- 31 Ocak 2016
- 192
- 121
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.381
bugun de gobek bagini stres yaptim ya .hafif kanamis kurumus.doktor solusyon vermisti kulak copuyle hafif sildim ama coo tirsiyorim altini degistirirken falan.dusse de bi banyosuni yaptirsak
dustu cnm cok sukur kanama olmus ama kurumus neysekiCanım bizimde düştükten sonra kanamamız olmustu 1 hafta kadar sürdü sen o solüsyonla temizlemeye devam et cok bi kanama yoksa önemli değil
bizim 7.gun bugun dustu cok sukur.simdi de banyo faslinda sira.annem 2 gun bekleyelim ne olur ne olmaz oyle yikayalim diyor.oyle yapicz.kanamis kurumus ustunde.aman neyseki dustu de kurtuldum ya cok korkuyordum giydirirken altini degistirirken falsnOlabilir düşerken ufak tefek kan canım korkma düşücektir kuruduysa merak etme düştükten sonra kanarsa o zaman sıkıntı olabiliyo da onu bile doktora gittinmi bi ilaç sürüyolar o bile geçiyo kış bebeklerinin biraz daha geç düşüyo diyolar zaten göbek bağları benim kızımınki bebek çantasında duruyo hala
Saol canim bakayim bir. Zamanla insallah rahatlikla emer artik kizim.Mormeneksem cnm video bu denemekte fayda var bence.insallah tez zmnda duzene girer cnm dolup dolup tasar sutun bebis de alir hemen.
bizim de bugun 7.gun dustu cnm neyseki kanama olmus kurumus bi daha kanamadi cok sukurBize hicbir sey vermedi. Kendiliginden dusecek dedi 4. Gun dustu. Hatta cok korktum dustugu gun ben dusurdum sandm cok sukur problem olmadi
Bizim de düştükten sonra sıkıntısı yoktu ertesi gün kanamaya başladı ve hala da geçmediCanım bizimde düştükten sonra kanamamız olmustu 1 hafta kadar sürdü sen o solüsyonla temizlemeye devam et cok bi kanama yoksa önemli değil
Bizimde dun dustu bugun bekledim yarin yikicam 1 gun beklemek yeterli oluyo kananaz merak etmedustu cnm cok sukur kanama olmus ama kurumus neyseki
bi iko gun bekleyip yikicam ben ya tirsiyorum kanicak diye.kulak copuyle biraz sildim solüsyonla bakalim.
Hiçbişey olmasa bile insan canı yancak korkusuyla napıcağını şaşırıyo Kurtulmuşsun hiç olmazsa gözün aydın :)bizim 7.gun bugun dustu cok sukur.simdi de banyo faslinda sira.annem 2 gun bekleyelim ne olur ne olmaz oyle yikayalim diyor.oyle yapicz.kanamis kurumus ustunde.aman neyseki dustu de kurtuldum ya cok korkuyordum giydirirken altini degistirirken falsn
emer cnm hic merak etme sen caba goster sakin pes etme insallah emicek.Saol canim bakayim bir. Zamanla insallah rahatlikla emer artik kizim.
yarin degil de diger gun yikariz o zmn cnm kac gunde bir yikicaz ki kisin kisin haftada 1 yeter sanki yaBizimde dun dustu bugun bekledim yarin yikicam 1 gun beklemek yeterli oluyo kananaz merak etme
cok sukur cnmHiçbişey olmasa bile insan canı yancak korkusuyla napıcağını şaşırıyo Kurtulmuşsun hiç olmazsa gözün aydın :)
cnm insallah gecer sen bi doktora so cnm kan kaybetmesin bebis.Bizim de düştükten sonra sıkıntısı yoktu ertesi gün kanamaya başladı ve hala da geçmediçamaşırına bile bulaşıyor kan. K vitamini iğnesi vurulcaz tekrar. Solüsyon vs vermediler. Geçer mi ki kendiliğinden ya
Hafif şuan parmağımla bastırınca anlaşılıyor. Artarsa götürücem doktora. Geçmiş olsun canım artmaz inşallahBizim de 5.gun sarilik baslamis atlattiniz mi siz ne yaptiniz? Artarsa yatis olcakmis bizim
Canım bizde aynı durumdaydık . Düştükten sonra kanaması devam etti zıbınına bulasıyodu hep . 2. Doz k vitaminini vurulduk ona rağmen devam etti kaç farklı doktora gösterdım normal dedıler batikonla pansuman yaptım. 1 hafta falan sürdü sonr kanaması kesildi çok şükürBizim de düştükten sonra sıkıntısı yoktu ertesi gün kanamaya başladı ve hala da geçmediçamaşırına bile bulaşıyor kan. K vitamini iğnesi vurulcaz tekrar. Solüsyon vs vermediler. Geçer mi ki kendiliğinden ya
Çok sağol canım inşallah Benim bebeğim emer ama emmezse ilk yapıcağım şey bu. İyi ki paylaştınMormeneksem cnm video bu denemekte fayda var bence.insallah tez zmnda duzene girer cnm dolup dolup tasar sutun bebis de alir hemen.
Teşekkür ederim canım. Maşallaj allah bağışlasın darısı bize olsun ozaman. Çok endişeleniyorum bu konuda saol yazdıgın için :)benim öyleydi canım 32den sonra kilo almamıştı, 36da doğdu oğlum 2190 gram 46 cm. küveze girmedi çok şükür Rabbim e sağlıklı şu anda da
Bende iyi besleniyordum aslnda ama bu hafta muzu ve yumurtayı arttırdım bakalım ne değişicekCanım 33. Haftadayken bebek 31 haftalıktı 2 hafta geriden geliyordu. Çok iyi beslenmedim o dönem canım ne isterse onu yiyodum. Doktor beslenmeye bağlı olabilir şu 1 hafta dikkat et tekrar gel dedi. Yumurta muz süt et pekmez ceviz kaşar yedim 1 hafta boyunca. Bazen günde 3 tane muz yediğim oluyodu. 1 hafta sonra gittiğimde haftasıyla uyumluydu. Gerilik bazen kordondaki kan akışının iyi olmamasından bazen besinsizlikten kaynaklanıyor
Kordondaki kan akışına baktı mı normal miymiş belki kordondan besin gitmiyorBende iyi besleniyordum aslnda ama bu hafta muzu ve yumurtayı arttırdım bakalım ne değişicekbenm doktorum sorun yok diyor ama gerilik sürekli artıyor anlamadım bende :/ saol canım
34. Haftada kontrole gittiğimde haftasıyla uyumluydu, 37 de gittiğimde 2 hafta geriden gelmeye başlamıştı ck iyi beslendiğim ve dinlendiğim söylenemez tabi 20 sinde doğumum var, bende dikkat etmeye çalışıyorum 1 gün 1 gündür faydası olur diyeBende iyi besleniyordum aslnda ama bu hafta muzu ve yumurtayı arttırdım bakalım ne değişicekbenm doktorum sorun yok diyor ama gerilik sürekli artıyor anlamadım bende :/ saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?