- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.941
Çok geçmiş olsun canım yaaKızlar progestan beni mahvetti tansiyon ilacı içiyorum bi de onu içince onun da tansiyon düşürücü etkisi varmış öğlende okulda kendimden geçtim hastanelik oldum yarın sabah kendi kadın dogumcuma gidicem devlet hastanesinde kasıklarımı öyle bi bastırdılar ki ultrason için lanet ettim rapor aldım okula gidemiycem yani başım öyle bi döndü ki devlet doktoru da ilaca devam edeceksin dedi napican ben ya nasıl icicem offff
Aynen kuzum sen demiştin hatta bence hamilesin diye:) inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederiz hepimiz :)Hiç sorma canım bende çok heyecanlıyım.İkimizde ovulasyon testiyle öğrenmiştik inşallah güzel haberlerle devam ederiz burdan :)
sağlık olsun vakti gelince olacaktır elbette Allah tez vakitte nasip etsinAdetim geçti test de negatif ti
Amin canım inşallahsağlık olsun vakti gelince olacaktır elbette Allah tez vakitte nasip etsin
Sizi gördüm kiskandim da geldimHoş geldin kuzum❤Bizde burdayiz
Suan 7+6 ymış bebeğim bu gidişle aralıkta olacak gerçektenRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsim canım. Benim ilk bebeğim 41 haftalık doğdu az sıkarsan dişini aralığa gelir belki
Şaka bi yana sağlıklı sıhhatli zamanında gelsin inşallah
Cuma günü degerler iyi çıkmazsa alinabilir dedi. Ama kanama agri olmadan haftaya kadar bekliyim diyorum benAldırmayı doktor mu soyledi ?
Baska doktora görünme imkanin varsa got canım insallah hersey yolunda gider. Bol bol dua et dinlenCuma günü degerler iyi çıkmazsa alinabilir dedi. Ama kanama agri olmadan haftaya kadar bekliyim diyorum ben
Çok geçmiş olsun canım ilacı değiştirir belki doktorun tansiyon ilacını yazan doktorunla da görüş istersenKızlar progestan beni mahvetti tansiyon ilacı içiyorum bi de onu içince onun da tansiyon düşürücü etkisi varmış öğlende okulda kendimden geçtim hastanelik oldum yarın sabah kendi kadın dogumcuma gidicem devlet hastanesinde kasıklarımı öyle bi bastırdılar ki ultrason için lanet ettim rapor aldım okula gidemiycem yani başım öyle bi döndü ki devlet doktoru da ilaca devam edeceksin dedi napican ben ya nasıl icicem offff
Rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin inşallah canım... inşallah bir sonraki gidişinde herşey yolunda haberini alırsın dua edelim bol bol canımDegerler duzenli artmamis 1 haftada anca 4 katina çıkmış. 2 gun sonra yine bakicaz hemen alalim derse ben biraz daha bekliyim diyorum. Keseyi 7.6 mm ölçtü. Sanırım beklemek iyi olacak
Hayırlısı bakalım:)Erkek cikiyor bakalim hayirlisi :)
Ben şuan 4+5 de gitsem kese görünür mü sizce bilemedim ya doktora gitsem mi gitmesem mi boşa ultrosana girmek istemiyorum
Cok sagol canim doktorum da cok iyi ama bende bir doktora daha sormayi düşünüyorum. Hakkimizda hayirlisi Rabbim hepimize saglikli gebelikler versinBaska doktora görünme imkanin varsa got canım insallah hersey yolunda gider. Bol bol dua et dinlen
Canım benim adetten 1 gün önce 452 , 2 gün sonra 893 dü 2 gün sonrada doktora gittim kese gözüktü bence seninde gözükürSelam kızlar herkes iyidir umarım ,yarın doktora gidicem en son beta cumartesi günü 1091 cıkmıştı yarın ultrason bakalım dedi doktor cok heyecanlıyım umarım degerlerim artmıştır ve kese görünür ,siz keseleri gördügünüzde beta degeriniz kaçtı biliyormusunuz
Lekelenme yok da kese etrafında çok az kanama var dedi zaten hiç ilgilenmedi köpek muamelesi yapıyorlar valla sgk boşuna var paran yoksa sağlığın da yok bu ülkede doktorum şehir dışında detaylı konuşamadım yarın sabah gidicemLekelenmen devam ediyor mu cnm bir doktorunla görüş birde iğnesi varmis belki başka birşey onerir
Anladım canım. Fitil olarak kullan istersen belki daha az zararı olur progestanın. İnşallah çözülür yarın. Tansiyon gebelikte çok önemli gerçekten.Anka tansiyon doktoruna geçen hafta gittim gebelik için düzenledi bunları içmeden olmaz hiçbi zararı yok dedi ama progestan işi bozdu bakalım inşallah yarın kendi doktorum bi çözüm bulacak
Sagol canim bakarim benim dogumum sezaryan oluyo tabi yinede ne zaman gelecegi belli olmazSu hastanesine bi gidin o zaman. Yalnız gece sanciniz başlar doğum yapmanız gerekirse nöbetçi doktor erkek ise doğumu size o yaptırıcak :)
Hayırlısı bakalım canım.Suan 7+6 ymış bebeğim bu gidişle aralıkta olacak gerçekten
Benim de 4. Sezaryen olacak çok korkuyorumSagol canim bakarim benim dogumum sezaryan oluyo tabi yinede ne zaman gelecegi belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?