- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.921
stresli bir zaman dilimi şu anBebegin hareketleri azaldi. Bu normal midir peki ? Vurup kaciyodu yarim saat once falan. simdi onu da yapmiyor.
Gelen nişan sadece kan mıydı? Kanlı bir sümükümsü yapı mıydı?
Neyse ki hareketlendi simdi biraz. Sabah 10da kontrolum var. Sorarim artik doktora napayim.stresli bir zaman dilimi şu an
ama bebekler her zaman hareket etmez , uyurlar dinlenirler zaten yeri dar
doktorunu arayabiliyorsan eğer arayip sormak rahatlatacaksa dene
yok değilse sbaha 6 saat kaldı
bizzat gider sorarsın inşaAllah
sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun canımrabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin çok geçmiş olsun sana da
Belki uyuyordur canım benim ki de gündüz baya hareketsiz gece daha hareketli istersen süt içip soluna yat bi hareket edecek mi
ne güzelNeyse ki hareketlendi simdi biraz. Sabah 10da kontrolum var. Sorarim artik doktora napayim.
ne güzel
en güzel mucizelerden birini yaşayacaksın :)
Rabbim yardımcın olsun :)
Herkes evde bekler. Sancıların başlayınca gidersin bence. Ama senin ne hissettiğinede bağlı. Endişen falan varsa git ama olacağı söyliyim ultrasonla bakarlar alttan açıklığına bakarlar nst çekerler gönerirler muhtemelenBekliyorum su an hastaneye gitmedim. Sanci yok anlamadim. Evimde mi beklemeliyim?
Canim sanci gelince anlarsin gecmeyen ve oldukca rahatsiz edici bir agri. Ben de anlamam diyordum ama belki baslarinda anlamasan da ilerledikce seni uyutmayan, yatirmayan bir agri olacak. Kesinlikle bir tuhaflik oldugunu anlayacaksin. Benimkine bel agrisi ve makat agrisi da eklenmisti. Nisan veya suyum gelmedi.Ayy hadi insallah. Ama bizim kizlarin gelmeye niyeti yok gibi pek. Anlamaya calisiyorum su an. Bacagima vurdu agrisi. Ay ama sadece bel agrisiyla olur mu ki? Ne nisan var ne su sonucta. Bi de dr. Dayanilmaz bi sanci o gelince anlarsin demisti. Hic dayanilmicak gibi degil su an. Aci esigim mi yuksek acaba
Yok benim suyum geldi açilma olmadi bebek kanala inmedi mecburi sezeryan oldu ama oncedende konusmustukya doktor zaten bende sezeryan taraftariydi ne yapsam falan diyeIste cnm kendmde o cesareti goremyrm simdi ya sezaryn istyrm ama aklm normlde kalck bilyrm rabbim haurlisini nasip etsin bana sen kendn mi istedn
Allah şifa versin .inşallah bir an önce atlatırPankreatit geçiriyor cnm. 3 yil once de olmustu atak yaptı tekrar birden.
hayırlı olsun. ben de seni merak ediyordum nişan miymis o gelen.peki san cin falan oldu mu doktorun sezaryene aldıkızlar ben bugün doğum yaptım ikimiz de iyiyiz çok şükürdarısı doğuramayanlara inşaAllah
benimki de aynen devam özellikle ayaklarını kaburgaya dayayıp kendini bir indiriyor ki vajinada inanılmaz ağrı oluyor cikiverecek gibi.bıçak sallanıyor sanki ya.Hani bu bebekler büyüdükçe hareketleri azalirdi. Bu aksam hic durmuyor. Çok rahatsız edici sekilde hareket ediyor. Ayaklar yukardan çıkacak neredeyse kafası aşağıdan. Oturamiyorum resmen geriniyor
hicbir şey olmaz canım nisan gelince hemen sancısı başlayan da var günlerce bekleyen de.sakınıp dinlen iyi gelecektirUyu diyosuniz yani. Ay tedirgin oldum. Bisey olur mu ki beklerken
canım sezaryen fikrini aklından çıkar bence sadece bebeğini sağlıkla kucağına almaya odaklan..ben ilkini sezaryen yaptım ama mecburi sezaryendi.çünkü 25 saatlik sancıyla hiç açılma olmadi malesef o yüzden doktorum sezaryene aldı.onda bile diyorum acaba bekleyebilir mıydım keşke normal olsaydı diye.normal insanın aklında kalıyor yani ister istemez..bir de ben sonrasıda sağlık sorunları yaşadım adetim in çok uzun sürmedi gibi düşünki 15 gün sürüyordu,doktorlar sebebini sezaryene bağladı .o yüzden inşallah olabiliyorsa normal olurCnm normaldn korktm braz ya kafam karsk bir yanm sezaryan istyr ama sezaryn yaparsm normalde kalr aklm kafam karsk
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünArkadaşlar 10 aralık sezeryan doğumla ksam 10 da bebeğim dünyaya geldi çok şükür ıyiyiz şuan emme çalışmaları yapiyoz
Hastanede gecelik kesinlikle lazimmis bir kac tane, normal dogum ve 1 gece kalmamiza ragmen. Terlemek, kanin bulasmasi vs durumlari olabiliyor. Pijama bir takim almistim giymedim daha.
