2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Teşekkür ederim canım. Maşallaj allah bağışlasın darısı bize olsun ozaman. Çok endişeleniyorum bu konuda saol yazdıgın için :)
Amin canım Rabbim size de sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah. Bi doktor bana böyle gerilik yaşayan bebekler dışardaki yaşama daha çabuk adapte oluyor demişti gerçekten de öyle oldu biz de karnımda 1 ay kilo almayan oğlum 10. gün doğum kilosunu geçmişti. inşallah senin bebiş de güçlü olacak inan.

Reactions: Otb
Ya ben emziğe karsı degilim cünku bi kaç aya çalısmaya baslicam bu sefer evde ddvamlı meme aramasın. Benim kızdıgım zaten çocugumun gözleri bantli sıkıntıda benden ayri emmesi yasak acil yattıgımiz için evden sagma makinesi gelene kadar mecbur 1 kerelik mama verdik sagdigim sütü biberonla verdik bunlar zaten onun icin travma yani bide emziğe gerek duymadım. Bide sanki benden uzaklastiriyolar gibi geldi. Hemşireler aglayinca iste kv gitmis cok agliyo falan demis kucagima verdiler görümcem almaya calisiyo cocugu sevcekmis ya sevilcek yermi orasi ertesi gun gel sev. Ben cocugu vermeyince gittiler tekrardan hemsireye alin bunu yatirin diyolar. Normalde tek göğsümden 60 cc süt cikarken gece sutüm kesildi. Mecbur 1 kere daha mama verdik hiç gelmedi sütüm. Daha yeni yeni tekrardan geliyo. Butün sinirlerim alt üst oldu.

Valla boğasim geldi. Zaten kv geldigindede tepkiliydi yuzüme bile bakmadi heralde eşim getirrken bayagi bi doldurup getirdi. Sonradan benim halimi görünce pisman oldu esim ama is isten gecti. Artik sanki cocuk ikimizin degilde sadece benimmis gibi geliyo ona bile vermek istemiyorum

Ya gorsen zamaninda gorumcemin cocuguda yatmis sariliktan degerler ayni cikti. Ama sanki onunki ölcekmiste bizimki sapasaglam keyfi yatirmisim gibi davrandilar. Eşimde onlarda cekti biliyo ne oldugunu tribinde. Ama her cocugun huyu suyu farkli kendi cocugumu en iyi ben tanirim ne kadar yer ne yapar ben bilirim o yuzden esimin yuzune bakasim gelmedi dün. Su an pisman ama is isten gecti

Amin sagol. Ya normalde cok fazla olan sutum kesildi gece stresten süt yok gelmiyo. Yavrum emzigi basta almadi zaten süte bulayip tutturmuslar bi defa. Sut bitince atmis. Sonra tekrardan süt verdik baktim son damlasini agzinda tutuyo emzik verince o sutle kendini kandiriyo. O halde görünce aldım fırlattim zaten emzigi

Ayni sekilde benim de oyle canim ben de silikon ucla emziriyorum tuttugu zamanlar.. yoksa hic almiyor zaten. Insallah benim kizim da tutar kolayca artik.

Ben de silikon ucla emziriyorum tutarsa canm ama artik hic almamaya basladi insallah duzelir

Bizde de 2 gündür meme reddi var. Silikon uç kullaniyorum bende. Silikon uçla başla, meme ucun çıkınca çıplak memeyi ver. Bu şekilde emziriyorum ben. Bir de göğsün süt dolup sertleşince de ememiyorlar sütünü biraz sağıp göğsünü hafifletip vermeyi dene canım. Emzirme işi çok zor valla. Moralini bozma. Böyle böyle düzene girecekler. 1 haftalik sarılık degeri 16 idi bizim. Doktor korkulacak bir durum olmadığını bol bol emzirmemi söylemişti.

