2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim kız da altının açılmasını sevmiyor. Üstünü değiştirirken de aynı şekilde basıyor yaygarayı az daha ele avuca gelselerde o kolları bacakları yesek
Benimkinin hosuna gidiyor ama pipiyi elleyince agliyor. Her seferinde krem surmek gerektigi icin surekli bi aglamaca... Onundisinda alti acilinca coraplari da cikarmissa hemen parmaklarini geriyor bi hosuna gidiyor nedense

Kızlar bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz ben haftada iki kere yıkıyorum annem kızıyor kış günü bir kez yeter hasta olur diyor oğlum yazın doğmuştu hergün yıkardım isilik olurdu şimdi napsam bilemedim

Cnm kilo kaybederki cocuk zaten dogdugunda sis dogar benimkide ertesi gun 100gr kaybetmisti . Ama seninki kac gunluk tabi ona gore yorum yapmistir dr.

Bende haftada 2 yikarim diye dusundum rahatlar. Kizimda mayista dogmustu 3 ay hergun yikadim guzel gelismisti

Kizlar korse konusulmustu demi hangi markayi onerirsiniz yamuna falan var pahali ama degerse alabilirim.

Merhabalar,

Konuyu gorunce yazmadan gecmek istemedim hanimlar. Basligi okuyorum arada, 22 aralik benim de beklenen dogumum. Bekliyoruz hala.
Benim esim genetikci, bu konuyla ilgili soyle diyor; bu saklana isi artik gereksizlesti cunku induced p. stem cell diye bi sey varmis artik ve normal hucreyi kok hucreye cewirebiliyorlarmis. Tamamen para tuzagi diyo. Karar verirken bunu da bi arastirabilirsiniz.
Hepimize kolay dogumlar Insallah

Canım bizim doktorumuz dışarsı -700 bile olsa mutlaka hergün yıkayın dedi . Cunku bebek yıkanınca emmesi uyuması hepsi daha rahat oluyor . Eskıler bile der bebeği su büyütür diye . Bizde ilk 15 gun doğru dürüst yıkamadık ama simdi hergun yukıyoruz

3 güne yıkıyorum ben canım evin sıcaksa yıka bol bol ölü deri gitsin rahatlıyorlar. Ben 1 aylık oldu hep yıkadım sürekli

3300 doğdu 1 hafta sonunda 3190 saglik ocağı 3290 gr da hastane ölçtü doktor da sağlık ocağı da gayet güzel gidiyor dedi, doğum kilosunun %10 unu kaybediyorlarmış ilk günler. Sizin de çok kaybı yok aslında niye mama takviyesinden bahsetti ki?

Biz gün aşırı yıkıyoruz canım hatta üst üstede yıkadık. Çok rahatlıyor. Evin suyun sıcaklığını ayarladıktan sonra neden olmasın

Kayisi hosafi ben de ictim canim oyle olmadi belki bunyeyle alakali bbelki biraz fazla ictin. Uzum elma deneyebilirsin kayisidan daha cok seviyorum hem

Canım rezaneyi öneririm. Bide mama versede başlama hemen emzirdikçe çoğalıyor süt aç tok daya ağzına :) iki saati beklemeden. Benim sütümde hemen gelmedi ama söylemedik söyledek hemen mama getiriyorlar. Bizimde 80 gr kaybımız oldu.

Bak sen yaptigina 34 haftalik bebekle 39 bir mi? Kendisi bakmayacak nasilsa. Cok iyi yapmissin kabul etmeyerek

Ancak düzene girer annesi sen stres yapma bünyesi yeni ortamına ayak uydurmaya çalışıyodur :)
bugun de gobek bagini stres yaptim ya .hafif kanamis kurumus.doktor solusyon vermisti kulak copuyle hafif sildim ama coo tirsiyorim altini degistirirken falan.dusse de bi banyosuni yaptirsak

bugun de gobek bagini stres yaptim ya .hafif kanamis kurumus.doktor solusyon vermisti kulak copuyle hafif sildim ama coo tirsiyorim altini degistirirken falan.dusse de bi banyosuni yaptirsak
Bize hicbir sey vermedi. Kendiliginden dusecek dedi 4. Gun dustu. Hatta cok korktum dustugu gun ben dusurdum sandm cok sukur problem olmadi

cok sagol cnm bizimki de yesilden hafif acilmaya basladi cok sukur.
bugun de altini degistirirken fark ettim.gobek bagi dusmeye baslamis ama cok korktum altini degistirene kadar kopcak diye.hafif kanamis.kanamasi beni urkuttu.bekliyoruz bakalim.doktor solusyon vermisti kulak copuyle hafif sildim.

Kizlar bana akil verin lutfen sariligimiz 12 cikti cumartesi arttiysa yatis vereceklermis korkuyorum. Sutum var ama cok zor aliyo kizim ve 10 dk yetmiyo demekki. Mama da verme dedi ama nasil doyacak bu bebek sariliktan nasil kurtulucaz o zaman?
Sutumu sagip veriyorum bugun biberona alismasindan da korkuyorum ama bi tek boyle tam icti sutumu ne yapicam..
Her 2 saatte bir ne kadar emmeli veya gunde ne kadar mama almali?
Gunde kac cc mama veriyorsunuz verenler? hangi marka vs bana birsey deyin ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…