- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.021
Çok geçmiş olsun cnm, Aminn inş. bende nasip olursa haftaya salı sezeryan olucam ama tam tamına 30gündr gribim ben böyle bişey görmedim aşırı derecede burun tıkanıklığı var ve bitürlü geçmiyo. 5yaşındaki oğlumda aynı nerdeyse kreş başladı başlayalı grip ve tıkanıklık var. Her akşam sanki hastalığım tekrarlıyomuş gibi boğazım yanıyo kaşınıyo, doktor cuma günü gittiğimde eğer hafifleme olmazsa bi dahiliyeye gözük demişti ama ben hâlâ daha fırsat bulamadim bugünde temizl8kçi abla geldi onla birlikte yemek hariç full ayaktaydım ve daha yarım saat önce uzanabildim belimde dahil olmak üzere aşağısı fena halde, şişlikle birlikte kasılma kramp ve ağrılar mahvetti beni ve boğazım yüzüm yine yanmaya başladı perşembe bakalım doktrum ne diyecek. Ama şuanki ağrılarımla iyi doğurmuyum diyorum kendi kendime, hamileliğımin genelinde kendimi çok yordum, Eğil kalk ağır kaldır merdivene çıkıp duvar silme herşeyi yaptım diyebilirim ama valla kat ve kat acısı çıkıyo başkası olsa bu ağrılarla oturup ağlar yada hemen acile koşar ama acayip vicdan yaptım karnımdakinin hakkına giriyorum die kendime kızdım. Rabbim hepimize yavrularımızı hayr ve sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inş.Merhaba kızlar benimde pazartesi sabah 8 de sezeryan olcak inş bugün öyle netleştirdik ama şuan çık fena hastayım grip öksürük 3 yaşında oğlumdan geçti umarım pazartesiye kadar geçer olmadım olmadım hasta son hafta oldum hayırlısı bakalım Doğum yapanlara geçmiş olsun yapacaklara da benle birlikte Rabbim kolaylık versin
cnm bizimki siyah kakadan en son hafif kahveye donmustu ama cok az kaka yapmisti en son acaba dedim belki yine mi kahve gelicek birden sari geliyomu oyle ? yavas yavas rengi sariya donecek diye bikiyordum bendeAnne sutu alıyorsa kahverengi kaka olmaz ki altın sarısı renginde kaka olur bir de anne sütü alan bebeklerde 7-8 güne kadar normal diye biliyorum kaka yapmamaları.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Kizlar biz sunnet olduk bugun. Biraz huzursuz ama bu geceyi atlatirsak daha rahatlarmis insallah. Altini tek degistiremiyorum gorunce icim cok kotu oluyor
ne zmn dondu cnmbizim Kaka once siyah sonra hafif yesil su andada sariya dondu kahve renge donusmez sanirim henuz.
Hic kaldramyrm bile cnm d3nedm bnuAyak üst uste atabiliyor musun bi dene bakalım bu taktiği
Ben sarılık oldu diye dr 1 saatte yarım saat emzir demişti tabi çok mümkün olmuyor o durum uyanmıyordu şimdi ise uyanık olduğunda ağladığında ve ya çok saat geçtiğini gördüğüm de emziriyorumDogum yapan anneler bebeklerinizi kac saatte bi emziriyosunuz? Benim ki derin uykuya geçince zor uyandiriyorum da hemşire 2 saatte bir dedi ama uykudayken pek emmek istemiyor
Evwt ole cnm ya ilk birde herkes sorunca iyice bunalyrsn ya:)) bu arada okudum ayy ins dogum beprtleridir ayy heyecnlandm ben ya sanki ben doguruyrms gbi:))
sen de aynı benim ilk hamileligim gibi oldum canım benimki de gelmek bilmemişti ..herkes doğruyor ben kaldım gibi hissetmiştim.
Hayırlı olsun cnm darısı bize inş ben de çok istiyorum hemen sünnet olmasını eşim pek yanaşmıyor siz nerde oldunuz burda 400 tl istediler sadece lokal anestezi yapacaklarmış sizin bebiş nasıl oldu lokal mı uyuttular mı?Kizlar biz sunnet olduk bugun. Biraz huzursuz ama bu geceyi atlatirsak daha rahatlarmis insallah. Altini tek degistiremiyorum gorunce icim cok kotu oluyor
Ya benim bebegim de sol mememi almamaya basladi bugun neden acabaYok onu denemedim silikon uçta cikariyor ama emzirmeden sonra normale dönüyor. Bebeğin kavrayıp emmesine bağlı aslında. Biraz da yaralar için silikon uçla emziriyorum. Dün uç olmadan çıplak verdim sol taraftaki yine yarık oluştu. Sol memeyi hic kavrayamiyor. E vitamini kapsülü kullan istersen yara olmadan ama emzirmeden önce yıkayıp silmen gerekiyor.