Ben şimdiden konuşuyorum eşimle büyükler dışardan böyle böyle diyebilir müdahale etmeye çalışabilir ben onun annesiyim sen babasısın evet tecrübeleri var ama sadece Öneride bulunabilirler ben hayır dediysem bitmiştir ve sen de Benim arkamda duracaksın zaten lohusa psikolojisi berbat bişey bi de elalemle uğraşamam diyorum tabiki öyle olcak sen beni tanımıyomusun izin verir miyim karışmalarına diyo şimdilik bakalım o gün gelince nasıl olcak. Canım sen sakın taviz verme bence. Şimdi bi izin verirsen müdahale etmelerine önünü alamazsın kabullencekler er ya da geç sen o çocuğun annesinin diğer herkes susup oturmak zorunda senden iyi bilemezler. Ya burda neler okuyoruz ya keşke sütüm olsa da emzirsem diyen kv var ya allahım ölcem. Aptal sütün olsa ben izin vercek miyim bakalım seni emmesine diye düşünen yok. Sanki kendi doğurdu

Hayırlı olsun bebeğin canım,Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ya sorma zaten kv esime demiski lohusalik diye bisey yokmus tamamen ilgi istedigim icin yapiyomusum falan bide görsen lohusa gibide davranmadim hic yatmadim cocuguma kendim baktim annem sagolsun butun gun evin temizligini yapiyo kendi misafir oldugu jalde misafirleri agirliyo kv benden daha lohusa oturuyo butun gun aliniyo trip atiyo. Esimde dedi o zaman kiz lohusaligi sana kaptirmasaydi dediginde hakli olabilirdin diye. Ya tamam seversin torunun ama saniyoki ben dusunmuyorum sadece kendi dusunuyo cocugu. Daha dogum yapali 10 gun oluyo bir gun kizim nasilsin demedi daha bana hayirli olsun bile demedi

Ozel deterjanlari var biberon temizleyici diye onla yikayip kaynatmistim ben. Ama bebis olunca soyle bi sudan gecirip takiyorum mecburen zamanim yok
Kaynar suya atayim diyorum bende temizleyici yok su an. Sonra da buzdolabı poşetine koysam sıkıntı olur mu acaba

Nasıl anneler bunlar ben anlamıyorum sen de bir ananın evladısın yazık günah ya. Allah yanına bırakmasın etiklerini

Kızlar bugün tam 40+0 olduk. Muayenede hiç açıklık yok sancı yok bebek hala kanala girmemiş keyfi yerinde öyle yatıyor. Doktor tabiki 41 e kadar bekliycez dedi 2 günde bir çağırıyor. 41+1 e kadar gelmezse kendiliğinden o zaman suni vericem daha da beklemek taraftarı değilim dedi. Muayene esnasında biraz bastırdı dogumu uyarmak için ama hcbr etki yok bekliycez bakalım ne zaman gelecek bizim kız. Yürümekten belim çıktı eğil kalk bacak kası yaptım duş almaktannda derim eskidi ama gram etkisi yok hiçbir şeyin bir de idrar tahlili istedi biraz ödem olmuş ama 40 haftada da olacak o kadar önlem olsun dedi bakalım beklemedeyiz.

Sağol canım evimde olsaydim kurutma makinem vardi ilk ay kv yanında olacağımızdan burda kurutma sıkıntı olacak.suan 10 takımımız var bizimde en iyisi mi bir kaç takım daha alayım ne olur ne olmaz

Nasıl anneler bunlar ben anlamıyorum sen de bir ananın evladısın yazık günah ya. Allah yanına bırakmasın etiklerini
Ya neler neler hastaneden geldik sözde bebegin dolabini düzenlemisler gelen kiyafetler vardi bem büyük olanlari ayirmistim onlar buyuk diye yikamadan kaldirdim. Onlari kafalarina göre acip koymuslar dolaba simdi hangisi yikandi hangisi yikanmadi bilemedim mecbur hepsini atcam makineye. Laf söylesem evini topladik nankorluk yaptin olcak. Yani cocuk olunca herkes kendini cok guzel belli etti. Hepsinden nefret ettim

Ay kesin ben de böyle olcam ( bi de kız erken gelir derler. Canım doğurursan mutlaka yaz bana umut olsun

Sözde hayır işledi. Bi sor demi yaparken. Kızım burda böyle kıyafetler var yerleştirivereyimmi de. Ama yok illa bildiğini okucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…