- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.961
Yok canim iki degil bu ucuncu dogum birde benim sezaryanin bittigi yerde bir kitle olusmustu sezaryan yerinden tekrar ameliyat oldum hatta sezaryandan daha cok kestiler ic taraftan yama attilaryani bir nevi bu dorduncu sezarysn sayilirBenim de 4. Sezaryen olacak çok korkuyorum
Senin kaçıncı doğum. İkinci doğumlarda bazen sezaryenden sonra normal yaptıranlar oluyor.
Ben dun kesemi gördüm cuma günü beta 279 düne kadar ne kadar yukseldi de gözüktü bilmiyorumSelam kızlar herkes iyidir umarım ,yarın doktora gidicem en son beta cumartesi günü 1091 cıkmıştı yarın ultrason bakalım dedi doktor cok heyecanlıyım umarım degerlerim artmıştır ve kese görünür ,siz keseleri gördügünüzde beta degeriniz kaçtı biliyormusunuz
O zaman kullan canım çünkü ben günde 2 tane kullanıyordum en son gittim e bende de çok ufak önemsiz bir kanama alanı var dedi ilacı 3 cikardoLekelenme yok da kese etrafında çok az kanama var dedi zaten hiç ilgilenmedi köpek muamelesi yapıyorlar valla sgk boşuna var paran yoksa sağlığın da yok bu ülkede doktorum şehir dışında detaylı konuşamadım yarın sabah gidicem @amelie01 Sen de sağol arkadasim
Ayyy çok geçmiş olsun canım. Aynı olacak o zaman bizim dur ben seni kaybetmiyim beraber ilerleyelim inşallah. Sağ salim alırız inşallan bebeklerimiziYok canim iki degil bu ucuncu dogum birde benim sezaryanin bittigi yerde bir kitle olusmustu sezaryan yerinden tekrar ameliyat oldum hatta sezaryandan daha cok kestiler ic taraftan yama attilaryani bir nevi bu dorduncu sezarysn sayilir
Tesekkur ederim canim tabi olur ayni sayiliriz haberlesiriz burdanAyyy çok geçmiş olsun canım. Aynı olacak o zaman bizim dur ben seni kaybetmiyim beraber ilerleyelim inşallah. Sağ salim alırız inşallan bebeklerimizi
Canım acele etme kürtaj için ben 8.haftada gitmiştim ilk gebelite bebek kalmıştı 6 haftalıkta düşün kese vardı bebekte ama durmuştu biraz beklesen bende haftaya bakacağım kese büyümüşmü bebek o zaman 6 haftanın sonu 7.haftanın başı olacak karından baktı keseyi gördü vajinal yokdan baksa hemen görür zaten 1500 lerde olsabile değer keşke vajinal yoldan baksaydı benim kızımda bakmıştı hiçbirşey olmadı haftaya bana bakacak öyle hatta test yapacak smr testi genel muayene yapacağım dedi folikasite başlattı sakin ol bence ben rabbime bırakıyorumIste benim keseyi karindan goremedi. Zaten bugun beta 3000 cikti. Duzenli 2 kat artis olmamis malesef. 2 gun sonra yine bakalim ama ben sagliksiz goruyorum dedi. Eger kurtaj derse ben haftaya kadar yine de beklemeyi dusunuyorum çünkü kanama veya agri yok. Siz ne dersiniz biraz bekleyim degil mi
Can hastanesi içinde güzel yazmışlar canım orayada baj sen dedikten sonra baktım da olumlu hep. Istersen orayı bi dene. Daha hamileliğin başındayız memnun kalmazsan değiştirirsin.Sagol canim bakarim benim dogumum sezaryan oluyo tabi yinede ne zaman gelecegi belli olmaz
Lekelenme yok da kese etrafında çok az kanama var dedi zaten hiç ilgilenmedi köpek muamelesi yapıyorlar valla sgk boşuna var paran yoksa sağlığın da yok bu ülkede doktorum şehir dışında detaylı konuşamadım yarın sabah gidicem @amelie01 Sen de sağol arkadasim
Evet canim ben de baktim yeni bir hastaneymis guzel yorumkar var birde ssnki karsiyakaya en yakin bj gibi bakslim esime soyliyim persembe gitmem lazim evet daha yeniyiz deneyip bakicazCan hastanesi içinde güzel yazmışlar canım orayada baj sen dedikten sonra baktım da olumlu hep. Istersen orayı bi dene. Daha hamileliğin başındayız memnun kalmazsan değiştirirsin.
