2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
2 haftadan sonra başlar diyor doktorlar ama nedense bizim 5. Gün başladı.bitun gece ikinma modunda yavrucuğum .ne zaman nasıl geçer bilmiyorum

Ya bir de gaz olayini napiyosunuz karni gurluyo hep rahatsiz yavrum damla falan kullanan var mi yarin doktora goturmeyi dusunuyorum artik 4 gunluk bebegimi
Bu kadar erken olmaz diyorlar ama

Merhaba arkadaşlar benim bugün itibariyle 40+0 haftalık gebeliğim mevcut. İlk gebeliğim. Doktorum rahimağzında açılman yok sadece incelme var dedi. Bebeğin başı henüz yukarıda dedi. Haftaya pazartesine kadar bekleyelim sonra normal ya da sezeryana karar verelim dedi. Doğum yapan arkadaşlar acaba bana ne önerirsiniz doğumu başlatmak için. Ne yapmalıyım. Yürüyüş yapıyorum zaten hurma da yiyorum başka ne yapabilirim.

Icine mi dogdu kiz ben artk ssnmyrm gelcgni gunum vecer ole dogum baslar bence birde haraketli hanfebdi keyfi yernde
İçime doğdu desem gercektengecen kuzenim doğum yaptı aksamina konuştuk s yarın dogurursun artık demisim onunda hic sancısı yoktu geziyordu gece sancısı tutmuş ertesi gün doğurdu bakalım sendede tutacak mi

Kızlarrr
Bugün kontrolüm vardı. 20 Aralık sezeryan icin gün verdi doktorum. Bebeğim maalesef 2 hafta geriden geliyor karın cevresi 2850 gram olmusuz. Hayırlısı 10 günde çok çok dikkat edicem yediklerime, uykuma ve en önemlisi stres yapmamaya.

kizlar 6 sinda spinal anesteziyle dogum yaptim kusura bakmayin hic ama hic vaktim yok.arayan soranlarla bile konusamaya mecalim yok kizlar.
emzirmeyle ugrasiyorum sutum gelsin diye yemedigim icmedigim sey yok.
Allah ima sukurler olsun bulanti reflü kalmadi.
spinal anestezinin etkisimi desek uykusuzluk mu desem bas agrik bitmedi gitti.kulaklarim ugulduyor
goguslerim hep yara.
kizlar gogus yarasi icin ayva cekirdegini sulandirip bekletip jel kivamina donsturdum her emzirmeden sonra surup bi de strec film yapiyorum.kizlar cok faydaini gordum strec film olmasa asla emziremezdim.siddetle tavsiye ederim.
tek tek alintilayamadim kizlar bebekle alisma evresi icindeyiz cok zor ama herseye degermis bu kuzular kizlar
Allah bebislerimizi bize bagislasin insallah kizlartabi bu arada lohusaligi dibine kadar yasiyorum gogis agrilari yaralari bas agrilari sirt agrilari dikislerin sizlamasi falan ben ben degilim kizlar

Ayy tutarsa sana varya bol bol dua ederim bacım tek bir gun sana ederim kiz ins icine dogdugu gbidir:))

Tamam canım dediğin gibi iyice sararım bebeği hem hasta olmasın dşye de çok yaklaştırmam. Günler geçmiyo artık gelse bi an önce.

Eşim bugun de cikmadi hastaneden...yarin veya çarşamba gibi konuşuyor doktoru. Cok yiprandim korkuyorum mutsuzum...
geçmiş olsun canım inşallah sen doğum yapana kadar eşin iyileşir.tam olarak nesi var canım belki yazmışsındır ama ben kaçırmışımdır

Keske bu kadr gec demeselrms akillarinda varsa onceden deseleemis sizde bilirdiniz ama kiracilar ciksa kiş ayi laf yaparlar ama ev sahipleri
Canım yine nişanlandırmışlar zaten dügünü erkenden yapıcaklarmş anca söyledi bize ama doguma yapacagımıda biliyor hayırlısı olsun artık naplım taşınıcax bizde artık

Canım yine nişanlandırmışlar zaten dügünü erkenden yapıcaklarmş anca söyledi bize ama doguma yapacagımıda biliyor hayırlısı olsun artık naplım taşınıcax bizde artık
Kis ayi ins bulrsn cnm bebekte var tasnman zor olur ama yapck brsy yok arrk

Iyi olmaniza cok sevindim bende merk edyrdum seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…