2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar doktora gittim bugün hafif lekem olunca kesen çok güzel bir sıkıntın yok herşey yolunda dedi benim ilk gebeliğim pek fazla bişey bilmiyorum kese var ama bebek daha yokmuş ama doktor normal dedi kaçıncı haftada bebek oluyor (5+4) sağlıklı şuan dedi

Hayirli olsun Allah evlatlarınizi size bagislasin.
Bama doktorum polikistik over hastalarının düşük riskinin daha fazla oldugunu soyledi. Kese etrafinda da kanama alanlari gördü. Sen de bu tarz bisey yasadin mı canım

Hayirli olsun Allah evlatlarınizi size bagislasin.
Bama doktorum polikistik over hastalarının düşük riskinin daha fazla oldugunu soyledi. Kese etrafinda da kanama alanlari gördü. Sen de bu tarz bisey yasadin mı canım
Canım kese etrafında hiç kanama alanı olmadı ilk gebelikde aslında düşükte değildi bildiğin kürtaj oldum bebişin kalp atışı duyulmadı ilk hafta beli belirsizdi bekledi diğer haftayı kalbi durmuştu gebelik 8.hafta olması gerekirken 6 haftada kalmıstı kızımda hiç birşey yaşamadım kanama vs hiçbirşey şimdikide sata göre geç haftası biliyorsunki pko olanlar her ay pko olmayan bayanlar gibi yumurtlamaz geç döllenme olabilir kesemin iyi olduğu kanama alanı yoktu hiç düşükten bahsetmedi haftaya önemli bakalım kese büyümüşmü belki bebişide görür

Evet benim de adet tarihine gore 5 gün geriden geliyor. Bana gore 7+1 bugun, doktora gore 6+3.
Biz dun duyduk kalp atışlarını cok şükür darisi basina insallah

Benim de geçen hafta 5+6 ydı 7-8 mm arası dedi doktor. Normal mi dedim evet dedi

Benim 6 hafta bebek 7 hafta da kalp atışı duydum

Sormadım ki neden sormadım onu da bilmiyorum moralim bozuldu zaten
Üzülme lütfen hayırlı bir zaman değilmiş demekki. Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder.
Senin sormana gerek yok ki doktor bakmadı mı kan değerlerine falan sadece gebelik mi bakıldı. Ya ne değişik doktorlar sen iyilerle karşılaştır yarabbim

İnşallah canım sadece gebelik bakıldı onu da negatif dedi

Kız bu hamilelik hormonları bana etki etmeye başladı galiba uyuyrm uyanyrm
Sana ben mesj attm tebrkle ilgili hanfendi cevap vermediniz
Kuzum demekki değerin yükselmiş karndn mı baktın vajinadn mı
Karindan baktı ana yeterli sıvı içmemişsin gözükmüyor dedi, vajinal ultrason yaptı :) teşekkür ederim kuzum

Iste benim keseyi karindan goremedi. Zaten bugun beta 3000 cikti. Duzenli 2 kat artis olmamis malesef. 2 gun sonra yine bakalim ama ben sagliksiz goruyorum dedi. Eger kurtaj derse ben haftaya kadar yine de beklemeyi dusunuyorum çünkü kanama veya agri yok. Siz ne dersiniz biraz bekleyim degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…