2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar kakasini 2 gundur yapmiyor demistimmya simdi yapti ama koyu yesil cıvık ve cok kokuluydu.
nirmaldir dimi ya ? insalah sariya doner artik
siyah kakadan ilk kez yesil kakaya gecis yaptik.
bugun 6.gunumuz bebisle.

Hiç mi duymadın büyüklerinden. Hurafe deyip küçümsediğin şeyin aslını astarını öğren istersen. Bilmeyen vardır belki diye uyarıda bulunuyorum. Hurafe olduğunu düşünüyorSan korkmana gerek yok denektir. Yok gerçekten böyle şeyler olabileceğine inancın varsa önlemini alırsın. Belki kızlar bilmiyorlar böyle bir durum oluşabileceğini aaa öyle bişey varsa dayanayım gitmeyim 40 ım çıkana kadar diyecek. Benimki aaa kızlar yalnız kalmayın böyle böyle oluyor tarzında bir cümle değil iyi oku yazdığımı. Ben böyle şeyler duydum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz dedim. Birileri yok öyle bişey ya ben ilk Doğumumda şu kadar zaman yalnız kaldım hiç bişey olmadı mı diyecek yoksa evet yalnız kalınmamalı mı diyecek. Ben De ailemle kalma taraftarı değilim yalnız kalmak istiyorum ama korkudan kalamıyorum dedim. Burada her konuda birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz iyi bilmediğim birşeyi sordum fikir almak için hepsi bu.

Allah korusun hepimizi inşallah kimse öyle bişey yaşamaz canım

kizlar kakasini 2 gundur yapmiyor demistimmya simdi yapti ama koyu yesil cıvık ve cok kokuluydu.
nirmaldir dimi ya ? insalah sariya doner artik
siyah kakadan ilk kez yesil kakaya gecis yaptik.
bugun 6.gunumuz bebisle.
Kakasını günde en az 5-6 kez yapması gerek diye biliyorum. Bizde de önce simsiyah sonra yeşil sıvı şeklinde şimdi ise sarıya döndük. Biraz katı geliyor ben de ondan endişeleniyorum. Katı sarı normal mi

Emerken uyuduğunda memeden çıkıp hemen üstüne yatıyor. Çoookk tatlı oluyor ya Rabbim evlat isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin İnşaAllah.
Doğum yapanlara geçmiş olsun yapmayanlara Allah yardımcınız olsun diyorum.
Normal doğum yapanlar kaç dikişiniz oldu dıştan. Şuan durumunuz nedir bir de. Ben de çok şükür annem ve eşim tüm işleri çeviriyor. Ben küçük prensimle ilgileniyorum çoğu zaman. Ayaklandım ama dikişler acıyor ağrıyor. İlacın etkisi geçince kendini belli ediyor

Canım ne mutlu sana hem yavruna kavuşmuŞsun hem de sorunsuz bir normal Doğum yapmışsın şimdi size bol sütler gazsız günler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…