2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gozun aydin canim.Bizde esimin dogum gununde duymustuk ayrica evlilik yil donumumuzdu cok guzel bir anı oldu.
Insallah kistinde bir an once kaybolur.

Kızlar Çin takvimine baktınız mı cinsiyete. Benim ilk 3 ü tuttu bakalım bu da tutarsa kız olacak. Önce hayırlısı sağlıklısı tabii ki de muhabbet olsun bizimkisi :)))

selam merhaba kızlar bende aranıza geldim benim kasım doğum gözüküyor ama ben aralıkta olmasını isterdim bende aralık doğumluyum aranıza katılmak istedim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsim canım. Benim ilk bebeğim 41 haftalık doğdu az sıkarsan dişini aralığa gelir belki
Şaka bi yana sağlıklı sıhhatli zamanında gelsin inşallah

Kızlar progestan beni mahvetti tansiyon ilacı içiyorum bi de onu içince onun da tansiyon düşürücü etkisi varmış öğlende okulda kendimden geçtim hastanelik oldum yarın sabah kendi kadın dogumcuma gidicem devlet hastanesinde kasıklarımı öyle bi bastırdılar ki ultrason için lanet ettim rapor aldım okula gidemiycem yani başım öyle bi döndü ki devlet doktoru da ilaca devam edeceksin dedi napican ben ya nasıl icicem offff

Simdi hastaneye geldim bhcg 3000 çıktı en az 5000 cikmasi gerekiyordu moralim cok bozuldu
Canım degerlere cok takilmamak lazım. Kese saglikli gorunuyorsa degerlerde duzenli artiyorsa sorun etmeyelim bence sen gordukten sonra unutursun

Canım degerlere cok takilmamak lazım. Kese saglikli gorunuyorsa degerlerde duzenli artiyorsa sorun etmeyelim bence sen gordukten sonra unutursun
Degerler duzenli artmamis 1 haftada anca 4 katina çıkmış. 2 gun sonra yine bakicaz hemen alalim derse ben biraz daha bekliyim diyorum. Keseyi 7.6 mm ölçtü. Sanırım beklemek iyi olacak

Lekelenmen devam ediyor mu cnm bir doktorunla görüş birde iğnesi varmis belki başka birşey onerir

Degerler duzenli artmamis 1 haftada anca 4 katina çıkmış. 2 gun sonra yine bakicaz hemen alalim derse ben biraz daha bekliyim diyorum. Keseyi 7.6 mm ölçtü. Sanırım beklemek iyi olacak
Aldırmayı doktor mu soyledi ?

Evet canım geçen pazartesi 10 gün sonra duymamız lazım çarşambaya gelin dedi doktor.Ama bana sanki erken gibi geliyor duyulmassa moralimiz bozulcak
Belki duyacaksın canım, duyulmasa da 1 sonraki hafta kesin duyulabilir tahminimce. Ay heyecan yaptım doktor bana yarın gel demişti biz bir gün daha erteleyeceğiz eşim de gelsin diye:)

Hiç sorma canım bende çok heyecanlıyım.İkimizde ovulasyon testiyle öğrenmiştik inşallah güzel haberlerle devam ederiz burdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…