- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.981
Cnm ben artk sanmiyrm pazartesi gecmis oluyr gidicm allahin izniyle pazartesi kizima kavuscm ins:)İşte herkese tam tersi mi ne oluyor anlamadım kuzum :)) ben daha istemiyorum senin vaktin gelmiş inşallah suniye kalmadan kendiliğinden gelir canım
Ben zaten bebegin gelmesinden ümidi kestimKızlar tüm doğum yapan hamişlere hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin giremedim şu sıralar yine doğum yapanlarımız olmuş galiba ben hala beklemedeyimSezerbusra21 biz yeni yılı beklicez bu gidişle
Dün doktora gittim ne suda azalma ne açıklık var sadece rahimde yumuşama varmış ama bebek baskı yapmıyo dedi cuma günü bi daha kontrol var olmadı pazartesi suni sancıyla alıcaz dedi doktorum tabi bu sırada doğurmazsan dedi de pazartesiyi beklerim diye düşünüyorum hiç kıpırtı yok uzatmaları oynıcaz gibi
Cnm bakalm pazartesi gitcm dogum icin ins aclmam olurda suniyle dogurtablrm normalKız normal yap öyle bir fırsatın varsa epidural taktirirsin en azindan sonrasinda bebeğine kendin bakarsın kv ağız kokusunu cekmezsin bir kac saat disini sıkacan o kadar
Aynen bakalım hangimiz önce davranıcaz da benim 4 gün kadar geçmiş oluyo ister istemez acaba bi problem olurmu ki korkusu sarmadı değil bizimkiler şimdiden bu kadar nazlı niyazlıysa doğunca düşünemiyorum çömel kalk hareketini yapıcam diye bacak kası kaptım ama tık yokBen zaten bebegin gelmesinden ümidi kestimpazartesi bende gidicem gunum gecmis olcak 1 gun solicem buyuk ihtimalxdogumu basltrlar ayni gun olcaz desene
Kalkan kullaniyor musun onda biriken süte batir silikon ucu oyle tut benim de cok zor tuttu, şimdi de memeden ayrilmiyor her tarafım tutuldu. Geçse yaralarim silikon ucu birakacam hala tam geçmiş değil.Ya benimde çok fena yara oldu göğsümün biri bende silikon uç aldım ama onla hiç emmedi yüzünü ekşitiyo onu takınca napicagimi bilemedim
Hic sorma baya nazli ciktilar benimde 1 gun gecmis olck ozelde yaparlar herlde deme dogumu gittigimde . Birsey olmaz cnm korkma 4 gun gecince sabahtsn gtcem bende ins doguma alrlsr birde almazlarsa iyice sinrm bozlr cantayla gtcm sonucta ama heyecn sardi sennde normal deme . Bende yaptm o haraketleri artk braktm ya pazartesiyi beklyrm :))Aynen bakalım hangimiz önce davranıcaz da benim 4 gün kadar geçmiş oluyo ister istemez acaba bi problem olurmu ki korkusu sarmadı değil bizimkiler şimdiden bu kadar nazlı niyazlıysa doğunca düşünemiyorum çömel kalk hareketini yapıcam diye bacak kası kaptım ama tık yok
En mantiklisi canım yoksa zaman gecmezOrasi ole ben ettim havale zaten allah buyuk tek dusundgm bebegim onu beklyrm ona odaklym cnm zaten baska sey dusunmyrm
Benimde normal canım bende işte dün gittiğimde tam günün dolunca almayalım bebeğin suyu iyi açılman yok dedi açılman yok suyun bebeğin iyiyse bekle de diyebiliyolar haberin olsun ben baştan beri özele gidiyorum kendi doktorum zaten önceki doğumumu da bu hastanede aynı doktora yaptırmıştım bu da öyle olucak inşallahta gün aşımını bebeğin durumuna rahimin durumuna göre ayarlıyoruz dediHic sorma baya nazli ciktilar benimde 1 gun gecmis olck ozelde yaparlar herlde deme dogumu gittigimde . Birsey olmaz cnm korkma 4 gun gecince sabahtsn gtcem bende ins doguma alrlsr birde almazlarsa iyice sinrm bozlr cantayla gtcm sonucta ama heyecn sardi sennde normal deme . Bende yaptm o haraketleri artk braktm ya pazartesiyi beklyrm :))
