- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.041
Ya benim bebegim de sol mememi almamaya basladi bugun neden acabasagiyor musun sen solu hic almiyorsa?
Xnm kismet ya bakalm agrin cok mu varben bugün doğurmak istemiyorum canı. daha annem gelmedi yarın yola çıkacak o perşembe burda olur.burda da kimsem iz yok küçük bir de kızım var perişan oluruz yoksa
Cnm cok guzel olmus ya baya marifetlisin cok begendm ya
Ins cnm ya :)Allah razi olsun cnm sen de en kisa zmnda bebisine saglikla kavus insallah
Sagol canımCnm cok guzel olmus ya baya marifetlisin cok begendm ya
Yok kalkan kullanmiyorumda zaten sıktığım zaman süt oluyor o sütü yaliyor sonra bırakıyor yara olmayanıda tam kavrayamiyor yara olanı daha çok seviyor artik aglaya aglaya emziriyorum
Çok geçmiş olsun cnm inş düzelir bir an önce biz de yaptıracaz nasipseLokal oldu canim 1000 e yaptirdik biz emseyde. Bugun oglen oldu biraz kanamasi vardi. Agri kesici ve krem verdi doktor biraz rahatsiz tabi ama oglene gore iyi su an sukur.
cnm bebis simdi koyu yeşil bayagi kokuku kaka yapti normal dimiBizimde öyle oldu canım endişe etme normal ilk zamanlar, ilk iki gün çiş bile yapmamıştı. Sonra da kaka yapmadı, şimdi yine kabızlığı oluyor ara ara. Kayısi kompostosu iç, sen kabız olursan o da olur.
Ilk onu veriyorum 5 dk sonra aglamaktan mahvoluyor nedenini anlamadim sütte var sağım yapiyorum çıkıyor heralde kavrayamadigi icin ememiyor. Dıgerini tuttumu birakmiyorYa sağım yap o göğsüne ya da acıktığında ilk onu ver, sütü gitmesin.
cnm bebis simdi koyu yeşil bayagi kokuku kaka yapti normal dimi
Hiç mi duymadın büyüklerinden. Hurafe deyip küçümsediğin şeyin aslını astarını öğren istersen. Bilmeyen vardır belki diye uyarıda bulunuyorum. Hurafe olduğunu düşünüyorSan korkmana gerek yok denektir. Yok gerçekten böyle şeyler olabileceğine inancın varsa önlemini alırsın. Belki kızlar bilmiyorlar böyle bir durum oluşabileceğini aaa öyle bişey varsa dayanayım gitmeyim 40 ım çıkana kadar diyecek. Benimki aaa kızlar yalnız kalmayın böyle böyle oluyor tarzında bir cümle değil iyi oku yazdığımı. Ben böyle şeyler duydum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz dedim. Birileri yok öyle bişey ya ben ilk Doğumumda şu kadar zaman yalnız kaldım hiç bişey olmadı mı diyecek yoksa evet yalnız kalınmamalı mı diyecek. Ben De ailemle kalma taraftarı değilim yalnız kalmak istiyorum ama korkudan kalamıyorum dedim. Burada her konuda birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz iyi bilmediğim birşeyi sordum fikir almak için hepsi bu.boyle sacma sapan Hurafalerle yalnız kalmak Zorunda olanları neden korkuya düşürüyorsunuz ???? Bu nasıl mantık ya ??? Kimimiz hamileliğin son dönemindeyiz kimimiz lohusayiz , herkesin tuzu kuru degil elinin altında anası babası kimsesi olmayanlarda var daha dikkatli ve düşünceli konuşulsun burada !!!!
Allah korusun hepimizi inşallah kimse öyle bişey yaşamaz canımVallahi cnm bol bol dua okuyup kitabi yanmdan ayrmayi dusunmyrm zaten benim ordaki ev 1+1 lamba acarm ole durum zaten esimde evde olur korkma cnm allah buyuk dualarini oku kitab yaninda olsun zaten lambayi acarsn sukur brsy olmaz benim bildgm kadaryla bebegn 40 cikana kadr isik evde ack olur
çok güzel canım eline sağlık
hafif diyebilirim geçmişti yattım uyudum ama su an beni uyandıran şey ağrı oldu bakalım kısmet artıkXnm kismet ya bakalm agrin cok mu var
Kakasını günde en az 5-6 kez yapması gerek diye biliyorum. Bizde de önce simsiyah sonra yeşil sıvı şeklinde şimdi ise sarıya döndük. Biraz katı geliyor ben de ondan endişeleniyorum. Katı sarı normal mikizlar kakasini 2 gundur yapmiyor demistimmya simdi yapti ama koyu yesil cıvık ve cok kokuluydu.
nirmaldir dimi ya ? insalah sariya doner artik
siyah kakadan ilk kez yesil kakaya gecis yaptik.
bugun 6.gunumuz bebisle.
Canım ne mutlu sana hem yavruna kavuşmuŞsun hem de sorunsuz bir normal Doğum yapmışsın şimdi size bol sütler gazsız günler inşallah.Kizlar gece yazmistim cok sik sancilarim oldu. Sanciya agri da eslik etti ve hafiften bel ve makat agrisi. Gittikce siddeti artti,dusa falan da girdim ama fayda etmedi. 5e kadar evde idare ettim ama bir sey olur diye korktum hastaneye gittik. 4 cm acilma var dediler yatis verdiler. Sabah 8 gibi hala 4.5 cm acilma vardi. Ben doktordan sezeryan istedim, doktor epidural takalim duruma gore istersen yine sezeryan yapariz dedi. Epidural agriyi sifirlamadi ama o civarda kaldi daha artmadi. Yine sezeryan olsun dedim ama acilman guzel her sey iyi gidiyo normal yap sen diye zorladi.
10.30da 9 cm acilma vardi doguma aldilar ve 11.30 da minik kusu gogsume yatirdilar. O an tabi butun sancilar, aglamalar son buldu. Hafiften aglarken yanagima dogru koydular ve sustu kucuk adam. Hem sancilarin bitmesine hem ogluma kavusmama agladim da agladim neye agladigimi bilmeden.
Herkes bir avazda dogursun insallah kizlar. Bitince gercekten rahatliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?