- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.401
Bize de k vitamini ikinci doz verdiler. Eczanede yoktu yarın yaptırcaz İnşaAllah. Pansuman vs diyen olmadı. Saf zeytinyağı sürüyorum arada ama çok kan var bizimkinde yaCanım bizde aynı durumdaydık . Düştükten sonra kanaması devam etti zıbınına bulasıyodu hep . 2. Doz k vitaminini vurulduk ona rağmen devam etti kaç farklı doktora gösterdım normal dedıler batikonla pansuman yaptım. 1 hafta falan sürdü sonr kanaması kesildi çok şükür
Bana da aynısını yaptılar. Doğumdan sonra eve çıktık ikinci üçüncü gün sarı sarı olmaya başladı çocuk. Sarışın bebek olduğu için normal her bebekte olur zaten vs diyerek götürmediler hastaneye. Kontrole bir gittik değer uçmuş. Yattık bir gece. O kadar stresli üzüntülü bir durum ki kv ve görümcenin yaptıkları hiç hoş değil. Hem lohusalık hem bebeğin hastalığı psikoloji yi alt üst ediyor zaten. Bir de onların hareketleri seni iyice darlamıştır çok çok l iyi anlıyorum seni. Rabbim evlatlarımıza sağlık yakınlarımıza da anlayış versin.Kizlar 2 gündür hastanedeydim oglumun sarilik degeri yükselmiş hastanede yattık. Bana kalsa ben 2. Gün sariliktan götürcektim ama goren herkes bu sarı degil dedi. Emmesi uyanmasi gauet düzgünçişi kakası fazla fazla bu sarilik nerden çıktı anlamadım. Demekki her ihtimale karşı ölçtürmek gerekiyormuş aklinizda bulunsun. Birde kv ile dün artık ipleri kopardım. Oglumla ayni odada kaldik makineyi odaya getirdiler. Kv bi geldi görümcem çocukları eşi bs derken odada 10 kisiydik. Sesimi çikarmadim yinede. O arada hemsire geldi yalaniyo acmi bu dedi yok degil dedim. Sonra habire aç bu çocuk diyip durdu zorla verditti bana tabi çocuk bu sefer kustu basladı aglamaya. Zaten gozleri bağlı durduramadik bi turlu. Bu sefer kv gitmis hemsirelere.kendi geleli daha 15 dk olmus bu cocuk saatlerdir agliyo bisey yapin diye dövünüyo. Hemsire geldi apar topar cikartti makineden verdi göğsüme. Bu seferde çocuk kokumu alinca yatmak istemedi yatinca tekrar agladi. Bu arada görümcem gitmis emzik almis geldi. Istemiyorum dememe ragmen gözüme soka soka verdi. Istememe sebebimde meme harici bisey almayan cocuk bi günde hem biberon hem mama aldi bide emzik alsin istemedim. Ben delirdim tabi. Bagirarak balkona ciktim. Bunlar görümcem ve kv bana küsüp gitmisler. Stresimden süt gelmedi daha yeni yeni tekrardan başladı. Ama hanfendinin umrunda degil kendi bakarmis gerekirse cocuga. Eşimde demezmi sen bagirdin saygisizlik yaptin diye. O kadar sinirliyimki ona birden bire o kadar sogudumki kendisinden anlatamam.
