- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.901
Cnm masallah kocaman olmus
Hayirli olsun Allah evlatlarınizi size bagislasin.Evet canım ben varım 1.düşük 2 tüp bebekle bir kızım var şimdi süpriz hiç beklemediğim halde hamileyim 3.gebeliğim ama 10 gün geride keseyi gördük 5 hafta5 günlükdü haftaya bakalım kese büyüyüp bebişi ve kalp atışını görecekmiyiz bilmiyorum korkuyorum
Yaaa hayırlısı olsun canım gelecek aya inşallah dus edelim bol bolCanım hastaneden çıktım şimdi hamile değilmişim moralim çok bozuldu yaa
Canım kese etrafında hiç kanama alanı olmadı ilk gebelikde aslında düşükte değildi bildiğin kürtaj oldum bebişin kalp atışı duyulmadı ilk hafta beli belirsizdi bekledi diğer haftayı kalbi durmuştu gebelik 8.hafta olması gerekirken 6 haftada kalmıstı kızımda hiç birşey yaşamadım kanama vs hiçbirşey şimdikide sata göre geç haftası biliyorsunki pko olanlar her ay pko olmayan bayanlar gibi yumurtlamaz geç döllenme olabilir kesemin iyi olduğu kanama alanı yoktu hiç düşükten bahsetmedi haftaya önemli bakalım kese büyümüşmü belki bebişide görürHayirli olsun Allah evlatlarınizi size bagislasin.
Bama doktorum polikistik over hastalarının düşük riskinin daha fazla oldugunu soyledi. Kese etrafinda da kanama alanlari gördü. Sen de bu tarz bisey yasadin mı canım
Ultrason cok radyasyon mu yapiyomus ne ondan
Çok normal o zaman canım benim öyle olsa beni 9 ay hastaneye yatırın derim. :)) Anlamıyor doktorlar hiç çok basit geliyor onlara.Dustuler bu 3. Gebeligim iste ondan tedirginim
Evet benim de adet tarihine gore 5 gün geriden geliyor. Bana gore 7+1 bugun, doktora gore 6+3.Canım kese etrafında hiç kanama alanı olmadı ilk gebelikde aslında düşükte değildi bildiğin kürtaj oldum bebişin kalp atışı duyulmadı ilk hafta beli belirsizdi bekledi diğer haftayı kalbi durmuştu gebelik 8.hafta olması gerekirken 6 haftada kalmıstı kızımda hiç birşey yaşamadım kanama vs hiçbirşey şimdikide sata göre geç haftası biliyorsunki pko olanlar her ay pko olmayan bayanlar gibi yumurtlamaz geç döllenme olabilir kesemin iyi olduğu kanama alanı yoktu hiç düşükten bahsetmedi haftaya önemli bakalım kese büyümüşmü belki bebişide görür
Insallah rabbim herkese versinnÇok normal o zaman canım benim öyle olsa beni 9 ay hastaneye yatırın derim. :)) Anlamıyor doktorlar hiç çok basit geliyor onlara.
Neyse çok şükür iyiymiş bebeğin bu sefer gelecek inşallah kucağına annesi
Benim de geçen hafta 5+6 ydı 7-8 mm arası dedi doktor. Normal mi dedim evet dediKızlar merhabalar. Uzun zamandir konuyu takip ediyorum. Bugun bende yazmak istedim cunku az once doktordan geldim moralim bozuldu. Sata göre 5+6 haftalik hamileyim yarin 6 haftalik olcam. Ama keseyi 7.6 mm ölçtü doktor. Gec döllenme oldugunu dusunuyorum ben. Doktor sagliksiz olabilir dedi ve bhcg istedi. Ogleden sonra belli olacak. Sizlerin kese kac mm di ? Benim gibi geriden gelenler vardi diye hatırlıyorum
Bilmiyorum sık sık gitmiyim diye dedi galiba
Doğrudur koskoca doktor ne diyim şimdi
Ultrasona sık girmek tabii ki zararlıdır ama otizm çok başka bir olay.
Benim 6 hafta bebek 7 hafta da kalp atışı duydumKızlar doktora gittim bugün hafif lekem olunca kesen çok güzel bir sıkıntın yok herşey yolunda dedi benim ilk gebeliğim pek fazla bişey bilmiyorum kese var ama bebek daha yokmuş ama doktor normal dedi kaçıncı haftada bebek oluyor (5+4) sağlıklı şuan dedi
Tez zamanda herkesin kucagina almasi dilegimle insallah kazasiz belasiz dunyaya gelirlerCnm masallah kocaman olmus
Adetim geçti test de negatif tievde test falan yapmış miydiniz ya da adetiniz geçmiş miydi
Sormadım ki neden sormadım onu da bilmiyorum moralim bozuldu zatenYaaa hayırlısı olsun canım gelecek aya inşallah dus edelim bol bol
Neden regl olmamışsın peki
Üzülme lütfen hayırlı bir zaman değilmiş demekki. Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder.Sormadım ki neden sormadım onu da bilmiyorum moralim bozuldu zaten
İnşallah canım sadece gebelik bakıldı onu da negatif dediÜzülme lütfen hayırlı bir zaman değilmiş demekki. Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder.
Senin sormana gerek yok ki doktor bakmadı mı kan değerlerine falan sadece gebelik mi bakıldı. Ya ne değişik doktorlar sen iyilerle karşılaştır yarabbim
Karindan baktı ana yeterli sıvı içmemişsin gözükmüyor dedi, vajinal ultrason yaptı :) teşekkür ederim kuzumKız bu hamilelik hormonları bana etki etmeye başladı galiba uyuyrm uyanyrm
Sana ben mesj attm tebrkle ilgili hanfendi cevap vermediniz
Kuzum demekki değerin yükselmiş karndn mı baktın vajinadn mı
Teşekkür ederim canım :)Benim 6 hafta bebek 7 hafta da kalp atışı duydum
Iste benim keseyi karindan goremedi. Zaten bugun beta 3000 cikti. Duzenli 2 kat artis olmamis malesef. 2 gun sonra yine bakalim ama ben sagliksiz goruyorum dedi. Eger kurtaj derse ben haftaya kadar yine de beklemeyi dusunuyorum çünkü kanama veya agri yok. Siz ne dersiniz biraz bekleyim degil miCanım bende senin gibiyim ama dr olumsuz konulmadı hatta tebrik etti sata göre 10 gün geride bende polistik over var geç döllenme olabilir benimde 7 haftalık olmam gerekirken dün 5 hafta 5 günlüktü keseyi karından gördü betahcg yaptırdım 4 kez düzenli artış oldu sonrada keseyi gördüm ama ben anladım bebişi geriden geleceğin adet tarihim 10 geçmişti 120 çıkmıştı betahcg ama sonra hep 2 kat artış oldu bakalım haftaya tekrar çağırdı kese boyutuna bakacak inş bebişide kalp atışınıda duyarım ama hiç korkmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?