2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bugun de gobek bagini stres yaptim ya .hafif kanamis kurumus.doktor solusyon vermisti kulak copuyle hafif sildim ama coo tirsiyorim altini degistirirken falan.dusse de bi banyosuni yaptirsak

Olabilir düşerken ufak tefek kan canım korkma düşücektir kuruduysa merak etme düştükten sonra kanarsa o zaman sıkıntı olabiliyo da onu bile doktora gittinmi bi ilaç sürüyolar o bile geçiyo kış bebeklerinin biraz daha geç düşüyo diyolar zaten göbek bağları benim kızımınki bebek çantasında duruyo hala

Canım bizimde düştükten sonra kanamamız olmustu 1 hafta kadar sürdü sen o solüsyonla temizlemeye devam et cok bi kanama yoksa önemli değil
dustu cnm cok sukur kanama olmus ama kurumus neyseki
bi iko gun bekleyip yikicam ben ya tirsiyorum kanicak diye.kulak copuyle biraz sildim solüsyonla bakalim.

bizim 7.gun bugun dustu cok sukur.simdi de banyo faslinda sira.annem 2 gun bekleyelim ne olur ne olmaz oyle yikayalim diyor.oyle yapicz.kanamis kurumus ustunde.aman neyseki dustu de kurtuldum ya cok korkuyordum giydirirken altini degistirirken falsn

Canım bizimde düştükten sonra kanamamız olmustu 1 hafta kadar sürdü sen o solüsyonla temizlemeye devam et cok bi kanama yoksa önemli değil
Bizim de düştükten sonra sıkıntısı yoktu ertesi gün kanamaya başladı ve hala da geçmedi çamaşırına bile bulaşıyor kan. K vitamini iğnesi vurulcaz tekrar. Solüsyon vs vermediler. Geçer mi ki kendiliğinden ya

bizim 7.gun bugun dustu cok sukur.simdi de banyo faslinda sira.annem 2 gun bekleyelim ne olur ne olmaz oyle yikayalim diyor.oyle yapicz.kanamis kurumus ustunde.aman neyseki dustu de kurtuldum ya cok korkuyordum giydirirken altini degistirirken falsn
Hiçbişey olmasa bile insan canı yancak korkusuyla napıcağını şaşırıyo Kurtulmuşsun hiç olmazsa gözün aydın :)

Saol canim bakayim bir. Zamanla insallah rahatlikla emer artik kizim.
emer cnm hic merak etme sen caba goster sakin pes etme insallah emicek.
ama eger sariligi yuksekse vakit kaybetme hem emzir saat basi hem de mama ver.sariligi normale binince mamayi ksersin.sakin biberon kullanma.ben silikon mama kasigi almistim ilk gun kullanirim sutum olmazsa diye.tavsiye ederim cnm.ama bebekler hemencik alisiyor alismasina izn verme.ilk açken emzir memeyi almasa da almasin.cok aglatmadan emzir cok oyalanmasin kan sekeri duser.
az bisey emzirmeye ugrastiktan sonra mama ver kasikla kasigi agzina hepsini sokma.agzina tut o emme refleksiyle mamayi emicek.sakin agzina normal yetiskinlerin yedigi sekilde kasigi uzatma.benim manyak kaynana bebek ac bebek ac diye diye mama kasigini agzina uzatiyordu doldurup bebek kusuyordu.sisiyordu doymuyordu.sen sadece agzina tut yandan birak emsin kasigi.ama sakin biberon kullanma o kolaylarina kaciyormus.
biz ilk 1.5 gun mama verdik ona ragmen alisiverdi kasiga zor emdi.
ama kaynanamin veris tarzi yuzunden ve dolu dolu verdigi icin oldu.ona sinirimi de atamadim

Son düzenleme:
cnm insallah gecer sen bi doktora so cnm kan kaybetmesin bebis.
biz napicaz bizim de bugun dustu.yikamicam beklicem yarin da kanamazsa ertesi gun yikicaz.

Canım bizde aynı durumdaydık . Düştükten sonra kanaması devam etti zıbınına bulasıyodu hep . 2. Doz k vitaminini vurulduk ona rağmen devam etti kaç farklı doktora gösterdım normal dedıler batikonla pansuman yaptım. 1 hafta falan sürdü sonr kanaması kesildi çok şükür

Kizlar 2 gündür hastanedeydim oglumun sarilik degeri yükselmiş hastanede yattık. Bana kalsa ben 2. Gün sariliktan götürcektim ama goren herkes bu sarı degil dedi. Emmesi uyanmasi gauet düzgünçişi kakası fazla fazla bu sarilik nerden çıktı anlamadım. Demekki her ihtimale karşı ölçtürmek gerekiyormuş aklinizda bulunsun. Birde kv ile dün artık ipleri kopardım. Oglumla ayni odada kaldik makineyi odaya getirdiler. Kv bi geldi görümcem çocukları eşi bs derken odada 10 kisiydik. Sesimi çikarmadim yinede. O arada hemsire geldi yalaniyo acmi bu dedi yok degil dedim. Sonra habire aç bu çocuk diyip durdu zorla verditti bana tabi çocuk bu sefer kustu basladı aglamaya. Zaten gozleri bağlı durduramadik bi turlu. Bu sefer kv gitmis hemsirelere.kendi geleli daha 15 dk olmus bu cocuk saatlerdir agliyo bisey yapin diye dövünüyo. Hemsire geldi apar topar cikartti makineden verdi göğsüme. Bu seferde çocuk kokumu alinca yatmak istemedi yatinca tekrar agladi. Bu arada görümcem gitmis emzik almis geldi. Istemiyorum dememe ragmen gözüme soka soka verdi. Istememe sebebimde meme harici bisey almayan cocuk bi günde hem biberon hem mama aldi bide emzik alsin istemedim. Ben delirdim tabi. Bagirarak balkona ciktim. Bunlar görümcem ve kv bana küsüp gitmisler. Stresimden süt gelmedi daha yeni yeni tekrardan başladı. Ama hanfendinin umrunda degil kendi bakarmis gerekirse cocuga. Eşimde demezmi sen bagirdin saygisizlik yaptin diye. O kadar sinirliyimki ona birden bire o kadar sogudumki kendisinden anlatamam.

benim öyleydi canım 32den sonra kilo almamıştı, 36da doğdu oğlum 2190 gram 46 cm. küveze girmedi çok şükür Rabbim e sağlıklı şu anda da
Teşekkür ederim canım. Maşallaj allah bağışlasın darısı bize olsun ozaman. Çok endişeleniyorum bu konuda saol yazdıgın için :)

Bende iyi besleniyordum aslnda ama bu hafta muzu ve yumurtayı arttırdım bakalım ne değişicek benm doktorum sorun yok diyor ama gerilik sürekli artıyor anlamadım bende :/ saol canım

Bende iyi besleniyordum aslnda ama bu hafta muzu ve yumurtayı arttırdım bakalım ne değişicek benm doktorum sorun yok diyor ama gerilik sürekli artıyor anlamadım bende :/ saol canım
Kordondaki kan akışına baktı mı normal miymiş belki kordondan besin gitmiyor

34. Haftada kontrole gittiğimde haftasıyla uyumluydu, 37 de gittiğimde 2 hafta geriden gelmeye başlamıştı ck iyi beslendiğim ve dinlendiğim söylenemez tabi 20 sinde doğumum var, bende dikkat etmeye çalışıyorum 1 gün 1 gündür faydası olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…