Benim doktorum açılma olmazsa suni sancı işe yaramaz demişti. Bence sen açılmayı artırıcı hareketler yap bol bol. Çömelme yürüyüş pilates topunun üzerinde zıpla. Pilates topu çooookk işe yarıyor. Ben hastaneye de götürdüm açılmayı nasıl kolaylaştırdı canlı yaşadım. Rabbim yardımcın olsun daha vaktin var stres yapma bebek etkilenir. Gün içinde çok hareketli aktif olKızlar doğurmak istiyorum artık gün geçtikçe kilosu da artıyor normal Doğumu engellemesinden korkuyorum. Pazartesi randevum var doktor haşa Doğum başlamamış olursa suni sancı deneriz dedi. Hiç açılma sancı bişeycik olmadan suni sancı ne yapabilir ki başlatır mı Doğumu. Yoksa hiç riske atmadan sezeryan mı istemeliyim
Anlamıyorum bu eşleri bu süreçlerde özellikle mi böyle öküz oluyorlar. Benim eşim annesi ablası her kim olursa öyle bir tavır takınacak olsa benden önce verir cevabını annesi burda ondan iyi mi bilcen karışmayın kıza der susturur gibi geliyo. Ama siz böyle söyledikçe biri anlayışsız ikisi anlayışsız hepsi mi böyle diyorum benimki de yapcak böyle şeyler herhalde. Zaten lohusasın hassassın bi de üstüne böyle tavırlar nasıl olur ya. Sen hayır istemiyorum dediğin halde nasıl verebilir emziği değil sesimi yükseltmek onu orda paralamak isterim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreçKizlar 2 gündür hastanedeydim oglumun sarilik degeri yükselmiş hastanede yattık. Bana kalsa ben 2. Gün sariliktan götürcektim ama goren herkes bu sarı degil dedi. Emmesi uyanmasi gauet düzgünçişi kakası fazla fazla bu sarilik nerden çıktı anlamadım. Demekki her ihtimale karşı ölçtürmek gerekiyormuş aklinizda bulunsun. Birde kv ile dün artık ipleri kopardım. Oglumla ayni odada kaldik makineyi odaya getirdiler. Kv bi geldi görümcem çocukları eşi bs derken odada 10 kisiydik. Sesimi çikarmadim yinede. O arada hemsire geldi yalaniyo acmi bu dedi yok degil dedim. Sonra habire aç bu çocuk diyip durdu zorla verditti bana tabi çocuk bu sefer kustu basladı aglamaya. Zaten gozleri bağlı durduramadik bi turlu. Bu sefer kv gitmis hemsirelere.kendi geleli daha 15 dk olmus bu cocuk saatlerdir agliyo bisey yapin diye dövünüyo. Hemsire geldi apar topar cikartti makineden verdi göğsüme. Bu seferde çocuk kokumu alinca yatmak istemedi yatinca tekrar agladi. Bu arada görümcem gitmis emzik almis geldi. Istemiyorum dememe ragmen gözüme soka soka verdi. Istememe sebebimde meme harici bisey almayan cocuk bi günde hem biberon hem mama aldi bide emzik alsin istemedim. Ben delirdim tabi. Bagirarak balkona ciktim. Bunlar görümcem ve kv bana küsüp gitmisler. Stresimden süt gelmedi daha yeni yeni tekrardan başladı. Ama hanfendinin umrunda degil kendi bakarmis gerekirse cocuga. Eşimde demezmi sen bagirdin saygisizlik yaptin diye. O kadar sinirliyimki ona birden bire o kadar sogudumki kendisinden anlatamam.
Bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Dışarıdayken suyumun gelmesinden korkuyorum biraz da. Korkmak değil de utanma duygusu ya da telaşa kapılır mıyım endişesi var içimde sanırım. Düşünsene sokakta yürürken suyumun geldiğini . Pilates topum yok arkadaşımın var yarın istiyim en iyisi canım sağolBenim doktorum açılma olmazsa suni sancı işe yaramaz demişti. Bence sen açılmayı artırıcı hareketler yap bol bol. Çömelme yürüyüş pilates topunun üzerinde zıpla. Pilates topu çooookk işe yarıyor. Ben hastaneye de götürdüm açılmayı nasıl kolaylaştırdı canlı yaşadım. Rabbim yardımcın olsun daha vaktin var stres yapma bebek etkilenir. Gün içinde çok hareketli aktif ol
Suyun gelmesi 10 kişide bir oluyormuş canım genelde hastanede doğuma yakın ebeler patlatıyor. Sen yürüyüşe çıkarken çantana bebek bezi koy bir iki tane. Ola ki öyle durum oldu hemen müsait bir yerde bezini koyarsın. Pilates hem açılmayı kolaylaştırıyor hem de kasları çalıştırıyor. Üstünde zıplarsan açılma olur. İleri geri sağ sol daireler yaparsan kasları çalıştırır Allah ın izniyle dikişlerin az olur. Özelde yapacaksan hemşirelerden perine masajı isteyebilirsin. Hem o anda çok rahatlatıyor hem de esnekliği artırıyor bölgedeki. Ben demeden kendisi yapmıştı çok faydasını hissettimBol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Dışarıdayken suyumun gelmesinden korkuyorum biraz da. Korkmak değil de utanma duygusu ya da telaşa kapılır mıyım endişesi var içimde sanırım. Düşünsene sokakta yürürken suyumun geldiğini . Pilates topum yok arkadaşımın var yarın istiyim en iyisi canım sağol
Benimkiler de yapıyolar video paylaşıyor ebeler doğumhanede genelde perine masajı yapıyolar. Pazar gününe kadar müddet verdim kendime doğurcam diye. Bakalım nasıl olcakSuyun gelmesi 10 kişide bir oluyormuş canım genelde hastanede doğuma yakın ebeler patlatıyor. Sen yürüyüşe çıkarken çantana bebek bezi koy bir iki tane. Ola ki öyle durum oldu hemen müsait bir yerde bezini koyarsın. Pilates hem açılmayı kolaylaştırıyor hem de kasları çalıştırıyor. Üstünde zıplarsan açılma olur. İleri geri sağ sol daireler yaparsan kasları çalıştırır Allah ın izniyle dikişlerin az olur. Özelde yapacaksan hemşirelerden perine masajı isteyebilirsin. Hem o anda çok rahatlatıyor hem de esnekliği artırıyor bölgedeki. Ben demeden kendisi yapmıştı çok faydasını hissettim
Saf zeytinyağını kim önerdi ? Asidik iyi gelmeyebilir .Bize de k vitamini ikinci doz verdiler. Eczanede yoktu yarın yaptırcaz İnşaAllah. Pansuman vs diyen olmadı. Saf zeytinyağı sürüyorum arada ama çok kan var bizimkinde yabir de üfürüm varmış kalbimizde kardiyoloji ye gideceğiz sıra alamıyorum. Kulağını dayasanız o şekilde bile duyulur dedi doktor çok canım sıkıldı. İnşaAllah masum üfürüktür :’(
Cnm herkes kendi nasil isterse oyle yikiyo. Aslinda en guzeli hergun yikamak evin sicaksa ama degilse haftada 2 yada 3 yika 1 az geliryarin degil de diger gun yikariz o zmn cnm kac gunde bir yikicaz ki kisin kisin haftada 1 yeter sanki ya
Aynı durumdayız pazartesi günüde benim kontrolüm var.39 haftadayım ama önde çıkıyor.3600 kg.pazartesi günü karar verecek sanırım bana suni sancı verecek.nst sancım çıkmıyor ama müthiş geceleri belim ve karın ağrılarım oluyor.nedeninide bilmiyorum.bekliyorum sabırla.suyumun ve sancımın gelmesini.Kızlar doğurmak istiyorum artık gün geçtikçe kilosu da artıyor normal Doğumu engellemesinden korkuyorum. Pazartesi randevum var doktor haşa Doğum başlamamış olursa suni sancı deneriz dedi. Hiç açılma sancı bişeycik olmadan suni sancı ne yapabilir ki başlatır mı Doğumu. Yoksa hiç riske atmadan sezeryan mı istemeliyim
Ama işte açılma yoksa boşuna suni sancı yediğinle kalırsın diyorlar ben de bilemedim ki. 36 ya kadar erken gelmesin diye yalvarıyorduk şimdi de gel diye yalvarıyoruz:)) sağlıkla bi alsak kucağımızaAynı durumdayız pazartesi günüde benim kontrolüm var.39 haftadayım ama önde çıkıyor.3600 kg.pazartesi günü karar verecek sanırım bana suni sancı verecek.nst sancım çıkmıyor ama müthiş geceleri belim ve karın ağrılarım oluyor.nedeninide bilmiyorum.bekliyorum sabırla.suyumun ve sancımın gelmesini.
