2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de kasik ya da siringayla verebilirim belki. Evet 16da yatis sanirim:/

6 gunluk canm aynen oyuncak bebek gibi heryerini elliyoruz uyansin diye. Zamanla duzelir insallah ya gogsumu tutsa bi..
Canim gogus ucun kucukse tutamayabiliyorlarmis. Benim kucuktu ilk 2 gun tutamadi ama araniyordu. Gogus cikarici aldirdilar simdi alisti tutabiliyor. Ancak becerecekler daha cok minikler

10 gunlukten beri emiyor canim ben bazen sut yemiyor diye dusunup gece 40cc mama veriyorum golden goat.Ve benim mememin basi cok buyuk cocuk alamiyor ben silikon ucla emziriyorum.
Ayni sekilde benim de oyle canim ben de silikon ucla emziriyorum tuttugu zamanlar.. yoksa hic almiyor zaten. Insallah benim kizim da tutar kolayca artik.
Canim gogus ucun kucukse tutamayabiliyorlarmis. Benim kucuktu ilk 2 gun tutamadi ama araniyordu. Gogus cikarici aldirdilar simdi alisti tutabiliyor. Ancak becerecekler daha cok minikler
Ben de silikon ucla emziriyorum tutarsa canm ama artik hic almamaya basladi insallah duzelir

6 gunluk canm aynen oyuncak bebek gibi heryerini elliyoruz uyansin diye. Zamanla duzelir insallah ya gogsumu tutsa bi..

Düzelir canım icini ferah tut . bizde cok zorlandık ama hepsi geçti çok şükür. Emzirirken mutlka dik otur bebek tutamıyosa kafasını hafifce memeye ittir göğsünü elinle kaldır ağzına daya kesinlikle pes etme 1 haftada bile cok büyük ilerleme kaydediyolar emme konusunda

Kizlar birsey sormak istiyorum bebekleri olan annisler günde kaç kez kiyafet degistiriyorsunuz. Bebek için toplam kac parca kiyafet alınmalı ilk 3 ay icin

Kizlar birsey sormak istiyorum bebekleri olan annisler günde kaç kez kiyafet degistiriyorsunuz. Bebek için toplam kac parca kiyafet alınmalı ilk 3 ay icin

Cok kusan bi bebek olursa bayaa bayaa lazım canım . Birini tam giydirirken kusuyo cıkartıp yenisini giydiriyorum o derece . en kötü 2 günde bi makine dolusu çamaşır çıkartıyoruz ki kıyafetimiz çok fazla az olsa makıne dolmadan bile çalışır

Hadi ya alt ust ve tulum olmak üzere 10 takım almıştım o zaman biraz daha alayım

Ayy deme bir ara carsamba diye okudumdu esin gelecekti..merak ettim baktim yazini da goremeyince
Cnm esim pazar gelyr yarn gdcm dr la dogm icin konsmaya solicm pazartesi icin uygnsa sabhtan gelcm esimde izin aldi ya artk sunuyi yiyecm yapck brsy yok yarn haber veririm kesin olursa pazartesi dogmm cnm:)

Ne güzel senin doktorun aceleci değil demek ki benimki geçen hafta alıyordu Doğuma bu haftaya erteledi bugün de alacaktı ben kaçtım resmen

Bugün aradı doktor yarın kontrole gel diye bakalım daha bekletecek mi. ilaçları bıraktım bugün kasılmaları ilaç baya durduruyormuş benim sabahdan beri sancım ağrım var benimki gelecek gibi duruyor bi kaç güne.

Benimki de dusunce hafif kan vardi orda dedigin gibi ben kopardim sandim aglamaya basladim. Sonra annem geldi kapanmis dusmus işte ne ağlıyorsun dedi. Biraz kan olmasi normalmis sordum ben doktora. Aktif kanama olmamasi lazim tabiki
aynen ya kendimi sucladim durdum neyse ki baktim bebis huzursuz aglayip duruyo altina bakiyim dedim dusmus bagi cok sukur kan da kurumus orda.

Saol canm insallah yoluna girer

evet cnm bakim atiyim yine

Bende aynı durumdayım. Hem Progestan hemde nidirack diye iki ilaç kullanıyordum. 38 oldum bugün bıraktırdı doktor ilacı. Sana ne zaman bıraktırdı ilacı doktor. 40 haftalık olacakmış nerdeyse Bebeğin.

Mormeneksem cnm video bu denemekte fayda var bence.insallah tez zmnda duzene girer cnm dolup dolup tasar sutun bebis de alir hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…