2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok az koy canım tadına bak hissedilmeyecek şekilde olsun acıtmaz inşallah

Ben daha hic cati muayenesi olmadim. Yarin bakarlar mi hic bilemiyorum
Canım hiç bişey yok çatı muayenesinde. Bende korkuyordum doktor bitti dediğinde nasıl ya bu muydu dedim :) bi kaç saniye sürüyor ve hissetmiyorsun. Derin nefes al verdiğinde bitmiş olacak :)

Ya demin lavaboya gittim peceteye kan gelmis. Sanirim nisan. Napmam lazim ki su an duzenli de bir agrim yok. Bel agrim var arada. Telastan dkda tutamiyorum.
Sakin ol canım sancıların başlamadan bişey olmaz. Nişan gelince bi hafta sonra doğuranda var ertesi günde ama genelde 24 saat içinde sancı bekliyorlarmış doktorum öyle demişti.

Sakin ol canım sancıların başlamadan bişey olmaz. Nişan gelince bi hafta sonra doğuranda var ertesi günde ama genelde 24 saat içinde sancı bekliyorlarmış doktorum öyle demişti.

Bekliyorum su an hastaneye gitmedim. Sanci yok anlamadim. Evimde mi beklemeliyim?

Ya demin lavaboya gittim peceteye kan gelmis. Sanirim nisan. Napmam lazim ki su an duzenli de bir agrim yok. Bel agrim var arada. Telastan dkda tutamiyorum.
akışta görünce yazmak istedim :)

hayırlı olsun bence şu anda gidip uyumalısın ..
güzelce dinlenmiş olursun
sancıların yarına başlar ve artar muhtemelen
yine takipte kalırsın
Rabbim bir avazda kurtarsın...

Uyu diyosuniz yani. Ay tedirgin oldum. Bisey olur mu ki beklerken

Bekliyorum su an hastaneye gitmedim. Sanci yok anlamadim. Evimde mi beklemeliyim?
söyle söyleyeyim ben
çarşamba ikindi vakti saat 5 gibi nişanım gelmişti
cuma sabahı 5 :50 de kızımı dünyaya getirmiştim
perşembe günü sancılarım başladı gittikçe seviyesi artmıştı ve açılma olmuştu

Çok az koy canım tadına bak hissedilmeyecek şekilde olsun acıtmaz inşallah
Insallah benim acil sezeryan olunca hic biseyim hazir degildi ne kreme baslamistim ne ayva jeli falan bide fazla sütü sağiyim derken makineyi yanlis kullandim hepten kanattim Allahtan tek göğsüm yarada digeriyle emziriyorum cok emmek isterse

Canim ben sezeryan oldum ama aklim normalde kaldi ozellikle epidural normal isterdim eğer gücüne inanıyorsan normali dene
Iste cnm kendmde o cesareti goremyrm simdi ya sezaryn istyrm ama aklm normlde kalck bilyrm rabbim haurlisini nasip etsin bana sen kendn mi istedn

uyuyup dinlenmek iyi gelcek sonraki süreç için
bu sancı süreci ne kadar sürecek belli değil çünkü
henüz sancı yoksa uyuyup dinlenmek en mantıklısı :)
Bebegin hareketleri azaldi. Bu normal midir peki ? Vurup kaciyodu yarim saat once falan. simdi onu da yapmiyor.

Benim ilk gebeliğimde ilk nişan gelmişti 1 kaç saat sonra sancı gelmişti ama tabi bu herkeste değişir ben doktorumu arayıp söylediğimde gece 3 tü sabah gel dedi bana 9 da gitmiştim ama sancımda vardı yani hemen gel falan demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…