- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.281
Sagol cnm aceleyle almistim sabah dogru almisimŞunu alabilirsin.
Benimkinin hosuna gidiyor ama pipiyi elleyince agliyor. Her seferinde krem surmek gerektigi icin surekli bi aglamaca... Onundisinda alti acilinca coraplari da cikarmissa hemen parmaklarini geriyor bi hosuna gidiyor nedenseBenim kız da altının açılmasını sevmiyor. Üstünü değiştirirken de aynı şekilde basıyor yaygarayı az daha ele avuca gelselerde o kolları bacakları yesek
Bende bunu aldım canım dün geldi banyodan sonra kullanıcam bakalımSagol cnm aceleyle almistim sabah dogru almisim
Cnm kilo kaybederki cocuk zaten dogdugunda sis dogar benimkide ertesi gun 100gr kaybetmisti . Ama seninki kac gunluk tabi ona gore yorum yapmistir dr.Kontrolden geldik biz de. Sarilik olma ihtimali artik yok dedi doktor. Deger 0.5 mis. 100 gram kaybetmis zaten 2840ti 2740 olmus. Pazartesi tekrar cagirdi kilo almazsa mama verecekmis.
Bir kac gundur kayisi hosafi iciyordum, dun cocuk kaka yapmiyor derken ishal gibi yapmaya basladi ve durmuyor. Bana etkisi olmadi ama keske icmeseydim.
Doktor 2 saatte bir emzir daha fazla da olabilir ama en fazla 2 saat ara olsun dedi.
ben kullanmam diye almamistim dr. Soyleyince aceleyle siparis verdim neyse ki dogru almisimBende bunu aldım canım dün geldi banyodan sonra kullanıcam bakalım
Bende haftada 2 yikarim diye dusundum rahatlar. Kizimda mayista dogmustu 3 ay hergun yikadim guzel gelismistiKızlar bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz ben haftada iki kere yıkıyorum annem kızıyor kış günü bir kez yeter hasta olur diyor oğlum yazın doğmuştu hergün yıkardım isilik olurdu şimdi napsam bilemedim
Durumumuz cok ii olsa düşünmem zaten. Ama faydası hakkında da tereddütlü seyler yazılmış nette. Allah korusun Çocuğun kendisinde genetik bi hastalık varsa zaten alınan doku veya kan örneğinde de bu hastalığın olacağından bahsetmisler. Kok hucre teknolojisinin su an yeterli olmadığından, zaten saklanan kanın bi ömrü olduğundan bahsedilmis. Yani yaklaşık 10 sene icinde kullanılmaz hale geliyormus. Hatta kordon kanı saklamaktansa çocuğa kardeş yapmak daha az maliyetli diyen doktorlar da var. Faydasından yüzde yüz emin olduğum bsy olsa durumları zorlayarak yaptirirdim.ama zaten bi sürü masrafımız oluyor Cok gerekli mi bilemedim o yuzden
Kızlar bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz ben haftada iki kere yıkıyorum annem kızıyor kış günü bir kez yeter hasta olur diyor oğlum yazın doğmuştu hergün yıkardım isilik olurdu şimdi napsam bilemedim
Kızlar bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz ben haftada iki kere yıkıyorum annem kızıyor kış günü bir kez yeter hasta olur diyor oğlum yazın doğmuştu hergün yıkardım isilik olurdu şimdi napsam bilemedim
Kontrolden geldik biz de. Sarilik olma ihtimali artik yok dedi doktor. Deger 0.5 mis. 100 gram kaybetmis zaten 2840ti 2740 olmus. Pazartesi tekrar cagirdi kilo almazsa mama verecekmis.
Bir kac gundur kayisi hosafi iciyordum, dun cocuk kaka yapmiyor derken ishal gibi yapmaya basladi ve durmuyor. Bana etkisi olmadi ama keske icmeseydim.
Doktor 2 saatte bir emzir daha fazla da olabilir ama en fazla 2 saat ara olsun dedi.
Biz gün aşırı yıkıyoruz canım hatta üst üstede yıkadık. Çok rahatlıyor. Evin suyun sıcaklığını ayarladıktan sonra neden olmasınKızlar bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz ben haftada iki kere yıkıyorum annem kızıyor kış günü bir kez yeter hasta olur diyor oğlum yazın doğmuştu hergün yıkardım isilik olurdu şimdi napsam bilemedim
Kayisi hosafi ben de ictim canim oyle olmadi belki bunyeyle alakali bbelki biraz fazla ictin. Uzum elma deneyebilirsin kayisidan daha cok seviyorum hemKontrolden geldik biz de. Sarilik olma ihtimali artik yok dedi doktor. Deger 0.5 mis. 100 gram kaybetmis zaten 2840ti 2740 olmus. Pazartesi tekrar cagirdi kilo almazsa mama verecekmis.
Canım rezaneyi öneririm. Bide mama versede başlama hemen emzirdikçe çoğalıyor süt aç tok daya ağzına :) iki saati beklemeden. Benim sütümde hemen gelmedi ama söylemedik söyledek hemen mama getiriyorlar. Bizimde 80 gr kaybımız oldu.Kontrolden geldik biz de. Sarilik olma ihtimali artik yok dedi doktor. Deger 0.5 mis. 100 gram kaybetmis zaten 2840ti 2740 olmus. Pazartesi tekrar cagirdi kilo almazsa mama verecekmis.
Bak sen yaptigina 34 haftalik bebekle 39 bir mi? Kendisi bakmayacak nasilsa. Cok iyi yapmissin kabul etmeyerekBende de aynı oldu 2 cm açıklık dedi kanamam oldu. Yatış olacak dedi. Durdurun dedim o zaman 34 haftalıktım gerek yok durdurmaya 34 olmuşsun dedi. Yatışı kabul etmeyip özeldeki doktoru arayıp gittim. Progestan başladı ve sürekli yat dedi. Çok şükür durdurmayı başardık ve 39+5 te normal doğum işe kucağıma aldım yavrumu. Korkma inşallah bebişin zamanında sağlıkla gelir
bugun de gobek bagini stres yaptim ya .hafif kanamis kurumus.doktor solusyon vermisti kulak copuyle hafif sildim ama coo tirsiyorim altini degistirirken falan.dusse de bi banyosuni yaptirsakAncak düzene girer annesi sen stres yapma bünyesi yeni ortamına ayak uydurmaya çalışıyodur :)
Bize hicbir sey vermedi. Kendiliginden dusecek dedi 4. Gun dustu. Hatta cok korktum dustugu gun ben dusurdum sandm cok sukur problem olmadibugun de gobek bagini stres yaptim ya .hafif kanamis kurumus.doktor solusyon vermisti kulak copuyle hafif sildim ama coo tirsiyorim altini degistirirken falan.dusse de bi banyosuni yaptirsak
cok sagol cnm bizimki de yesilden hafif acilmaya basladi cok sukur.Canim yenidogan bebegin kakasi once siyah kahve gibi sonra yesil oolur. Korkma gayet normal bi durum benim bebegim 10 gunluk oldu iki gundur sari kaka yapmaya basladi 8 gun yesil yapti .Korkulacak bi durum yok. Sakin ol takma kafana emzir bol bol sen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?