Dependden cok memnun kaldim ben, asiri kanamam yok su an ama hala onu kullaniyorum:)
Benim kuzu gece usumus, bebek hemsiresi yanina yatir dedi. Verdi yanima ama korka korka yattim. Cift corap, iki penye battaniye ortam 23 derece ama eller ayaklar buz gibi oldu. Keske polar takim getirseymisim aklinizda olsun.
Bize prima pampers 0 numara bez kucuk geldi, 2880 gram ama cis falan hep tasti, sleepy 1 numarayi deniyorum bakalim insallah pisik yapmaz.
Meme ucu sorunu bende de basladi, ucu kucukmus tam tutamiyormus meme ucu cikarici aldilar onunla az az emziriyorum. Ilk saatler hic emmedi, cok amniyon sivisi yutmus onu cikardilar. Tokluk hissi verip 1-2 gun emmeyebilirmis bile. Ondan sonra emebildi. Ilk kakamizi gece yapabildik, cisi de ondan sonra. Daha 2 bez degistirdim nerdeyse 1 gun oldu. Hemsireler normal dedi ilk gun icin. Bugun sarilik degeri, isitme testi gibi testler yapilacak ve cikacagiz insallah.
Yanimizda da buyuklerden kimse kalmadi esimle ikimizdik, daha iyi oldu...
Uc cikarici denedin mi? Biraz ise yaradi bende, normalde ne kadar olmasi gerek bilmiyorum bile :) simdilik emiyor ama hassaslasti muhtemelen yara olacak duzgun kavrayamadigi icin.Hadi gözün aydın, aralik sonuna kalmadan geldi bebiş, benim de meme ucu küçük tutmakta zorlanıyor silikon uçla emziriyorum.
Uc cikarici denedin mi? Biraz ise yaradi bende, normalde ne kadar olmasi gerek bilmiyorum bile :) simdilik emiyor ama hassaslasti muhtemelen yara olacak duzgun kavrayamadigi icin.
Uc cikarici denedin mi? Biraz ise yaradi bende, normalde ne kadar olmasi gerek bilmiyorum bile :) simdilik emiyor ama hassaslasti muhtemelen yara olacak duzgun kavrayamadigi icin.
Canim istersen git ama nisan gelince hemen dogum olmuyor bekletirler muhtemelen ama bi goru bakalim belki acikligin var farkinda degilsin,emin olursun. Kimileri hissetmiyormus 5-6 cme kadar.Koalina gece 1de nisanim geldi ama ne su ne sanci olmayinca bekledim. Hala gelen giden bisey yok. Sanci sıklassin diye bekliyorum. Acaba yine de gitsem mi dr.a?
Onun hepsini aliyor ama yine de hassasiyet olustu biraz puturlendi kizardi ve aciyor maalesefKoalina mümkün mertebe kahverengi kısmı tamamen ağzına almasını sağla,yoksa ucunu eziyorlar emerken. Ben ilkinde çok sorun yaşadım o yüzden,bilmiyordum nasıl bir şey olduğunu, şimdi öğrenmişim iyice,ki tek tarafta azıcık hassasiyet dışında bir şey yok şimdilik.3 gunluk olmak uzereyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?