Benim de 4. Sezaryen olacak çok korkuyorum
Senin kaçıncı doğum. İkinci doğumlarda bazen sezaryenden sonra normal yaptıranlar oluyor.
masallah benden baskada ucuncu bebegini bekleyenler varmis.gerci phonix dorduncu sanirim.Allah saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin.bende sezeryan konusunda korkuyorum.deneyimli olmak daha kotu bence.ilk sezeryanimda ikinci gun ayaga kalkmistim.agrilarim vardi ama kendimi iyi hissediyordum.ikinci agir gecti benimde ilk sezeryani yapan doktor bastan savma dikmis cogu katlari dikmemis dedi.iyi acilmamis Allah korumus dedi doktorum.sezeryan ameliyatim 45 dk surdu sonra iki hafta kendime gelemedim.kalkip bebegimle ilgilenemedim.cok agir gecti.o yuzden simdi korkuyorum biraz.saglikla dogsunda aci cekmeye raziyim.ama insan unutamiyor.Birde bize ihtiyaci olan uc tane cocuk olunca daha cabuk toparlaniriz insallah.Yok canim iki degil bu ucuncu dogum birde benim sezaryanin bittigi yerde bir kitle olusmustu sezaryan yerinden tekrar ameliyat oldum hatta sezaryandan daha cok kestiler ic taraftan yama attilaryani bir nevi bu dorduncu sezarysn sayilir
Ya digerlerini nasil dogurduysak allahin izni ile bunlarida dogirucaz allah buyuk seninde hayirli olsun rabbim kucagina almayida nasil etsinmasallah benden baskada ucuncu bebegini bekleyenler varmis.gerci phonix dorruncu sanirim.Allah saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin.bende sezeryan konusunda korkuyorum.deneyimli olmak daha kotu bence.ilk sezeryanimda ikinci gun ayaga kalkmistim.agrilarim vardi ama kendimi iyi hissediyordum.ikinci agir gecti benimde ilk sezeryani yapan doktor bastan savma dikmis cogu katlari dikmemis dedi.iyi acilmamis Allah korumus dedi doktorum.sezeryan ameliyatim 45 dk surdu sonra iki hafta kendime gelemedim.kalkip bebegimle ilgilenemedim.cok agir gecti.o yuzden simdi korkuyorum biraz.saglikla dogsunda aci cekmeye raziyim.ama insan unutamiyor.Birde sana ihtiyaci olan uc uane cocuk olunca daha cabuk toparlaniriz insallah.
Sagol canim.amin insallah.Allah yardimcimiz olsunYa digerlerini nasil dogurduysak allahin izni ile bunlarida dogirucaz allah buyuk seninde hayirli olsun rabbim kucagina almayida nasil etsin
Aynen insanla göz teması bile kurmayı layık görmeyen böcek gibi davranan tipler Allah zaten onlara soracak hesabını bu dünyanın bi hesap zamanı da varAynen canım, katılıyorum. Devletteki doktorlar bıkmış. Bana hiç bir test yapmadı, kalp atışı için randevu vermedi, normal beslen dedi geçti. Ama bir gün rapor istedim, hamile olan herkes evde mi oturacak dedi, hadi canım biz burda her gün neleri görüyoruz dedi. Kese var şu haftalık hadi yallah. İşini layığıyla yapan herkese saygım sonsuz olsa da, bunun gibilerin aldığı para haram olsun inşallah.
Canim kese etrafindaki kanama icin ne dedi, dinlenmen vs gerekiyor dedi mi. Bende de var çünkü ben raporluyum cok ayakta kalmayacaksin kendini yormayacaksin dinleneceksin dedi bana doktorum.Lekelenme yok da kese etrafında çok az kanama var dedi zaten hiç ilgilenmedi köpek muamelesi yapıyorlar valla sgk boşuna var paran yoksa sağlığın da yok bu ülkede doktorum şehir dışında detaylı konuşamadım yarın sabah gidicem @amelie01 Sen de sağol arkadasim
Aynen canım 4 gün raporluyum doktor bu halde okula gidilmez basin dönse de o ilaci içip yatacaksın dedi 23 nisan haftasi oldugundan ben de bransci oldugumdan ogrenciler prova falan cok eksik kalmayacak çocukla elimden geldiğince dinlenicem pazartesi inşallah biraz düzelirim Allah hepimizin yardımcısı olsunCanim kese etrafindaki kanama icin ne dedi, dinlenmen vs gerekiyor dedi mi. Bende de var çünkü ben raporluyum cok ayakta kalmayacaksin kendini yormayacaksin dinleneceksin dedi bana doktorum.
Ne güzel sana kolaylık sağlıyor işteBu arada benim koca birikmis bulaşıkları da yıkadı yemeği de yaptı evi de şöyle bi süpürmüş full performans çalışıyor Allah razı olsun odunluktan terfi etti 8 yil sonra
Bana gecen hafta da rapor vermisti bu haftada verdi. Ben de İngilizce ogretmeniyim ilkokulda, allahtan cocuklar bos kalmiyorlar sinif öğretmenleri giriyor ama korkuyorum müdür surat yaoacak diyeAynen canım 4 gün raporluyum doktor bu halde okula gidilmez basin dönse de o ilaci içip yatacaksın dedi 23 nisan haftasi oldugundan ben de bransci oldugumdan ogrenciler prova falan cok eksik kalmayacak çocukla elimden geldiğince dinlenicem pazartesi inşallah biraz düzelirim Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?