2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Insallah bizim de duser. Mama verince seni de emmeye devam etti demek insallah benim kizim da emmeyi birakmaz. Ama su an sagligi onemli mama vericem ben de. Tesekkurler cevap icin canm.

Yok kesinlikle bırakmadı hatta bana daha çok düştü biberonle verdigüm halde ne zaman versem yapışıyor gögsüme hatta hiç bırakmıyor bu durumda beni çok rahatsız ediyor hiçbir iş yapamıyorum

Canim 10 dakika emmek yetmez. Sen birakma gogsunden uyusada kaldirma benimki uyuyo 5 dakika sonra tekrar emmeye baslio. Gogsumde kaliyo 1 saat bazen 1.5 saat. Ama goguslerim aciyo arada dayanamadigimda mama veriyorum. Bugun sabah 7.30 da basladi emmeye bu saate kadar nerdeyse gogsumde uyudu. Bi yarim saat yataginda yatti bide banyo yaptirdik simdi mama verdik. Bide gece veriyorum bir kere artik dayanamadigimda. Doktoruda zaten kilosu az arada ver dedi. Sen memeye daha fazla zorla

Zcanim gunese tut o da cok iyi geliyormus

Su an icin iyi bir problem yok kaybedebilir ama pazartesi geldiginde kaybinin olmamasi lazim dedi.

Rezene iciyorum canim dun basladim zaten ama kayinvalidem durmuyor surekli bir seyler pesinde.
Benim her gün bir kaç saat annem geliyor, hiç yalnız kalmak istemiyorum. Size de oluyor mu böyle? şu 40 ımız bir çıkaydı.
Ben de tam tersi cok bunaldim kahinvalidem var, cok da yardimci ama ben cok rahat edemiyorum sanki.

Canım kızımın 16 çıktı doktor sınırda bol bol emzirmeye çalış gerekirse mama ver dedi hiç korkutmadı 17 ye kadar normal dedi geçer dedi şırıngayla mama sıktım ağzına uyandırmaya çalışıp emzirdim kontrole bile götürmedim kendim anladım azaldığını sarının

Canim ben sana yenidogan yogun bakim unitesi doc.dr.un soyledigini aktariyim fikir olsun. Biz kan sekeri dusmesinden 2 gun yattik tabi sarilikta oldu degerimiz 11di. Hic onemli degil bu deger 16 17ler olmadigi surece dusecek dedi. Bu arada 2 yada 3 saatte bir emzir dedi. Doydugunu cisli bezlerinden anliycaksin dedi. Doymuyosa sutunu sag biberonla takviye ver dedi senin bebegin kac haftaliksa o kadar cc vericeksin internette yaziyodur zaten. Mama vermene anne sutu varsa kesinlikle gerek yokmus .sen atiyorum 50cc mama versende anne sutu versende ayni sey. Sakin biberona alisir diye korkma hem seni emip hem biberon verirsen asla memeyi unutmazmis uzun sure emzirmezsen unutulabiliniyomus. Eger sutun varsa mutlaka sag ve biberonla ver cnm mama vermen cok gereksiz olur.

Biberon verme sakın birdaha emmez seni memeni güzel vakumlayamaz biberondaki kolaylığa alışır ben mamayı şırıngayla verdim bol bol emzirdim sağdığın sütüde şırıngayla ver benim kızım 3 saatte bir 50 cc içiyordu 1 haftalıkken şimdi artık sadece beni emiyor oyüzden bilmiyorum nekadar içtiğini

Emzirme destek sistemi adı canım

Ben hastanede ilk gün hemşirelerin mama vermesine izin verdim şırıngayla içiriyorlardı öğrendim orda evde devam ettim ikinci gün taburcu olurkende mama istedim verdiler bence gerektiğinde verilmeli ama sütün sağınca çıkıyorsa anne sütü en iyisi tabiki

Ben asla karsi degilim mamaya doktor verme deyince sasirdim nasil doyacak atlatacak bebegim o zaman diye keske verseydi de bilseydim ne kadar kullanacagimi vs. yasayan arkadaslar varsa fikir verirler belki
Benim doktorum günde 2 kez 30 cc mama takviyesi vermişti. Ben uygulamadım sütüm yettiği için eğer az geldiğini yetmediğini düşünüyorsanız 30 cc günde 2 kez verebilirsiniz.

benim kızım da kısım doğmuştu 40i çıkana kadar her gün yıkadık hicbir sey de olmadi çok şükür.su büyütür derler bizde 40 çıkana kadar yıkanır

Canım bizimde düştükten sonra kanamamız olmustu 1 hafta kadar sürdü sen o solüsyonla temizlemeye devam et cok bi kanama yoksa önemli değil

bugün annemle babam geldi kafam rahat artık oğlum istediği zaman gelebilir.zaten cumartesi de sezaryen olacak ama yalancı sancılarım çok oluyordu korkuyordum onlar gelmeden doğarsa diye

Canım mama vericeksende kaşıkla ver biberona alışmaması icin. Hemen alısıyolar çünkü

Ya ne guzel cok sevindim simdi bizim de duser insallah. Peki 1 gunde ne kadar siklikla ne kadar olcude mama verdin canim? Mesela 2 saatte bir emzirip arkasindan mama mi verdin

Kızlar bizde bugun 17 gunluk olduk . Uyku aralarında uyanıp sadece 5 dk cık emiyor ama saat başı uyanıyor 5 dk dan fazla emmiyor yetiyor mudur acaba onu dusunmeye basladım. Gerçi uyanık olduğu zamanlar en kotu 15 20 dk emiyor sonra duruyor gene emiyor ama bilemedim .

Kızlar merhaba. Çogunuz bebeğine kavuşmuş hepinize sağlıkla büytmek nasip olsun inşallah :) ben birşey sormak istiyorum size . Çok takip edemiyorum burayı ama belki bileniniz vardır. Bebeğin karın çevresinde gerilik olan varmı yda doğum yapan anneler sizlerin bi bilgisi yada başına gelen varmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…