- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.361
Ben de kasik ya da siringayla verebilirim belki. Evet 16da yatis sanirim:/Cnm aynı durumu yaşadım benim bebeğin 12.59 çıkmıştı değeri dr çok yüksek değil ama takip edecez demişti benim sütüm gelmemişti ve mama vermiştim 30 cc biberonla verdim sonra meme reddi başlayınca kaşıkla vermeye başlamıştım ve bir haftada baya azaldı sarılığı hala var gibi aka çok az kaldı biz bu şekilde atlattık ama bildiğim kadarıyla 16 çıkarsa yatış yapılıyor cnm sırf para için yatırmasınlar dikkat et değerin çok yüksek değil bu şekilde yaparsan geçer inş merak etme ben de çok korkmuştum ama şükür azaldı
10 gunlukten beri emiyor canim ben bazen sut yemiyor diye dusunup gece 40cc mama veriyorum golden goat.Ve benim mememin basi cok buyuk cocuk alamiyor ben silikon ucla emziriyorum.Ya ne guzel peki ne kadar sure sonra seni emebilmeye basladi? Dr browns bende de var onunla vereyim ben de
Canim gogus ucun kucukse tutamayabiliyorlarmis. Benim kucuktu ilk 2 gun tutamadi ama araniyordu. Gogus cikarici aldirdilar simdi alisti tutabiliyor. Ancak becerecekler daha cok minikler6 gunluk canm aynen oyuncak bebek gibi heryerini elliyoruz uyansin diye. Zamanla duzelir insallah ya gogsumu tutsa bi..
Ayni sekilde benim de oyle canim ben de silikon ucla emziriyorum tuttugu zamanlar.. yoksa hic almiyor zaten. Insallah benim kizim da tutar kolayca artik.10 gunlukten beri emiyor canim ben bazen sut yemiyor diye dusunup gece 40cc mama veriyorum golden goat.Ve benim mememin basi cok buyuk cocuk alamiyor ben silikon ucla emziriyorum.
Ben de silikon ucla emziriyorum tutarsa canm ama artik hic almamaya basladi insallah duzelirCanim gogus ucun kucukse tutamayabiliyorlarmis. Benim kucuktu ilk 2 gun tutamadi ama araniyordu. Gogus cikarici aldirdilar simdi alisti tutabiliyor. Ancak becerecekler daha cok minikler
6 gunluk canm aynen oyuncak bebek gibi heryerini elliyoruz uyansin diye. Zamanla duzelir insallah ya gogsumu tutsa bi..
Maşallah canim az kalmış:)Nasipse 20 Aralık cnm benimde, ck heyecanlıyım ck korkuyorum. Hayırlısıyla sağlıkla alır kucağıma eve döneriz inşallah
Insallah canimAyni sekilde benim de oyle canim ben de silikon ucla emziriyorum tuttugu zamanlar.. yoksa hic almiyor zaten. Insallah benim kizim da tutar kolayca artik.
Ben de silikon ucla emziriyorum tutarsa canm ama artik hic almamaya basladi insallah duzelir
Kizlar birsey sormak istiyorum bebekleri olan annisler günde kaç kez kiyafet degistiriyorsunuz. Bebek için toplam kac parca kiyafet alınmalı ilk 3 ay icin
Cnm yok dogurmadm bugn giremedim :)Busra dogurdu mu kizlar durumu hakkinda bilgisi olan var mi?
Hadi ya alt ust ve tulum olmak üzere 10 takım almıştım o zaman biraz daha alayımCok kusan bi bebek olursa bayaa bayaa lazım canım . Birini tam giydirirken kusuyo cıkartıp yenisini giydiriyorum o derece . en kötü 2 günde bi makine dolusu çamaşır çıkartıyoruz ki kıyafetimiz çok fazla az olsa makıne dolmadan bile çalışır
Ayy deme bir ara carsamba diye okudumdu esin gelecekti..merak ettim baktim yazini da goremeyinceCnm yok dogurmadm bugn giremedim :)
Cnm esim pazar gelyr yarn gdcm dr la dogm icin konsmaya solicm pazartesi icin uygnsa sabhtan gelcm esimde izin aldi ya artk sunuyi yiyecm yapck brsy yok yarn haber veririm kesin olursa pazartesi dogmm cnm:)Ayy deme bir ara carsamba diye okudumdu esin gelecekti..merak ettim baktim yazini da goremeyince
Ne güzel senin doktorun aceleci değil demek ki benimki geçen hafta alıyordu Doğuma bu haftaya erteledi bugün de alacaktı ben kaçtım resmen
aynen ya kendimi sucladim durdum neyse ki baktim bebis huzursuz aglayip duruyo altina bakiyim dedim dusmus bagi cok sukur kan da kurumus orda.Benimki de dusunce hafif kan vardi orda dedigin gibi ben kopardim sandim aglamaya basladim. Sonra annem geldi kapanmis dusmus işte ne ağlıyorsun dedi. Biraz kan olmasi normalmis sordum ben doktora. Aktif kanama olmamasi lazim tabiki
Saol canm insallah yoluna girerDüzelir canım icini ferah tut . bizde cok zorlandık ama hepsi geçti çok şükür. Emzirirken mutlka dik otur bebek tutamıyosa kafasını hafifce memeye ittir göğsünü elinle kaldır ağzına daya kesinlikle pes etme 1 haftada bile cok büyük ilerleme kaydediyolar emme konusunda
evet cnm bakim atiyim yineCanım bir arkadaşımız buraya bir video eklemişti Doğum yaptığımda öyle bir durum olursa ben biberondan mamadan önce onu uygulucam. Sütünü sağıyosun biberonun içine.eczanelerde ince bir hortum satılıyor o hortumun bir ucunu biberonun içine bırakıyorsun bir ucunu meme ucuna getiriyorsun bebiş memeni emerken hortumdan gelen sütü içiyor. Hem biberon vermemiş oluyorsun hem emzirmeden o duygusal bağdan ikiniz De mahrum kalmamış oluyosunuz hem de mama yerine anne sütü alıyor çocuk. O videoyu kim ekledi acabatinyrose du galiba
Bende de aynı oldu 2 cm açıklık dedi kanamam oldu. Yatış olacak dedi. Durdurun dedim o zaman 34 haftalıktım gerek yok durdurmaya 34 olmuşsun dedi. Yatışı kabul etmeyip özeldeki doktoru arayıp gittim. Progestan başladı ve sürekli yat dedi. Çok şükür durdurmayı başardık ve 39+5 te normal doğum işe kucağıma aldım yavrumu. Korkma inşallah bebişin zamanında sağlıkla gelir
Canım bir arkadaşımız buraya bir video eklemişti Doğum yaptığımda öyle bir durum olursa ben biberondan mamadan önce onu uygulucam. Sütünü sağıyosun biberonun içine.eczanelerde ince bir hortum satılıyor o hortumun bir ucunu biberonun içine bırakıyorsun bir ucunu meme ucuna getiriyorsun bebiş memeni emerken hortumdan gelen sütü içiyor. Hem biberon vermemiş oluyorsun hem emzirmeden o duygusal bağdan ikiniz De mahrum kalmamış oluyosunuz hem de mama yerine anne sütü alıyor çocuk. O videoyu kim ekledi acabatinyrose du galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?