- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.881
Kiz konusuyrm normalde ama kendisi haraketli uyumyr galibs kizim uyank hep masallh:)) bskalm senn icindeki his ckcak mi cnm ckmazsada zaten birsy kalmadi takmamaya calscm:)) sende iyisindr ins bebegnle cnmsen bebegine konsatre ol onunla konuş mutluluk hormonu sağla bol bol bak nasıl geliyor cimcime:))
Olablr cnm uzandgnda gecmyrsa agri dogm sancisiyms hadi bakslm bari sennki gelsn yaKizlar adet sancisi gibi bel agrim var bi de takio ediyorum sumuksu bi akintim oluyor. Ama ne nisan ne su gelmesi soz konusu. Agrilar da biraz uzaninca azaliyor. Acaba ne oluyor? Zaman yaklastigini mi soyluyor bu isaretler? Ay kafayi yedim bu bebek gelmedikce
Olablr cnm uzandgnda gecmyrsa agri dogm sancisiyms hadi bakslm bari sennki gelsn ya
Cnm koalinaninnda beline vuruyrdu sancisi vardi suyu gelmediki illa gelck dye brsy yok cnm sancin gecmyrsa aclma olablr onn bak gtms4 cm mis aclmasi sen takip et gitmezse dinlendgnde hastaneye gt ben benm kizdn umidi kestm beklmyrm artk :))Ayy hadi insallah. Ama bizim kizlarin gelmeye niyeti yok gibi pek. Anlamaya calisiyorum su an. Bacagima vurdu agrisi. Ay ama sadece bel agrisiyla olur mu ki? Ne nisan var ne su sonucta. Bi de dr. Dayanilmaz bi sanci o gelince anlarsin demisti. Hic dayanilmicak gibi degil su an. Aci esigim mi yuksek acaba
Çok güzel canımEki Görüntüle 2214110 Eki Görüntüle 2214110 Kızlar nasl 40 cktgnda gorumcemn dugunu var o zaman bole birsey alim diyorum :))
Sagol cnm :)Çok güzel canım
Ay işallah doğurursun senin dogurman banada dert olduKiz konusuyrm normalde ama kendisi haraketli uyumyr galibs kizim uyank hep masallh:)) bskalm senn icindeki his ckcak mi cnm ckmazsada zaten birsy kalmadi takmamaya calscm:)) sende iyisindr ins bebegnle cnm
Evet iyi geliyomuş bende bugün ögrendim ama hep yara oldu maalesef ağlayarak emziriyorum nerdeyse heleki ilk denemede tutamassa memeyi dahada kötü aciyor. Bugün karbonat yoktu yarin başlicam ama yaralari dahaada çok acitirmi bilemedimEmziren anneler emzirdikten sonra göğüslerimizi siliyoruz ya. Hemşire bana karbonatlı suyla silmemi tavsiye etti. Suyu kaynatıp soğutup içine azıcık karbonat koydum pamukla siliyorum her emzirmeden sonra. Devamındada kuruluyorum. Sonrada krem :) karbonat yara oluşumunuda engelliyormuş bebeğin ağzında pamukçuk olmasınıda. Hatta arada emzirmeden öncede bi ıslat karbonatlı suyla korkma tadı falan olmaz bebeği etkilemez o kadarcık karbonat dedi. 6 gündür bi sorun yaşamadık. Paylaşmak istedim sizlerle
Haha herkes ole dyor artk sen dogur ben rahatlicmAy işallah doğurursun senin dogurman banada dert oldudoğurduğunda kendim doğurmuş kadar sevinicem inanki. Benim sıpa daha minnacik ama ha bire tepikliyip duruyor. Tepikci diye seviyorum onu bende
Cnm koalinaninnda beline vuruyrdu sancisi vardi suyu gelmediki illa gelck dye brsy yok cnm sancin gecmyrsa aclma olablr onn bak gtms4 cm mis aclmasi sen takip et gitmezse dinlendgnde hastaneye gt ben benm kizdn umidi kestm beklmyrm artk :))
Yok kiz bunaltma değil strestesin ya o yüzden dedim:)) Benim minik adam küçük daha teyzesi 2.5 kg olsun en azından oyle3 gelsin. Ben beddua etmem ama eden bulur enindr sonunda onu çok iyi bilirim. Allaha havale etmek lazım. Çok da takmamaya çalışıyorum. Valla otursam taksam varya ne zaman gecer ne de normal olamam. Artık bebişim de teselli ediyor kıpır kıpır anne ben varım boşver dünyayı diyor resmen bende ona kulak veriyorum kendimi motive ediyorum:))Haha herkes ole dyor artk sen dogur ben rahatlicmartk nasl bunalttysam herkesi
Canm az kalms sennde son iki aya :)) bir bakmssn sennkide gelmisins sorunsz kazasz belasz alirsin bebegni kucagna ins:) o kaynanada eetklerini bulr isn
Ins cnm olur ya benimde carsmba tekrrdn ins cati muayenesi olmam ya daha pazar gnu oldum olmaxi derim drBakalim gecti yine. :) arada yokluyor. Kontrolum var yarin zaten belli olur biseyler heralde :)
N eguzel cnm bole dusunmene cok sevindim en iyisini yapyrsn seni en iyi ben anlarm mecbur kaldgnda yapck birsy olmyr son ayda bende istyrdm esim yanmda olsn olamadi ne yazkki kaderimiz boleyms bacim senle .bende beddua etmyrm allah buyuk kim ne ederse bulur zatenYok kiz bunaltma değil strestesin ya o yüzden dedim:)) Benim minik adam küçük daha teyzesi 2.5 kg olsun en azından oyle3 gelsin. Ben beddua etmem ama eden bulur enindr sonunda onu çok iyi bilirim. Allaha havale etmek lazım. Çok da takmamaya çalışıyorum. Valla otursam taksam varya ne zaman gecer ne de normal olamam. Artık bebişim de teselli ediyor kıpır kıpır anne ben varım boşver dünyayı diyor resmen bende ona kulak veriyorum kendimi motive ediyorum:))
Benimkide bazen ole anlamadm doguma yakn azalr dediler bizimkiler daha fena cktiHani bu bebekler büyüdükçe hareketleri azalirdi. Bu aksam hic durmuyor. Çok rahatsız edici sekilde hareket ediyor. Ayaklar yukardan çıkacak neredeyse kafası aşağıdan. Oturamiyorum resmen geriniyor
Ins cnm olur ya benimde carsmba tekrrdn ins cati muayenesi olmam ya daha pazar gnu oldum olmaxi derim dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?