İsallah canım sıkıntı olmadığı sürece normali diret yoksa daha fazla kalırsın kv yanında benden soylemesi. Ahududu çayı ve hurma yiyor musun bol bol apartmanda merdivdn in çıkCnm bakalm pazartesi gitcm dogum icin ins aclmam olurda suniyle dogurtablrm normal
Canm o dr gttgmde demistm gunum gecince gelirim demistim o da demisti 1 gun falan gecer ole suni veririz demisti yapmalari lazm soncta gunumuz gecms oluyr yani 40 haftayi btryrz yaniBenimde normal canım bende işte dün gittiğimde tam günün dolunca almayalım bebeğin suyu iyi açılman yok dedi açılman yok suyun bebeğin iyiyse bekle de diyebiliyolar haberin olsun ben baştan beri özele gidiyorum kendi doktorum zaten önceki doğumumu da bu hastanede aynı doktora yaptırmıştım bu da öyle olucak inşallahta gün aşımını bebeğin durumuna rahimin durumuna göre ayarlıyoruz dedi
o bazen bende de oluyor hafif ama üşütuyor muyuz kiKizlarbugun 38 haftalik olduk ama 3 4 gündür bulanti hissi gecmiyor neden acaba sizde de oldumu acilr bi gideyim diyorum idrar yolu enfeksiyonu mu baska seymi
canım kendini pazartesiye çok odaklama özelde de günü geçti diye hemen doğum başlatmıyorlar.çok doğru bulmuyor doktorlar bunu .ben ilk doğumumu da özelde yaptım günüm geçmişti ama doktorum beklemenin daha sağlık olduğunu söylüyordu.41 hafta doldu öyle suni sancı verdi eğer bebeğin durumu iyi olsaydı daha da bekleyecekti ama miyadi doluyor plesantasi falan yaşlanmaya başladı diye doğumu başlattı.durumunu biliyorum zordasın ama kendini doğuma bu kadar odaklama stresten hormonların baskılaniyor ve doğumun da başlamazCnm bakalm pazartesi gitcm dogum icin ins aclmam olurda suniyle dogurtablrm normal
İlk bizde de güya öyledi ama sonradan bebek gayet iyi durumdayken kendi gelmesini 4 gün daha bekleyebiliriz dedi erkenden suni sancı veripte zorunlu sezeryan yaşayan hamileler oldu diyoCanm o dr gttgmde demistm gunum gecince gelirim demistim o da demisti 1 gun falan gecer ole suni veririz demisti yapmalari lazm soncta gunumuz gecms oluyr yani 40 haftayi btryrz yani
Cnm ins kendilignden gelir ama bazende kısmet ya benim arkdsm normal istedi bekledide bekledi 41. Haftayi gecti sonra cock kakasini yemis bebek yogn bakmda kaldi ondn dyrm kader ve sirf normsl icinde bebegi cok bekletmeye gerek yok bence bu benim kendi dusuncemİlk bizde de güya öyledi ama sonradan bebek gayet iyi durumdayken kendi gelmesini 4 gün daha bekleyebiliriz dedi erkenden suni sancı veripte zorunlu sezeryan yaşayan hamileler oldu diyo
Doğum yapmayan arkadaşlar ne olacak halimiz ya Bugun gittim nts ye girdim sancı çıkmadı:) ama yumuşama var dedi. Doğumu hızlandıran şeyleri deneyeceğim yürüme sıcak banyo
Alttan mi bakti cnmBenim de dun gece nisanim geldi. Sancim var su an hafif hafif. Bel agrisi var kasik agrisi seklinde. Dr. Bugun oglen kontrolde yumusama var ama acilma hic yok dedi. Evimde degisik belirtiler bekliyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?