2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok geçmiş olsun canım yaa

Hoş geldin kuzum❤Bizde burdayiz
Sizi gördüm kiskandim da geldim pesinizden geldim. Kontrole gittim bugün doktorum kalp atislarini gosterdi gecen sefer vajinal muayenede kalp atislari nasildi gumbur gumbur bu sefer karindan bakti cok anlasilmiodu benim rahim dönük oldugu icin normal dedi suan 7+6 gozukuyor dedi bnde 8+3 olmasi gerekio bsey mi oldu noluyo dedm icime bi kusku dustu neden böyle olur ne yapmalıyım daha önce boyle bisey yaşayan varmı

Çok geçmiş olsun canım ilacı değiştirir belki doktorun tansiyon ilacını yazan doktorunla da görüş istersen
Degerler duzenli artmamis 1 haftada anca 4 katina çıkmış. 2 gun sonra yine bakicaz hemen alalim derse ben biraz daha bekliyim diyorum. Keseyi 7.6 mm ölçtü. Sanırım beklemek iyi olacak
Rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin inşallah canım... inşallah bir sonraki gidişinde herşey yolunda haberini alırsın dua edelim bol bol canım

Erkek cikiyor bakalim hayirlisi :)
Hayırlısı bakalım:)

Ben şuan 4+5 de gitsem kese görünür mü sizce bilemedim ya doktora gitsem mi gitmesem mi boşa ultrosana girmek istemiyorum

Görünmeyebilir canım

Canım benim adetten 1 gün önce 452 , 2 gün sonra 893 dü 2 gün sonrada doktora gittim kese gözüktü bence seninde gözükür

Lekelenmen devam ediyor mu cnm bir doktorunla görüş birde iğnesi varmis belki başka birşey onerir
Lekelenme yok da kese etrafında çok az kanama var dedi zaten hiç ilgilenmedi köpek muamelesi yapıyorlar valla sgk boşuna var paran yoksa sağlığın da yok bu ülkede doktorum şehir dışında detaylı konuşamadım yarın sabah gidicem Lalekiran Sen de sağol arkadasim

Anka tansiyon doktoruna geçen hafta gittim gebelik için düzenledi bunları içmeden olmaz hiçbi zararı yok dedi ama progestan işi bozdu bakalım inşallah yarın kendi doktorum bi çözüm bulacak

Anka tansiyon doktoruna geçen hafta gittim gebelik için düzenledi bunları içmeden olmaz hiçbi zararı yok dedi ama progestan işi bozdu bakalım inşallah yarın kendi doktorum bi çözüm bulacak
Anladım canım. Fitil olarak kullan istersen belki daha az zararı olur progestanın. İnşallah çözülür yarın. Tansiyon gebelikte çok önemli gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…