rica ederim cnm insallah emer de hic ugrasmana gerek kalmaz.merak etme 2 gun ugrasinca emiyorlar.Çok sağol canım inşallah Benim bebeğim emer ama emmezse ilk yapıcağım şey bu. İyi ki paylaştın
tmm cnm 2 iyi o zmn ya bizim bi odamiz sıcak oluyo orda yatiyoruz oturuyoruz bebekten sonra.yatak odasina gecmedik.her gun yikamam o yuzden cnm.Cnm herkes kendi nasil isterse oyle yikiyo. Aslinda en guzeli hergun yikamak evin sicaksa ama degilse haftada 2 yada 3 yika 1 az gelir
Benim 3 veya 4 kez değiştirdiğim günler oldu ama şimdi azaldı. Altini degistirirken ıslak mendili sıcak suya koyuyorum soğuk olunca çiş salabiliyor hemen :) bence en az 10 takimi olmalı, 2 günde her şeyi kirlendiği oldu bende. Tabi kış olduğu için kurutma sorun zaten ben hemen kalorifer peteklerine koyuyorum kiyafetlerinden çabuk kurusun diye.Kizlar birsey sormak istiyorum bebekleri olan annisler günde kaç kez kiyafet degistiriyorsunuz. Bebek için toplam kac parca kiyafet alınmalı ilk 3 ay icin
Sakın taviz verme canım aynı şeyi yaşamışız resmen nedir bu mama emzik sevdasi anlamıyorum. yeni doğan bebek her istediğini emerek yapiyor, sadece açlık için değil uyumak için de gaz için de bazen sadece annesine yakın olmak için de emer 9 ay aynı bedendeydik sonuçta.Kizlar 2 gündür hastanedeydim oglumun sarilik degeri yükselmiş hastanede yattık. Bana kalsa ben 2. Gün sariliktan götürcektim ama goren herkes bu sarı degil dedi. Emmesi uyanmasi gauet düzgünçişi kakası fazla fazla bu sarilik nerden çıktı anlamadım. Demekki her ihtimale karşı ölçtürmek gerekiyormuş aklinizda bulunsun. Birde kv ile dün artık ipleri kopardım. Oglumla ayni odada kaldik makineyi odaya getirdiler. Kv bi geldi görümcem çocukları eşi bs derken odada 10 kisiydik. Sesimi çikarmadim yinede. O arada hemsire geldi yalaniyo acmi bu dedi yok degil dedim. Sonra habire aç bu çocuk diyip durdu zorla verditti bana tabi çocuk bu sefer kustu basladı aglamaya. Zaten gozleri bağlı durduramadik bi turlu. Bu sefer kv gitmis hemsirelere.kendi geleli daha 15 dk olmus bu cocuk saatlerdir agliyo bisey yapin diye dövünüyo. Hemsire geldi apar topar cikartti makineden verdi göğsüme. Bu seferde çocuk kokumu alinca yatmak istemedi yatinca tekrar agladi. Bu arada görümcem gitmis emzik almis geldi. Istemiyorum dememe ragmen gözüme soka soka verdi. Istememe sebebimde meme harici bisey almayan cocuk bi günde hem biberon hem mama aldi bide emzik alsin istemedim. Ben delirdim tabi. Bagirarak balkona ciktim. Bunlar görümcem ve kv bana küsüp gitmisler. Stresimden süt gelmedi daha yeni yeni tekrardan başladı. Ama hanfendinin umrunda degil kendi bakarmis gerekirse cocuga. Eşimde demezmi sen bagirdin saygisizlik yaptin diye. O kadar sinirliyimki ona birden bire o kadar sogudumki kendisinden anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?