2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde aklmdan inan sen geciyordun sorcaktim yinemi olmamis yok bizim cocklarda birsy var annelerine inat bence ee kan geldkten snra baslamyr mu hemen
Baslamiyomus. Nisandan 1 hafta sonra bile dogumu baslayan varmis. Ama 1 2 gune gelir heralde. Sancilarim sklasmadi siddeti de az ama zamanla artar duzene girer heralde. :)

Baslamiyomus. Nisandan 1 hafta sonra bile dogumu baslayan varmis. Ama 1 2 gune gelir heralde. Sancilarim sklasmadi siddeti de az ama zamanla artar duzene girer heralde. :)
Ins gelir kizin bekletmez benimkinn gelcgi yok alla alla internettr nye yazyr gorrseniz gidin dr dye demekki kan gelincede umitlenmeyelm:)

Merhaba kizlar dogum yapanlarin gozu aydin yapmayanlara da hayirli guzel dogumlar diliyorum. Ocak annelerinden geliyorum Istanbul da olanlar avrupa yakasi devlet hastanelerinde dogum yapanlar hangi hastanede yaptiniz memnun kalan kalmayan yorumlarinizi bekliyorum. Ben Cerrahpada Tip Fakultesi dusunuyorum bu arada

Cikmadin mi kuzum ya 36 . Haftadasn cnm bende opuyrm teyzesnn kuzusunu ins benim kiza cekmez sennki gelir yoksa benim gbi hergun bole beklersin son hafta kuzum
Olmasinda cnm skntisiz atlatrsn ins bitanem
37de çıkıcam canım inşallah haftaya son nasiipse valla bebiş indi bile benim bende çok erken gelmesin diye korkuyorum :) amiiin inşallah

37de çıkıcam canım inşallah haftaya son nasiipse valla bebiş indi bile benim bende çok erken gelmesin diye korkuyorum :) amiiin inşallah
Aa ne guzel kiz iste karninin asagi inmesi dogurrsn 2 haftaya benimkine bak kendm cok istedm sancm gelsn gidiym olmadi herkesn ayni degl demekki kismet iste cmrtesi gunum doluyor pazrtesi gderm sabahtan sonra suni verirler buyuk ihtimal baslar bole istemzdm ama bole olck galiba

Benim ayni cikti dogumdan 2 gun once 3450 idi 3400 dogdu

Aynen canım kaderimiz böyleymiş işte dediğin gibi. Yoksa herkes rahat evinde hamilelik doğum ister bazen hayatin direksiyonu elimizde olmuyor ne yazıkki önemli olan böyle durumlarda en az hasarla cikabilmek diyorum ben:)) Elbet bizimde birgün yüzümüz güler. Kötüleride yaptıklarıyla Allaha havale etmek lazim

Orasi ole ben ettim havale zaten allah buyuk tek dusundgm bebegim onu beklyrm ona odaklym cnm zaten baska sey dusunmyrm

eve gitmekle iyi yapmışsın canım daha rahat edersin daha az strese girersin.sağlıkla gelsin kuzun

lina0156 haklisin cnm aklmda sonra normal kalck ama bakalm hangisi oluyrsa o olsun birde bu parmakla bakyrlar ya o biraz sinrmi bozyr ya
doğum anında ona alışıyorsun artık sorun olmuyor gelen bakıyor giden bakıyor malesef.bir de şöyle bir şey sezaryen sonrası herkesin toparlanma süresi bir olmayabiliyor kimi 1 haftada iyileşiyor kimi 2-3 hafta sürüyor.yani sezaryen olursan kayinvalidende daha fazla kalmak zorunda olabilirsin canım belli olmaz.mesela ben sezaryenden sonra 10 günde toparladım tabi her işi yapamıyorsun ister istemez ama eltim daha ağır geçirdi 3 hafta kadıncağız kendine gelemedi ki nazlı biri de değildir yani .iki tane çocuğu vardı nereye naz yapsın değil mi.bu arada ilk iki çocuğu normal doğumdu.yani 3. sezaryende böyle olmadi ilkinde böyle oldu.bünye meselesi

arkadaşım çapa tip fakültesinde doğum yaptı hiç memnun kalmadı. bunun da sebebi tip fakültesi olduğu için eğitim de oluyormuş aynı anda yani stajyer doktorlar da iki de bir muayene etmiş. çok sinir olmuştum diyor bir daha asla fakülte hastanesi seçmem diyor.

Haklsn soncta yasamssnz benim ilk olunca insan bole kafa karisiklgi yasyor ne yazkki zaten kizimn gelmeye niyeti yok galiba cnm cumertesi gunm doluyr pazarteside dr gtmeyi dusunyrm hem gunum gecms olur dogumda ole baslar suniyle demisti dr baklm hayrlisi artk

İşte herkese tam tersi mi ne oluyor anlamadım kuzum :)) ben daha istemiyorum senin vaktin gelmiş inşallah suniye kalmadan kendiliğinden gelir canım

Kizlar cis-kaka takibi yapiyor musunuz? Psikolojim bozuluyor sanirim iyice. Bugun daha kaka yapmadi kizim normal mi bu? Dun 3 kere yapmisti. Cisli bez de doydugunu gosterirmis en az 5 olmaliymis.
Bir de altini kac saatte bir degistiriyorsunuz?
Çiş kaka takibi yapıyorum canım evet. Dediğin gibi sık çiş kaka yapması doyduğunu gösterir dedi doktor. İlk 3 hafta günde 10-12 kere kaka yapıyordu. Son 1 haftadır günde 2-3 kere yapıyor. Normalmiş. Çiş de çok sık yapıyor. 2 saatte bir bez değiştiriyorum. Ama 2 saatlik arada kaka yaparsa onu da hemen değiştiriyorum. Geçen hafta pişik atlattığımız için sık değiştiriyorum. Ve mutlaka gece hariç her açmada altını yıkıyorum.

Ya bir de gaz olayini napiyosunuz karni gurluyo hep rahatsiz yavrum damla falan kullanan var mi yarin doktora goturmeyi dusunuyorum artik 4 gunluk bebegimi
Bu kadar erken olmaz diyorlar ama
Bizim gaz sorunumuz olmadı ama doktor olursa bir kovaya ılık hatta biraz sıcak su doldurup ayaklarını ve karnını göğsüne kadar suyun içime batırın ve karnını dairesel hareketlerle ovalayın dedi. Deneyebilirsin.

Kizlarbugun 38 haftalik olduk ama 3 4 gündür bulanti hissi gecmiyor neden acaba sizde de oldumu acilr bi gideyim diyorum idrar yolu enfeksiyonu mu baska seymi

Cnm normaldn korktm braz ya kafam karsk bir yanm sezaryan istyr ama sezaryn yaparsm normalde kalr aklm kafam karsk
Kız normal yap öyle bir fırsatın varsa epidural taktirirsin en azindan sonrasinda bebeğine kendin bakarsın kv ağız kokusunu cekmezsin bir kac saat disini sıkacan o kadar

Kızlar tüm doğum yapan hamişlere hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin giremedim şu sıralar yine doğum yapanlarımız olmuş galiba ben hala beklemedeyim Sezerbusra21 biz yeni yılı beklicez bu gidişle
Dün doktora gittim ne suda azalma ne açıklık var sadece rahimde yumuşama varmış ama bebek baskı yapmıyo dedi cuma günü bi daha kontrol var olmadı pazartesi suni sancıyla alıcaz dedi doktorum tabi bu sırada doğurmazsan dedi de pazartesiyi beklerim diye düşünüyorum hiç kıpırtı yok uzatmaları oynıcaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…