Allah razi olsun cnm sen de en kisa zmnda bebisine saglikla kavus insallahIyi olmaniza cok sevindim bende merk edyrdum seni :)
cnm sol memende sislik varmi damarlarda sertlik gibi biseyYa benim bebegim de sol mememi almamaya basladi bugun neden acabasagiyor musun sen solu hic almiyorsa?
ben bugün doğurmak istemiyorum canı. daha annem gelmedi yarın yola çıkacak o perşembe burda olur.burda da kimsem iz yok küçük bir de kızım var perişan oluruz yoksaEvwt ole cnm ya ilk birde herkes sorunca iyice bunalyrsn ya:)) bu arada okudum ayy ins dogum beprtleridir ayy heyecnlandm ben ya sanki ben doguruyrms gbi:))
Çok geçmiş olsun cnm, Aminn inş. bende nasip olursa haftaya salı sezeryan olucam ama tam tamına 30gündr gribim ben böyle bişey görmedim aşırı derecede burun tıkanıklığı var ve bitürlü geçmiyo. 5yaşındaki oğlumda aynı nerdeyse kreş başladı başlayalı grip ve tıkanıklık var. Her akşam sanki hastalığım tekrarlıyomuş gibi boğazım yanıyo kaşınıyo, doktor cuma günü gittiğimde eğer hafifleme olmazsa bi dahiliyeye gözük demişti ama ben hâlâ daha fırsat bulamadim bugünde temizl8kçi abla geldi onla birlikte yemek hariç full ayaktaydım ve daha yarım saat önce uzanabildim belimde dahil olmak üzere aşağısı fena halde, şişlikle birlikte kasılma kramp ve ağrılar mahvetti beni ve boğazım yüzüm yine yanmaya başladı perşembe bakalım doktrum ne diyecek. Ama şuanki ağrılarımla iyi doğurmuyum diyorum kendi kendime, hamileliğımin genelinde kendimi çok yordum, Eğil kalk ağır kaldır merdivene çıkıp duvar silme herşeyi yaptım diyebilirim ama valla kat ve kat acısı çıkıyo başkası olsa bu ağrılarla oturup ağlar yada hemen acile koşar ama acayip vicdan yaptım karnımdakinin hakkına giriyorum die kendime kızdım. Rabbim hepimize yavrularımızı hayr ve sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inş.
Saol canım sana da geçmiş olsun bizimki de kreşe gidiyor ordan kapıyor sanırım geçen haftadan beri hasta .... inanır mısın bu hamileliğimde ben de öyle hiç acımadım kendime zaten taşındık bi sürü iş hala da öyle doktor dinlen dedikçe ben iş yaptım hiç de duramıyorum huy birazda hayırlısıyla sağlıkla gelirler inşallah çok az kaldı zencefil bal limon yaptım öksürüğü hafif yumuşattı sen de çabucak iyileşirsin inş ama çocukla çok zor şuan ateşi var bi türlü düşmedi o yüzden uyuyamıyorum da Allah herkesin yardımcısı olsunÇok geçmiş olsun cnm, Aminn inş. bende nasip olursa haftaya salı sezeryan olucam ama tam tamına 30gündr gribim ben böyle bişey görmedim aşırı derecede burun tıkanıklığı var ve bitürlü geçmiyo. 5yaşındaki oğlumda aynı nerdeyse kreş başladı başlayalı grip ve tıkanıklık var. Her akşam sanki hastalığım tekrarlıyomuş gibi boğazım yanıyo kaşınıyo, doktor cuma günü gittiğimde eğer hafifleme olmazsa bi dahiliyeye gözük demişti ama ben hâlâ daha fırsat bulamadim bugünde temizl8kçi abla geldi onla birlikte yemek hariç full ayaktaydım ve daha yarım saat önce uzanabildim belimde dahil olmak üzere aşağısı fena halde, şişlikle birlikte kasılma kramp ve ağrılar mahvetti beni ve boğazım yüzüm yine yanmaya başladı perşembe bakalım doktrum ne diyecek. Ama şuanki ağrılarımla iyi doğurmuyum diyorum kendi kendime, hamileliğımin genelinde kendimi çok yordum, Eğil kalk ağır kaldır merdivene çıkıp duvar silme herşeyi yaptım diyebilirim ama valla kat ve kat acısı çıkıyo başkası olsa bu ağrılarla oturup ağlar yada hemen acile koşar ama acayip vicdan yaptım karnımdakinin hakkına giriyorum die kendime kızdım. Rabbim hepimize yavrularımızı hayr ve sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inş.
Yok canim ya sut de geliyo sol gogsumden aliyodu aslinda ne olduysa almamaya basladi.cnm sol memende sislik varmi damarlarda sertlik gibi bisey
cnm benim de sağ gogsumu aliyordu ne olduysa almamaya basladi seninki gibi.bi kontrol ettim elimle sertlikler vardi.mastit olmusum.süt tikanmis sicak kompleks yapip acmaya calisiyorum sütü akitiyorum.tikanikligin gitmesi icin gerekliymis.bebek uyanmaya yakin ve ilk o gogusumu veriyorum acken.bi dene derim cnm denemediysen.insallah mastit degilsindir sirta vuruyo agrisi ve ates yapiyo cok zor ben kac gundur ugrasiyorum bakalimYok canim ya sut de geliyo sol gogsumden aliyodu aslinda ne olduysa almamaya basladi.
Yok kalkan kullanmiyorumda zaten sıktığım zaman süt oluyor o sütü yaliyor sonra bırakıyor yara olmayanıda tam kavrayamiyor yara olanı daha çok seviyor artik aglaya aglaya emziriyorumKalkan kullaniyor musun onda biriken süte batir silikon ucu oyle tut benim de cok zor tuttu, şimdi de memeden ayrilmiyor her tarafım tutuldu. Geçse yaralarim silikon ucu birakacam hala tam geçmiş değil.
Lokal oldu canim 1000 e yaptirdik biz emseyde. Bugun oglen oldu biraz kanamasi vardi. Agri kesici ve krem verdi doktor biraz rahatsiz tabi ama oglene gore iyi su an sukur.Hayırlı olsun cnm darısı bize inş ben de çok istiyorum hemen sünnet olmasını eşim pek yanaşmıyor siz nerde oldunuz burda 400 tl istediler sadece lokal anestezi yapacaklarmış sizin bebiş nasıl oldu lokal mı uyuttular mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?