2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sezeryan öncesi son kontrolde doktordan bazi tavsiyeler geldi paylaşıyim hemen. 2gün onceden kayısı kompostosu içmeye basla bağırsakların iyi çalışır sezeryan sonrası sorun yasamazsin dedi. Son gün et yeme hazmı zor olur ama canın ne isterse onu ye dedi. Bide son gun akşam 8 de son yemeğini ye. Gece 12den sonrada su dahi içme dedi.

İşte herkese tam tersi mi ne oluyor anlamadım kuzum :)) ben daha istemiyorum senin vaktin gelmiş inşallah suniye kalmadan kendiliğinden gelir canım
Cnm ben artk sanmiyrm pazartesi gecmis oluyr gidicm allahin izniyle pazartesi kizima kavuscm ins:)

Ben zaten bebegin gelmesinden ümidi kestim pazartesi bende gidicem gunum gecmis olcak 1 gun solicem buyuk ihtimalxdogumu basltrlar ayni gun olcaz desene

Kız normal yap öyle bir fırsatın varsa epidural taktirirsin en azindan sonrasinda bebeğine kendin bakarsın kv ağız kokusunu cekmezsin bir kac saat disini sıkacan o kadar
Cnm bakalm pazartesi gitcm dogum icin ins aclmam olurda suniyle dogurtablrm normal

Ben zaten bebegin gelmesinden ümidi kestim pazartesi bende gidicem gunum gecmis olcak 1 gun solicem buyuk ihtimalxdogumu basltrlar ayni gun olcaz desene
Aynen bakalım hangimiz önce davranıcaz da benim 4 gün kadar geçmiş oluyo ister istemez acaba bi problem olurmu ki korkusu sarmadı değil bizimkiler şimdiden bu kadar nazlı niyazlıysa doğunca düşünemiyorum çömel kalk hareketini yapıcam diye bacak kası kaptım ama tık yok

Ya benimde çok fena yara oldu göğsümün biri bende silikon uç aldım ama onla hiç emmedi yüzünü ekşitiyo onu takınca napicagimi bilemedim
Kalkan kullaniyor musun onda biriken süte batir silikon ucu oyle tut benim de cok zor tuttu, şimdi de memeden ayrilmiyor her tarafım tutuldu. Geçse yaralarim silikon ucu birakacam hala tam geçmiş değil.

Hic sorma baya nazli ciktilar benimde 1 gun gecmis olck ozelde yaparlar herlde deme dogumu gittigimde . Birsey olmaz cnm korkma 4 gun gecince sabahtsn gtcem bende ins doguma alrlsr birde almazlarsa iyice sinrm bozlr cantayla gtcm sonucta ama heyecn sardi sennde normal deme . Bende yaptm o haraketleri artk braktm ya pazartesiyi beklyrm :))

Benimde normal canım bende işte dün gittiğimde tam günün dolunca almayalım bebeğin suyu iyi açılman yok dedi açılman yok suyun bebeğin iyiyse bekle de diyebiliyolar haberin olsun ben baştan beri özele gidiyorum kendi doktorum zaten önceki doğumumu da bu hastanede aynı doktora yaptırmıştım bu da öyle olucak inşallahta gün aşımını bebeğin durumuna rahimin durumuna göre ayarlıyoruz dedi

Canm o dr gttgmde demistm gunum gecince gelirim demistim o da demisti 1 gun falan gecer ole suni veririz demisti yapmalari lazm soncta gunumuz gecms oluyr yani 40 haftayi btryrz yani

Kizlarbugun 38 haftalik olduk ama 3 4 gündür bulanti hissi gecmiyor neden acaba sizde de oldumu acilr bi gideyim diyorum idrar yolu enfeksiyonu mu baska seymi
o bazen bende de oluyor hafif ama üşütuyor muyuz ki
Cnm bakalm pazartesi gitcm dogum icin ins aclmam olurda suniyle dogurtablrm normal
canım kendini pazartesiye çok odaklama özelde de günü geçti diye hemen doğum başlatmıyorlar.çok doğru bulmuyor doktorlar bunu .ben ilk doğumumu da özelde yaptım günüm geçmişti ama doktorum beklemenin daha sağlık olduğunu söylüyordu.41 hafta doldu öyle suni sancı verdi eğer bebeğin durumu iyi olsaydı daha da bekleyecekti ama miyadi doluyor plesantasi falan yaşlanmaya başladı diye doğumu başlattı.durumunu biliyorum zordasın ama kendini doğuma bu kadar odaklama stresten hormonların baskılaniyor ve doğumun da başlamaz

Canm o dr gttgmde demistm gunum gecince gelirim demistim o da demisti 1 gun falan gecer ole suni veririz demisti yapmalari lazm soncta gunumuz gecms oluyr yani 40 haftayi btryrz yani
İlk bizde de güya öyledi ama sonradan bebek gayet iyi durumdayken kendi gelmesini 4 gün daha bekleyebiliriz dedi erkenden suni sancı veripte zorunlu sezeryan yaşayan hamileler oldu diyo

İlk bizde de güya öyledi ama sonradan bebek gayet iyi durumdayken kendi gelmesini 4 gün daha bekleyebiliriz dedi erkenden suni sancı veripte zorunlu sezeryan yaşayan hamileler oldu diyo
Cnm ins kendilignden gelir ama bazende kısmet ya benim arkdsm normal istedi bekledide bekledi 41. Haftayi gecti sonra cock kakasini yemis bebek yogn bakmda kaldi ondn dyrm kader ve sirf normsl icinde bebegi cok bekletmeye gerek yok bence bu benim kendi dusuncem

Merhaba arkadaşlar Doğumdan sonra girip bakamadım biz hastanede 3 gün yattık ilk günler sütüm olduğu için mama vermek istemedik bebeğimiz emiyor diye düşündük kan şekeri çok düşmüştü ve takip sltındaydık.Dün eve çıktık bugünde sarılık yükseldiği için küveze alındı bol bol sağıp sütümü götürmeye çalışıyorum.. Doğum yapacak olan arkadaşlar inşsllah sağlıkla kavuşursunuz bebişletinşze, yapanlarında bol bol sütü olsun, Allah yavrularımıza hastalık vermesin.

Doğum yapmayan arkadaşlar ne olacak halimiz ya Bugun gittim nts ye girdim sancı çıkmadı:) ama yumuşama var dedi. Doğumu hızlandıran şeyleri deneyeceğim yürüme sıcak banyo

Benim de dun gece nisanim geldi. Sancim var su an hafif hafif. Bel agrisi var kasik agrisi seklinde. Dr. Bugun oglen kontrolde yumusama var ama acilma hic yok dedi. Evimde degisik belirtiler bekliyorum su an

Bulantim kusmam var diye acile gittim alttan muayene etmemiz lazim dediler enfeksiyon felan varsa tahlil verseydim dedim bulanti da dogumun basladigini gösterebilir dediler geri geldim sabah kendi druma gideyim diyorim korku sardi beni valla Rabbim kolaylik versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…