel kivamina donsturdum her emzirmeden sonra surup bi de strec film yapiyorum.kizlar cok faydaini gordum strec film olmasa asla emziremezdim.siddetle tavsiye ederim.
tek tek alintilayamadim kizlar bebekle alisma evresi icindeyiz cok zor ama herseye degermis bu kuzular kizlar
Allah bebislerimizi bize bagislasin insallah kizlartabi bu arada lohusaligi dibine kadar yasiyorum gogis agrilari yaralari bas agrilari sirt agrilari dikislerin sizlamasi falan ben ben degilim kizlar
İsallah canım sen sağlıkla doğurda :))Ayy tutarsa sana varya bol bol dua ederim bacım tek bir gun sana ederim kiz ins icine dogdugu gbidir:))
Ama benim ümidim kalmadi kendiliginden gelmez gunum gecer ole baslck dusunyrm artk suyum mu gelyr edyr mu hic bskmyrm vallahi artk umursamyrm zaten dolmasina birsey kalmadiİsallah canım sen sağlıkla doğurda :))
Sağlıklı olsunda isallah canım gelir elbet bicirikTamam canım dediğin gibi iyice sararım bebeği hem hasta olmasın dşye de çok yaklaştırmam. Günler geçmiyo artık gelse bi an önce.
sen bebegine konsatre ol onunla konuş mutluluk hormonu sağla bol bol bak nasıl geliyor cimcime:))Ama benim ümidim kalmadi kendiliginden gelmez gunum gecer ole baslck dusunyrm artk suyum mu gelyr edyr mu hic bskmyrm vallahi artk umursamyrm zaten dolmasina birsey kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?