- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.941
sağol canım =) bilmiyorum canım nişan mıydı ama rahim kapalı demişti herşey yolunda demişti. istersen bugün alalım istersen cumaya kadar bekleyelim dedi bende bugün alalım dedim babam da çünkü tam yola çıkmıştı denizliye öylelikle canım sancı felan da çıkmadı nst de =) inşaAllah bugün evimize döneceğiz ikinci çocuk çok farklıymış =)hayırlı olsun. ben de seni merak ediyordum nişan miymis o gelen.peki san cin falan oldu mu doktorun sezaryene aldı
benimki de aynen devam özellikle ayaklarını kaburgaya dayayıp kendini bir indiriyor ki vajinada inanılmaz ağrı oluyor cikiverecek gibi.bıçak sallanıyor sanki ya.
hicbir şey olmaz canım nisan gelince hemen sancısı başlayan da var günlerce bekleyen de.sakınıp dinlen iyi gelecektir
canım sezaryen fikrini aklından çıkar bence sadece bebeğini sağlıkla kucağına almaya odaklan..ben ilkini sezaryen yaptım ama mecburi sezaryendi.çünkü 25 saatlik sancıyla hiç açılma olmadi malesef o yüzden doktorum sezaryene aldı.onda bile diyorum acaba bekleyebilir mıydım keşke normal olsaydı diye.normal insanın aklında kalıyor yani ister istemez..bir de ben sonrasıda sağlık sorunları yaşadım adetim in çok uzun sürmedi gibi düşünki 15 gün sürüyordu,doktorlar sebebini sezaryene bağladı .o yüzden inşallah olabiliyorsa normal olur
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Birkaç güne alışıyor ve geçiyor merak etme canımOnun hepsini aliyor ama yine de hassasiyet olustu biraz puturlendi kizardi ve aciyor maalesef
Uc cikarici denedin mi? Biraz ise yaradi bende, normalde ne kadar olmasi gerek bilmiyorum bile :) simdilik emiyor ama hassaslasti muhtemelen yara olacak duzgun kavrayamadigi icin.
dün normal doğum la oğlumu kucağıma aldim çok şükür suyum patladı 3400 demişlerdi 3000 dogdu rahîm fln hepsi kapalıydı açıklık hiç yoktu doktor şimdi dogmazdi çok yormussun kendini ondan geldi dedi ve evet son hafta ev temizliği yürüyüs çok fazla yaptım suyumun patlaması zor doğum yapmama sebep oldu çok şükür iyiyiz amaSezeryandan korkmaya başladım ben de kendi gelsin istiyorum ne yapmak lazım öneriniz var mı?Koalina hayırlı olsun cnm son ölçümden bu yana doğduğu kilo tuttu mu nedense ultrasona çok güvenmek istemiyorum ve son haftada kilo alımı durduğu için korkuyorum
Sezeryandan korkmaya başladım ben de kendi gelsin istiyorum ne yapmak lazım öneriniz var mı?Koalina hayırlı olsun cnm son ölçümden bu yana doğduğu kilo tuttu mu nedense ultrasona çok güvenmek istemiyorum ve son haftada kilo alımı durduğu için korkuyorum
Çömelme hareketi hızlı tempo yürüyüş diyorlar gerçi hoş bende hiç biri işe yaramadı gelmeyince gelmiyor maalesef. 3400 gr dü benim Cumartesi ölçümüm. Salı 3350 doğum yaptım canımSezeryandan korkmaya başladım ben de kendi gelsin istiyorum ne yapmak lazım öneriniz var mı?Koalina hayırlı olsun cnm son ölçümden bu yana doğduğu kilo tuttu mu nedense ultrasona çok güvenmek istemiyorum ve son haftada kilo alımı durduğu için korkuyorum
Canim istersen git ama nisan gelince hemen dogum olmuyor bekletirler muhtemelen ama bi goru bakalim belki acikligin var farkinda degilsin,emin olursun. Kimileri hissetmiyormus 5-6 cme kadar.
Günaydın kizlar. Eşim kismetse yarin taburcu olacak inş her sey yolunda gider. Crp sinin biraz daha düşmesini istedi doktor.
Bu arada hastaneye biberon veya göğüs kalkanı götürmem gerekir mi acaba? Onlari sterilize etmeye firsatim olmadi hala evimde degilim bi haftadir ama yarin gecicem
Canım bence götür madem almışsın. Doktor bana göğüs kalkani ve kremi mutlaka getir basta kullanmaya basla sonra sorun olmasın dedi.Günaydın kizlar. Eşim kismetse yarin taburcu olacak inş her sey yolunda gider. Crp sinin biraz daha düşmesini istedi doktor.
Bu arada hastaneye biberon veya göğüs kalkanı götürmem gerekir mi acaba? Onlari sterilize etmeye firsatim olmadi hala evimde degilim bi haftadir ama yarin gecicem
Ya benimde çok fena yara oldu göğsümün biri bende silikon uç aldım ama onla hiç emmedi yüzünü ekşitiyo onu takınca napicagimi bilemedimYok onu denemedim silikon uçta cikariyor ama emzirmeden sonra normale dönüyor. Bebeğin kavrayıp emmesine bağlı aslında. Biraz da yaralar için silikon uçla emziriyorum. Dün uç olmadan çıplak verdim sol taraftaki yine yarık oluştu. Sol memeyi hic kavrayamiyor. E vitamini kapsülü kullan istersen yara olmadan ama emzirmeden önce yıkayıp silmen gerekiyor.
Iyiyim kuzum sen naslsınherkese merhababebeişlerini kucaklarına alanlar Rabbim analı babalı büyütsün maşallah kalanları da bir avazda kurtarsın Rabbim Sezerbusra21 kuzuuum senin minnoş gelmedi mi daha nasılsınn
Tamam cnm hayrli olsn dogumun :)Sezerbusra21 canim doğum yaptım ben eklersin müsait bir vakit 3400 gr çıkmıştı 3100 gr 50 cm doğdu bebeğim
iyiyim ben de ne yapayım işe devam hala iş yerimdeyim :)) oyy maşallah yerim nazlı kızını seninIyiyim kuzum sen naslsınbenim kiz nazli ckti canm gelmiyor bir turlu gelmesini bekliyoruz bizde seninde az kalms cnm senn nasl gdyr hamilelik
Iyiyim kuzum sen naslsınbenim kiz nazli ckti canm gelmiyor bir turlu gelmesini bekliyoruz bizde seninde az kalms cnm senn nasl gdyr hamilelik
Cikmadin mi kuzum ya 36 . Haftadasn cnm bende opuyrm teyzesnn kuzusunu ins benim kiza cekmez sennki gelir yoksa benim gbi hergun bole beklersin son hafta kuzumiyiyim ben de ne yapayım işe devam hala iş yerimdeyim :)) oyy maşallah yerim nazlı kızını seninhadi bakalım hayırlısıyla gelsin minnoş artık bekletmesin daha da çok şükür iyiyim kuzum bir sorunumuz sıkıntımız olmadan gelebildik buugünlere
Benimde aklmdan inan sen geciyordun sorcaktim yinemi olmamisBenim sıpa da gelemedi :) yumusama var acilma yok dediler eve gonderdilerne nazli kizlarimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?