2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
sağol canım =) bilmiyorum canım nişan mıydı ama rahim kapalı demişti herşey yolunda demişti. istersen bugün alalım istersen cumaya kadar bekleyelim dedi bende bugün alalım dedim babam da çünkü tam yola çıkmıştı denizliye öylelikle canım sancı felan da çıkmadı nst de =) inşaAllah bugün evimize döneceğiz ikinci çocuk çok farklıymış =)

Sezeryandan korkmaya başladım ben de kendi gelsin istiyorum ne yapmak lazım öneriniz var mı? Koalina hayırlı olsun cnm son ölçümden bu yana doğduğu kilo tuttu mu nedense ultrasona çok güvenmek istemiyorum ve son haftada kilo alımı durduğu için korkuyorum

Uc cikarici denedin mi? Biraz ise yaradi bende, normalde ne kadar olmasi gerek bilmiyorum bile :) simdilik emiyor ama hassaslasti muhtemelen yara olacak duzgun kavrayamadigi icin.

Yok onu denemedim silikon uçta cikariyor ama emzirmeden sonra normale dönüyor. Bebeğin kavrayıp emmesine bağlı aslında. Biraz da yaralar için silikon uçla emziriyorum. Dün uç olmadan çıplak verdim sol taraftaki yine yarık oluştu. Sol memeyi hic kavrayamiyor. E vitamini kapsülü kullan istersen yara olmadan ama emzirmeden önce yıkayıp silmen gerekiyor.

dün normal doğum la oğlumu kucağıma aldim çok şükür suyum patladı 3400 demişlerdi 3000 dogdu rahîm fln hepsi kapalıydı açıklık hiç yoktu doktor şimdi dogmazdi çok yormussun kendini ondan geldi dedi ve evet son hafta ev temizliği yürüyüs çok fazla yaptım suyumun patlaması zor doğum yapmama sebep oldu çok şükür iyiyiz ama

Canim benim iki doktorun olcumleri birnirini tutmuyordu. Az olceninki daha dogru cikti kilosu. Boy olarak biraz kisa olcmuslerdi uzun cikti.
Normal dogum icin ne gerekli bilmiyorum ben hicbisey yapmadim yuruyus hurma falan ama sancim oldugu gun cinsel iliski olmustu ve sicak dusta bayagi vakit gecirmistim. Belki onlar acilmayi hizlandirdi bilemiyorum.

Günaydın kizlar. Eşim kismetse yarin taburcu olacak inş her sey yolunda gider. Crp sinin biraz daha düşmesini istedi doktor.

Bu arada hastaneye biberon veya göğüs kalkanı götürmem gerekir mi acaba? Onlari sterilize etmeye firsatim olmadi hala evimde degilim bi haftadir ama yarin gecicem

Çömelme hareketi hızlı tempo yürüyüş diyorlar gerçi hoş bende hiç biri işe yaramadı gelmeyince gelmiyor maalesef. 3400 gr dü benim Cumartesi ölçümüm. Salı 3350 doğum yaptım canım

Canim istersen git ama nisan gelince hemen dogum olmuyor bekletirler muhtemelen ama bi goru bakalim belki acikligin var farkinda degilsin,emin olursun. Kimileri hissetmiyormus 5-6 cme kadar.

Gittim. Rahim agzi yumusamis ama aciklik yok henuz dedi. Istersen yatis yapalim istersen evde kendin takip et dedi. Belki 2 gun belki daha fazla surer bu surec dedi. Ben de evde bekleyim o zaman dedim. Suyun gelirse sancin sıklasirsa bebek hareketlerinde azalma olursa gelirsin dedi

Göğüs kalkani götür bence, hemen yara olabiliyor bebek hemen kavrayamadigi için. Surekli takmadim ben bir kac kez uçlar pede yapisir gibi oldu çok canım yandı. Hem kalkandaki delikli silikon kısım süt kanallarina masaj yapiyor sütünün çabuk gelmesini sağlar. Ucunu da çıkartıyor. Biberon götürmedim hastane de mama vermedi, bizde vermedik, sürekli emzirdim.

Canım bence götür madem almışsın. Doktor bana göğüs kalkani ve kremi mutlaka getir basta kullanmaya basla sonra sorun olmasın dedi.

Ya benimde çok fena yara oldu göğsümün biri bende silikon uç aldım ama onla hiç emmedi yüzünü ekşitiyo onu takınca napicagimi bilemedim

herkese merhaba bebeişlerini kucaklarına alanlar Rabbim analı babalı büyütsün maşallah kalanları da bir avazda kurtarsın Rabbim Sezerbusra21 kuzuuum senin minnoş gelmedi mi daha nasılsınn
Iyiyim kuzum sen naslsın benim kiz nazli ckti canm gelmiyor bir turlu gelmesini bekliyoruz bizde seninde az kalms cnm senn nasl gdyr hamilelik

Iyiyim kuzum sen naslsın benim kiz nazli ckti canm gelmiyor bir turlu gelmesini bekliyoruz bizde seninde az kalms cnm senn nasl gdyr hamilelik
iyiyim ben de ne yapayım işe devam hala iş yerimdeyim :)) oyy maşallah yerim nazlı kızını senin hadi bakalım hayırlısıyla gelsin minnoş artık bekletmesin daha da çok şükür iyiyim kuzum bir sorunumuz sıkıntımız olmadan gelebildik buugünlere

Cikmadin mi kuzum ya 36 . Haftadasn cnm bende opuyrm teyzesnn kuzusunu ins benim kiza cekmez sennki gelir yoksa benim gbi hergun bole beklersin son hafta kuzum
Olmasinda cnm skntisiz atlatrsn ins bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…