- 7 Aralık 2008
- 256
- 259
- 628
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.921
Evet canım geçen pazartesi 10 gün sonra duymamız lazım çarşambaya gelin dedi doktor.Ama bana sanki erken gibi geliyor duyulmassa moralimiz bozulcakYarın gidiyor musun doktora canım :) inşallah duyarsın
Benim dogum senden once goruniyor canim ama ben obur hafta cuma gitcem. Belki sen duyarsinEvet canım geçen pazartesi 10 gün sonra duymamız lazım çarşambaya gelin dedi doktor.Ama bana sanki erken gibi geliyor duyulmassa moralimiz bozulcak
Mide yanmasi gibi degilde benimde midem bi tuhaf aslinda .tuzlu kraker meyveli yogurt soda dondurma benim yaptiklarimKızlar mide yanması olanlar neler yapıyorsunuz. Resmen köz atılmış gibi mideme
Gozun aydin canim.Bizde esimin dogum gununde duymustuk ayrica evlilik yil donumumuzduKızlar kistim yine sancı yapmıştı, fünden beri sürüyordu. Aslında normalde yarın gidecektik doktora ama sancı devam edince bugün gitmeye karar verdik.
Her şey yolundaymış çok şükür, kalbimizi dinledik ilk defa
Hem de bugün eşimin doğum günü, çok güzel bir hediye oldh, elhamdulillah binlerce kere
Hoş geldin kuzum❤Bizde burdayizselam merhaba kızlar bende aranıza geldim benim kasım doğum gözüküyor ama ben aralıkta olmasını isterdim bende aralık doğumluyum aranıza katılmak istedim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsim canım. Benim ilk bebeğim 41 haftalık doğdu az sıkarsan dişini aralığa gelir belkiselam merhaba kızlar bende aranıza geldim benim kasım doğum gözüküyor ama ben aralıkta olmasını isterdim bende aralık doğumluyum aranıza katılmak istedim
İnşallah canım şu anda tek isteğim oBenim dogum senden once goruniyor canim ama ben obur hafta cuma gitcem. Belki sen duyarsin
Nasil yapicaz abla ay neye gore secicez :)Eki Görüntüle 2137946 Kızlar Çin takvimine baktınız mı cinsiyete. Benim ilk 3 ü tuttu bakalım bu da tutarsa kız olacak. Önce hayırlısı sağlıklısı tabii ki de muhabbet olsun bizimkisi :)))
Ay hamile kaldığın ay olacak canım. Atıyoru 26 yaşında mart ayında hamile kaldın ikisinin kesiştiği yere bakacaksın.Nasil yapicaz abla ay neye gore secicez :)
Canım degerlere cok takilmamak lazım. Kese saglikli gorunuyorsa degerlerde duzenli artiyorsa sorun etmeyelim bence sen gordukten sonra unutursunSimdi hastaneye geldim bhcg 3000 çıktı en az 5000 cikmasi gerekiyordu moralim cok bozuldu
Degerler duzenli artmamis 1 haftada anca 4 katina çıkmış. 2 gun sonra yine bakicaz hemen alalim derse ben biraz daha bekliyim diyorum. Keseyi 7.6 mm ölçtü. Sanırım beklemek iyi olacakCanım degerlere cok takilmamak lazım. Kese saglikli gorunuyorsa degerlerde duzenli artiyorsa sorun etmeyelim bence sen gordukten sonra unutursun
Lekelenmen devam ediyor mu cnm bir doktorunla görüş birde iğnesi varmis belki başka birşey onerirKızlar progestan beni mahvetti tansiyon ilacı içiyorum bi de onu içince onun da tansiyon düşürücü etkisi varmış öğlende okulda kendimden geçtim hastanelik oldum yarın sabah kendi kadın dogumcuma gidicem devlet hastanesinde kasıklarımı öyle bi bastırdılar ki ultrason için lanet ettim rapor aldım okula gidemiycem yani başım öyle bi döndü ki devlet doktoru da ilaca devam edeceksin dedi napican ben ya nasıl icicem offff
Erkek cikiyor bakalim hayirlisi :)Ay hamile kaldığın ay olacak canım. Atıyoru 26 yaşında mart ayında hamile kaldın ikisinin kesiştiği yere bakacaksın.
Aldırmayı doktor mu soyledi ?Degerler duzenli artmamis 1 haftada anca 4 katina çıkmış. 2 gun sonra yine bakicaz hemen alalim derse ben biraz daha bekliyim diyorum. Keseyi 7.6 mm ölçtü. Sanırım beklemek iyi olacak
Belki duyacaksın canım, duyulmasa da 1 sonraki hafta kesin duyulabilir tahminimce. Ay heyecan yaptım doktor bana yarın gel demişti biz bir gün daha erteleyeceğiz eşim de gelsin diye:)Evet canım geçen pazartesi 10 gün sonra duymamız lazım çarşambaya gelin dedi doktor.Ama bana sanki erken gibi geliyor duyulmassa moralimiz bozulcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?