- 31 Ocak 2016
- 192
- 121
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.001
Valla sorma benim düşüncemde o aslında yani aynı fikirdeyiz içim içimi yer benim artık yarından itibaren bişey oldu mu olucakmı mekonyumu yermi suyu azalırmı strese girermi ama doktorum da bi o kadar rahat bilmiyorum zaten evimdede değilim hiç rahat değilim kendi düzenimi özledim her akşam sabah kalkınca suyum gelmiş olsun diye dua ede ede yatıyorumCnm ins kendilignden gelir ama bazende kısmet ya benim arkdsm normal istedi bekledide bekledi 41. Haftayi gecti sonra cock kakasini yemis bebek yogn bakmda kaldi ondn dyrm kader ve sirf normsl icinde bebegi cok bekletmeye gerek yok bence bu benim kendi dusuncem
Bol bol kuru kayısı iç kayısı suyu falan bebeğede geçer hem bide poposuna saf zeytinyağı sür aklıma bunlar geldi mama veriyomusun bazı mamalar kabızlık yapıyokizlar bebegim 2 gundur kaka yapmiyor ya
cis yapiyor.emziriyorum doktor normal dedi ama icimde kusku var.daha normal kahve kakaya gecemedik.
Bende deglm arfk dogsunda evme gdym duzenime gecmk istyrm . Aynen benimde aklm kalsn istemyrm 40 kadar zaten tammlms oluyr r0 tan sonda gunu gecyr nye beklym ki aklm kalcgna en iyisi olmasi ins normal dogm yaparz cnmValla sorma benim düşüncemde o aslında yani aynı fikirdeyiz içim içimi yer benim artık yarından itibaren bişey oldu mu olucakmı mekonyumu yermi suyu azalırmı strese girermi ama doktorum da bi o kadar rahat bilmiyorum zaten evimdede değilim hiç rahat değilim kendi düzenimi özledim her akşam sabah kalkınca suyum gelmiş olsun diye dua ede ede yatıyorum
Bende de o yumuşama var ama açılma yok nişan yok nst de sancılar resmen dümdüz hiç bi titreme bile görünmüyo sıfır sancı çömelme kalkma merdiven inip çıkma sıcak duş hepsini denedim hala da deniyorum bakalımDoğum yapmayan arkadaşlar ne olacak halimiz ya Bugun gittim nts ye girdim sancı çıkmadı:) ama yumuşama var dedi. Doğumu hızlandıran şeyleri deneyeceğim yürüme sıcak banyo
İnşallah olmadı cuma gidince isticem suni sancıyı ya bi de haftasonu giricek araya iyice stres yapıcam zaten istedim de direticem yani o zamana kadar harekete devamBende deglm arfk dogsunda evme gdym duzenime gecmk istyrm . Aynen benimde aklm kalsn istemyrm 40 kadar zaten tammlms oluyr r0 tan sonda gunu gecyr nye beklym ki aklm kalcgna en iyisi olmasi ins normal dogm yaparz cnm
kizlar bebegim 2 gundur kaka yapmiyor ya
cis yapiyor.emziriyorum doktor normal dedi ama icimde kusku var.daha normal kahve kakaya gecemedik.
kizlar bebegim 2 gundur kaka yapmiyor ya
Bende de o yumuşama var ama açılma yok nişan yok nst de sancılar resmen dümdüz hiç bi titreme bile görünmüyo sıfır sancı çömelme kalkma merdiven inip çıkma sıcak duş hepsini denedim hala da deniyorum bakalım
Canm eger cuma olursa solersn bakalm bende heyecnlandm sen benden ondesin :))İnşallah olmadı cuma gidince isticem suni sancıyı ya bi de haftasonu giricek araya iyice stres yapıcam zaten istedim de direticem yani o zamana kadar harekete devam
bizim Kaka once siyah sonra hafif yesil su andada sariya dondu kahve renge donusmez sanirim henuz.kizlar bebegim 2 gundur kaka yapmiyor ya
Beklemek çok kötü ya iyice sinir olmaya başladımBenim de dun gece nisanim geldi. Sancim var su an hafif hafif. Bel agrisi var kasik agrisi seklinde. Dr. Bugun oglen kontrolde yumusama var ama acilma hic yok dedi. Evimde degisik belirtiler bekliyorum su an
Çiş kaka takibi yapıyorum canım evet. Dediğin gibi sık çiş kaka yapması doyduğunu gösterir dedi doktor. İlk 3 hafta günde 10-12 kere kaka yapıyordu. Son 1 haftadır günde 2-3 kere yapıyor. Normalmiş. Çiş de çok sık yapıyor. 2 saatte bir bez değiştiriyorum. Ama 2 saatlik arada kaka yaparsa onu da hemen değiştiriyorum. Geçen hafta pişik atlattığımız için sık değiştiriyorum. Ve mutlaka gece hariç her açmada altını yıkıyorum.
Saol canm. Gobek dusmeden yikayamiyorum daha ben. Gogsunu hemen aliyo mu canim bebegin ya? Kizim cok zorlamaya basladi illa kivraniyo istemiyor zorla tutturuyorum. Sutunu sagip da veriyordun ayni zamanda galiba, meme reddi olmadi dimi sizde masallah olmasin da. Memeyi nasil kolay tutturucam bilmiyorum moralim bozuluyor artikBizim gaz sorunumuz olmadı ama doktor olursa bir kovaya ılık hatta biraz sıcak su doldurup ayaklarını ve karnını göğsüne kadar suyun içime batırın ve karnını dairesel hareketlerle ovalayın dedi. Deneyebilirsin.
Alttan mi bakti cnm
Kızlar aylin kontentene bile dun dogum yapms guldur guldrdeki o bile gecti beni:)
Kızlar aylin kontentene bile dun dogum yapms guldur guldrdeki o bile gecti beni:)
bende de öksürük var malesef geçmiyor bir türlüMerhaba kızlar benimde pazartesi sabah 8 de sezeryan olcak inş bugün öyle netleştirdik ama şuan çık fena hastayım grip öksürük 3 yaşında oğlumdan geçti umarım pazartesiye kadar geçer olmadım olmadım hasta son hafta oldum hayırlısı bakalım Doğum yapanlara geçmiş olsun yapacaklara da benle birlikte Rabbim kolaylık versin
yok emziriyorum doktor normal dedi ama aklim takildi kaldi.siyah kaka fasli bitti normal kakaya bi gecseydik iyi olcaktiBol bol kuru kayısı iç kayısı suyu falan bebeğede geçer hem bide poposuna saf zeytinyağı sür aklıma bunlar geldi mama veriyomusun bazı mamalar kabızlık yapıyo
iciyorum aslinda cnm ya hatta su an bile iciyorum ve bende kabizlik defil aksine anesteziden sonra ishallik olustu ameliyat sirasinda bagirsaklarimi hareketlendirmisler.herkese mi yapiliyor bu yoksa benim icin mi yapti doktor bilmiyorum ben 9 ay kabizlik cektigim icin mi acaba bagirsaklarimla oynadilae bilemicem hic sirmadim da.ama cok iyi oldu rahatladim.ve hala gazim var.Bizimde öyle oldu canım endişe etme normal ilk zamanlar, ilk iki gün çiş bile yapmamıştı. Sonra da kaka yapmadı, şimdi yine kabızlığı oluyor ara ara. Kayısi kompostosu iç, sen kabız olursan o da olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?